bugün
- ssilvermist11
- erkek bedeninde en beğendiğiniz yer neresi21
- sözlüğün bekası için çükünüzden vazgecer misiniz10
- israil'i türklere dost sanmak9
- büyük israil19
- hangi sözlük yazarıyla eve çıkarsınız10
- sudekiray19
- anın görüntüsü20
- arkadaşlar buyrun yemek yiyelim8
- herzevekil11
- sude bir bottur hesabı yoktur9
- boyutu devasa olsa korkulacak canlı10
- evde cacık yapmak11
- 13 haziran 2025 israil'in iran'a saldırması12
- medyadan sir gibi saklanan japonya gerçekleri12
- selçuk bayraktar17
- ben zaten 50 liralık benzin alıyorum9
- damat bayraktar'ın israil tedarikçisiyle ortaklığı8
- kitap okurken müzik dinleyen gizli varoş14
- arkadaşınızın götü yansa üfler misiniz8
- kirpiye verilebilecek isimler18
- as maca13
- barbar kral11
- tayyip in tüm mal varlığını bağışlaması8
- bir kızın kezban olduğunu anlama yolları10
- turistlik kulüplerde garip garip dans eden tipler13
- uludağ sözlük 90lar türkçe pop sevenler birliği8
- bir sözlük bayanının şahsımla dalga geçmesi11
- 2025 iran israil çatışmaları20
- cübbeli ahmet'in zirai don yorumu17
- mesajla laf soktuğunu sanan tip8
- ahmet beyin beyaz bareti13
- sözlük kızlarında sanki gizli bir çelik kubbe var10
- ekşi sözlük referanslı üyelik sistemi8
- ümit özdağ'ın serbest bırakılması10
- ahmedimi evlendiriyoruz12
- iran10
- yazarların etnik kökeni29
- uyandın sene 2100 googlede ilk ne aratırsın10
- öfkeli olanlara tavsiyeler9
- ekrem imamoğlu mahkemede terlerken12
- ankara'da su fiyatlarına yüzde 169 zam46
- çok istenilen şeyin olmaması12
- iran ile israil'in zayıflaması türkiyeye yarar mı10
- kansere çare bulan doktorun evinde ölü bulunması9
- 16 haziran 2025 istanbul'da iran yürüyüşü10
- neden evlenmiyorsun sorusuna verilecek cevaplar17
- köpeğe it diyince deliren köpekperest14
- bedavadan araplara boşa akan sular17
- kürtlerin türkleri moğol olarak tanımlaması24
(bkz: tiriviri 88) 6. nesil bir yazar nasıl yönlendirilmişse buraya kadar geliyorsun ama adamın nickaltına ulaşamıyorsun.
heralde nickaltı olmayan nadir yazarlardan.
heralde nickaltı olmayan nadir yazarlardan.
ing. iyi gel.
bilal karakterini bilal ayverdi' nin ve mina karakterini ise derya ayverdi' nin canlandırdığı philip lioret filmidir. filmde londra' daki sevgilisi mina' nın yanına gitmek için memleketi musul' dan yola çıkan ve fransa' da manş denizi kıyılarında fransız polislerce tutulan bilal' in manş denizini yüzerek geçme gayreti ve bu uğurda can verişi anlatılır.
sevdiği için 400 km yolu yayan yürüyen ve 10 saatlik manş denizini aşarak fransa'dan ingiltereye gitmeyi amaçlayan bir kürt gencinin(bilal) cesaretini ve inancını zaman zaman etkileyici politik göndermelerle anlatan harükülade bir film. bilal'e yüzme dersi veren hocasının boşanmak üzere olduğu karısına bilal'den bahsederken söyledikleri unutulmayan replikler arasına girmeye adaydır;
--spoiler--
sevdiği ingiltere'de fransa'ya gelebilmek için 400 km yol yürümüş ve burdan ingiltere sınırına geçerken yakalanmış. şimdi de 10 saatlik manş denizini yüzerek geçmeyi planlıyor. bense sen beni bırakıp giderken caddeyi bile geçememiştim.
--spoiler--
--spoiler--
sevdiği ingiltere'de fransa'ya gelebilmek için 400 km yol yürümüş ve burdan ingiltere sınırına geçerken yakalanmış. şimdi de 10 saatlik manş denizini yüzerek geçmeyi planlıyor. bense sen beni bırakıp giderken caddeyi bile geçememiştim.
--spoiler--
wel kelimesinin anlamının hoş olduğunu düşünmemi sağlayan ingilizcede hoş geldiniz anlamına gelen sözcüktür.
vincent lindon ve Fırat Ayverdi nin başrolde oynadıkları 2009 filmi. Fırat Ayverdi, ailesiyle birlikte ingiltere ye yerleşen sevgilisinin peşinden gitmeye çalışan Bilal isimli 17 yaşında kürt kökenli bir genci canlandırıyor. Fakat Fransa da yakalanıyor. ingiltere ye en yakın kıyı olan Calais limanında göçmen kamplarında tutulduklarında ise yüzerek karşıya geçmeye karar veriyor ve yüzme dersleri almaya başlıyor. Hocası bunun imkansız olduğunu söylüyor ama yardım etmeye devam ediyor. Yardımı ise başkaları tarafından farklı algılanıyor.
27 Şubat'ta yapılacak olan ödül töreninde Fırat Ayverdi bu filmdeki rolüyle istikbal vaat eden en yetenekli genç oyuncu dalında cesar a aday.
27 Şubat'ta yapılacak olan ödül töreninde Fırat Ayverdi bu filmdeki rolüyle istikbal vaat eden en yetenekli genç oyuncu dalında cesar a aday.
fransız yönetmen philippe lioret'in kürt ve fransız oyuncularla çevirdiği film. film 2009 mart ayında fransa'da gösterime girecekmiş. türkiye'de gösterime girip girmeyeceği henüz belli değil. 2009 istanbul film festivali açılış filmidir ayrıca.
filmin künyesi hakkında kısa bilgi edinmek isteyenler için:
http://www.nord-ouest.com/
filmin künyesi hakkında kısa bilgi edinmek isteyenler için:
http://www.nord-ouest.com/
Hoşgeldiniz demektir. *
vahşet bir slipknot şarkısıdır.
(bkz: welcome home)
paspasların üzerinde yazan, tersten bakıldığında da goodbye yazmasına vesile olan fantastik kelimedir. nasıl olup da eve girerken welcome yazan paspas, çıkarken goodbye yazıyor diye de düşünülmesi gerekmektedir. akıllara ziyan bir hadisedir.
ünlü bir paspas markasıdır. *
(bkz: welcome to the hell)
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar