bugün

vibio

Şimdi sunucuya çok da bayıldığımı söyleyemem. Ama kötü de değil asla. Yalnızca fazla sunum yapar gibi. Bazen tamamen düz yazı okur gibi geliyor kulağa. Hani böyle daha samimi olsa onun sunucu olduğunu fark etmesek, bizimle sohbet ettiğini hissetsek daha hoş olur bence. Bunu sebebi biraz da montaj eksilikliğinde sanırım. Çünkü sunucunun kameraya bakışlarının değişmesi falan etkiliyor durumu.
Oldukça yanlı bir bakış açısıyla yazılmış metinler var. Zaten formatları bu, niyetleri bu. Beni çok da rahatsız etmiyor açıkçası. Öyle tamamen objektif Wikipedia biyografisi gibi beton bilgi bekliyorsan pek uğrama derim.
YouTube u el alışkanlığı yapmış işsiz takımı için Video-biyografi formatı tam sevdiğiniz şey. Okumaya uzak, iki sayfa yazıyı okuyup anlamaya üşenen, ömrünü kulaktan dolma bilgilerle geçiren toplum için biçilmez bir kaftan. Ama yine de dizisi çekildikten sonra kitabı okunan bir ülkede birşeylere dokunabilir.
Ve diğer YouTube kanallarına yaptıkları destekler, yönlendirmeler açısından ciddi ciddi tebriği hak ediyorlar. Sabah erken kalkanın YouTube kanalı açtığı bir dönemde kaliteli işlere ulaşmak baya sıkıntılı.
Yorekok'u bu kanalda keşfettim. Bu yüzden gözümde başka bir yerdeler. Sağolun, var olun.