bugün

/26
vuvuzela afrika yerlilerinin aslanlarla boğuşurken öpüştükleri bir böğürtlen türüdür.*
ömer üründül vs. vuvuzela
round 1. fight!
"Bu kadar boru ötse, bizde de kıtlık olur" yorumlarını duymamıza sebep olmuş düddürüdüt.*
2010 dünya kupasında maçların ırzına geçen iğrenç boru. güney afrikal'lı seyircilerin "tribün şovu" olarak algıladıkları buysa, ben onlara bu kupayı veren fifa'nın aklına şaşayım. * * *
bu çalgımsıyla ilgili bir şey yazmayayım, konuşmayayım unutayım onu diyorum ama ahanda haberlerde karşıma çıktı. çalması zormuş e yorulmayın o zaman kardeşim. sizi dürten nedir?
bu arada vuvuzela başlığını tepede görecek ve kötü sözler sarfedecek arkadaşlardan sözlerini hemen geri almalarını istiyorum.
dudaklarımızı dayadıktan sonra, yanaklarımızı şişirmeden tükürür gibi üflememiz gereken aletmiş. bırak allasen! bir kovan arı getireyim ben size.
maç zevki bırakmayan, dünyada taraftarlığa yeni bir boyut getiren, saçma sapan bir alet.
Böyle giderse; 2010 Dünya Kupası akıllarda sivrisineklerin vızıldadığı bir bataklık sesi olarak yer edecek... Şaka yapmıyorum, çok ciddiyim!!!..
kulak siken bir alet kendisi 2010 dünya kupasınında böylelikle a.ına .oyuldu.
en büyük rakibi ömer üründül'dür.
maçın içine kuş uçuşu sıçılmak isteniyorsa pek makbuldur vuvuzela.
bazı öküzler bisikletlerine taktırır, ayrı bir zevk alırım, püre olurum yoluna.
mahalle maçlarında bile yasaklansın istiyorum, yeter diyorum.
(bkz: bitsin artık bu çile)
güney afrika'da tribünün amına koyan alet.
bir zamanlar 'oley oley'ler vardı meksika dalgaları vardı en azından görsel zevk yaşıyorduk gürültüsel tacizden ziyade olmadı böylesi hiç şık durmadı. sevmiyoruz seni vuvuzela.
(bkz: vuvuzelan olayım öttür beni)
yuva yıkandır.
o iğrenç sesin çıkarılması fifa tarafından nasıl izin veriliyor anlamıyor. televizyondan bile izlenebilir değil ki stadta olsam halim nice olurdu bilemiyorum.
babam maç izlerken benim gelip, "bu ne yea sivri sinek vızıltısı gibi" dediğim; saçma ses çıkaran borudur. demek adı buymuş.. tabi bunu öğrenmemin bana bi yararı oldu mu? hayır. orası ayrı.
testerenin yeni konusu olmaya aday müzik aleti.
insanın insana yaptığı en büyük kötülüklerden biridir. sizin derdiniz ne kuzum?
(bkz: vuvuzela nın yasaklanması gerekliliği)
herkesin tuttuğu vuvuzela kendine.
bu seneki dünya kupası maçlarından daha çok konuşulan alettir. ne alet birşey o ya!!
dünya kupasıyla birlikte keşfettiğim ve kopamadığım müzik aleti. bazen maçlarda gözümü kapayıp onu diniyorum, öyle güzel ki..
üfleyenlerin bir yerlerine sokulmak istenen boru.
kafa sikerteci işlevini gören alettir.

(bkz: kafa sikerteci)
© copyright 2005 - 2026