daha önce mahamadou diarra, pierre van hooijdonk ve roy makaay gibi oyuncuların formasını giydiği hollanda takımı. arnhem kentindedir.
fr. surat (hiz)
(la)
pierre van hooijdonk'un bir sezon formasını giyip çıktığı 29 maçta takımın 25 golüne imza atmışlığı vardır.
8 sene önce milli takımımız'la hollanda'da hazırlık maçı yapıp 2-0 yenip gurbetçi vatandaşlarımızdan dayak yiyen futbol takımı.

(bkz: söz konusu vatansa gerisi teferrüattır)
tefalin su ısıtıcısı.
maçları genelde üst biten takımdır.
Beşiktaş 8-6 Vitesse(penaltılar)

http://www.zapkolik.com/8...tesse6-penaltilar-hq.html
fildişi sahilli forvet oyuncusu wilfried bony nin afrika uluslar kupası na gitmesi ile sıkıntılı bir döneme giren takımdır. nitekim bugün alkmaar a deplasmanda 4 - 1 lik bir skorla boyun eğmişlerdir.
Son iki haftadır rakiplerine 5 atan futbol takimidir. Genç ve yetenekli oyuncularla kurulu bir takım şuan +15 averaja sahip ve 9 haftada 22 gol atmıştır.
Karşılıklı gol verdim. Dedim Hollanda ligi 6-7 atıyorlar bunlar her hafta. Gollü olur gene dedim. Oynadım tuttu öbür maçlar. Son da bu maç kaldı. mutluydum kesin diye. Köpekler 1-0 yenildi. Gol Atıp bari fakiri sevindirseydiniz Şerefsizler.
Hollanda Futbol Federasyonu, Vitesse Arnhem'e 18 puan silme cezası vererek küme düşürdü.
© copyright 2005 - 2026