bugün
- en iyi antidepresan7
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- kötü biri olduğunu bilmek4
- deli olduğunun farkına varmak6
- acıkmamak için öneriler5
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- true denilen yazar10
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- arkadaşlar nasılsınız6
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- diyanetin abd'deki villaları8
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- iç sesin sürekli konuşması3
- abd iran anlaşması imzaya hazır2
- ışınlanma2
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- adalet duygusu2
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- sürekli aynı şeyleri yapmanın can sıkması2
- gammazlar çetesi18
- gecenin şarkısı4
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- cilgincapkin221
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir5
- şato sahibi olunsa yapılacak ilk şey2
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- cibali sahil3
- otobüs muavini3
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- iyi geceler arkadaşlar2
- parası olduğu halde işe giden insan2
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- zaman baba birader bey birader4
- ölümü merak edip ölmek2
- giden gider2
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- en iyi türkçe klip3
- 15 mayıs uludağ sözlüğün kurtuluşu3
- trabzon'un abartılmış balon bir şehir olması3
- can sıkıntısından kendine sarmak2
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- sarı yeleli aslan trump8
- clydeless bonnie7
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
en gıcık olduklarıma en tatlı şekilde giydiren, henüz iki bin aboneli tatlış youtube kanalı. tavsiye ederim.
duygularımıza tercüman olan kanal.
biyografi üzerine paylaşımlar yapan youtube kanalı.
bugün tomris uyar hakkındaki videolarını izledim ve beğendim. Kocaman bir hayatı kısacık videoya ne kadar sığdırabilirlerse o kadar sığdırmışlar.
Şimdi sunucuya çok da bayıldığımı söyleyemem. Ama kötü de değil asla. Yalnızca fazla sunum yapar gibi. Bazen tamamen düz yazı okur gibi geliyor kulağa. Hani böyle daha samimi olsa onun sunucu olduğunu fark etmesek, bizimle sohbet ettiğini hissetsek daha hoş olur bence. Bunu sebebi biraz da montaj eksilikliğinde sanırım. Çünkü sunucunun kameraya bakışlarının değişmesi falan etkiliyor durumu.
Oldukça yanlı bir bakış açısıyla yazılmış metinler var. Zaten formatları bu, niyetleri bu. Beni çok da rahatsız etmiyor açıkçası. Öyle tamamen objektif Wikipedia biyografisi gibi beton bilgi bekliyorsan pek uğrama derim.
YouTube u el alışkanlığı yapmış işsiz takımı için Video-biyografi formatı tam sevdiğiniz şey. Okumaya uzak, iki sayfa yazıyı okuyup anlamaya üşenen, ömrünü kulaktan dolma bilgilerle geçiren toplum için biçilmez bir kaftan. Ama yine de dizisi çekildikten sonra kitabı okunan bir ülkede birşeylere dokunabilir.
Ve diğer YouTube kanallarına yaptıkları destekler, yönlendirmeler açısından ciddi ciddi tebriği hak ediyorlar. Sabah erken kalkanın YouTube kanalı açtığı bir dönemde kaliteli işlere ulaşmak baya sıkıntılı.
Yorekok'u bu kanalda keşfettim. Bu yüzden gözümde başka bir yerdeler. Sağolun, var olun.
Oldukça yanlı bir bakış açısıyla yazılmış metinler var. Zaten formatları bu, niyetleri bu. Beni çok da rahatsız etmiyor açıkçası. Öyle tamamen objektif Wikipedia biyografisi gibi beton bilgi bekliyorsan pek uğrama derim.
YouTube u el alışkanlığı yapmış işsiz takımı için Video-biyografi formatı tam sevdiğiniz şey. Okumaya uzak, iki sayfa yazıyı okuyup anlamaya üşenen, ömrünü kulaktan dolma bilgilerle geçiren toplum için biçilmez bir kaftan. Ama yine de dizisi çekildikten sonra kitabı okunan bir ülkede birşeylere dokunabilir.
Ve diğer YouTube kanallarına yaptıkları destekler, yönlendirmeler açısından ciddi ciddi tebriği hak ediyorlar. Sabah erken kalkanın YouTube kanalı açtığı bir dönemde kaliteli işlere ulaşmak baya sıkıntılı.
Yorekok'u bu kanalda keşfettim. Bu yüzden gözümde başka bir yerdeler. Sağolun, var olun.
sunucusu o kadar itici ki o yüzden izleyemiyorum. çok yapay bi kadın.
sikik bir youtube kanalı. özellikle gereksiz vasıfsız insanları anlatıp bol bol övüyorlar. yani kalitesiz bir biyografi kanalıdır.
Yeni kesfettiğim Youtube kanalı sunucunun anlatımı ve mimikleri izleyici kendine çekiyor ve tarihte çok önemli yer tutan kişilerin biyografilerini anlatıyor ilber Ortaylı, Fatih Sultan Mehmet ve nikola teslanın hayatı gerçekten izlemeye değer.
içeriği ve sunumu gayet güzel olsa da sunucunun donukluğu sebebiyle artık izlemeyi bıraktığım kanal. bu sunucu acayip gıcığıma gitmeye başladı. bu arada bazen argo konuşması samimiyetten ziyade kalitesizlik izlenimi bırakıyor.
bende eskiden çok izlerdim ama artık pelinin kendisi işlediği konunun çok önüne geçti. o yüzden artık izlemiyorum.
Duygu özaslan videosu korkunç olan kanal. Eleştiri değil bu düpedüz aşağılama. Duyguya ölüp bittiğimden değil ama bu içerik kabul edilmez bir halde.
Duygu özaslanın yanlışları var, bunları sabaha kadar tartışalım ama yargılamadan, aşağılayıcı davranmadan.
Siz nasıl çektiniz bu videoyu. Ne kadar acımasızsınız! Objektiflikten uzak, empatiden eser olmayan bu videoyu kaldırır, bir özür dilersiniz umarım. Sizi normalleşmiş, belli bir standart üzerinde bilinci olan bir ekip zannediyorum, çok yanılmışım şok içindeyim.
Duygu özaslanın yanlışları var, bunları sabaha kadar tartışalım ama yargılamadan, aşağılayıcı davranmadan.
Siz nasıl çektiniz bu videoyu. Ne kadar acımasızsınız! Objektiflikten uzak, empatiden eser olmayan bu videoyu kaldırır, bir özür dilersiniz umarım. Sizi normalleşmiş, belli bir standart üzerinde bilinci olan bir ekip zannediyorum, çok yanılmışım şok içindeyim.
güncel Önemli Başlıklar