bugün

Bir yarışmaymış.
Varlığını Ayşe Arman sayesinde öğrendik.
Mesela bu 'abla' 40 yaşının üstündeymiş, dünya şampiyonasında 4'üncü olmuş; ve bir Türkmüş. (Kendisi polis emeklisi - Ayşe Arman öyle yazdı.)
görsel
Hanımefendi yarışmaya nasıl hazırlandığını şöyle anlatmış:
--------
“43 yaşındayım. 19 yaşında bir kızım, 13 yaşında bir oğlum var. Kocam bir şirkette yönetici. Ben de emniyet teşkilatından emekliyim. Hayatım boyunca spor yaptım. Artık emekli olduğum için daha fazla vaktim var. Ataşehir’de gittiğim salonun fitness hocasıydı Zeynep Hoca, öyle tanıştık. Ve çalışmaya başladık. ‘Bikini fitness benim için önceleri ulaşamayacağım bir hayaldi. Podyuma çıkmaktan da çekindim. Zeynep Hoca’dır beni teşvik eden, yüreklendiren. Bu arada “Deli misin! Niye böyle bir spor yapıyorsun? 40 yaş bunalımı mı yaşıyorsun?” diyenler de oldu, kulak asmadım devam ettim. En büyük destekçim de eşim. Aslında profesyonel olarak çok kısa bir süredir yapıyorum. Beni iki ayda yarışmada dördüncü olacak bir duruma getirdi Zeynep Hoca. Şu anda da bu spor vazgeçilemez bir tutku oldu. Şekeri ve karbonhidratı hayatından çıkaran her kadın, belli bir disiplinle, benzer bir fiziğe sahip olabilir. Eğer sporcu bir geçmişi varsa, daha da kolay. Ama kararlı, sabırlı olmak gerekiyor.”
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/22976827.asp
© copyright 2005 - 2026