bugün
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- islam medeniyeti diye bir şey yoktur5
- 64 yıl ilişki yaşayıp evlenmeyi kabul eden kadın4
- kel erkeklerin karizması3
- çocuk kanallarının çok çocuksu olması2
- aykirikadin7
- askeri ücretle evlenebilir mi3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası32
- tiramisu yiyen erkek2
- atm den para yollayanlar3
- islam medeniyetinin varlığı2
- herkesin birbirini fake hesapla suçlaması5
- eski kitaplar3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak5
- kel erkekler çirkinse johnny sins ne o zaman2
- mehdinin pforzheim da olması3
- ben gerizekalıyım demenin en kolay yolu2
- nickten isim tahmini yapmak72
- atatürk'ün alevi dedelerine de karşı olması5
- keki kabarmayan sözlük kızı3
- tekne turu6
- açım diyen insana verikecek cevaplar2
- 2002 yılını özlemek2
- sözlük kızlarının kendilerini güvenilir sanması8
- çikolata soslu ıslak kek2
- batum da ki türkler2
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak19
- kova dolunayı4
- domuz etli hamburger2
- 24 tane fake hesabı olan yazar6
- bir erkeğin aşko demesi5
- afganistan islam emirliği2
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor8
- yeni parti için isim önerisi3
- hangi yazar hangi başlığa ait5
- çağımızın hastalığı8
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi8
- sözlükteki herkesin 2 hesap kullanması6
- biraz şımardım6
- ona bir şey söyle5
- erkeklerin kızların götüne bakması3
- hoşlanılan kızı türkü bardan çıkarken görmek4
- sevgilinizin sözlükte yazar olması6
- denge3
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- instagram'da herkesin çok mutlu olması3
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor10
- hayattan zevk alamamak17
- chatgpt'ye acımasız karakter analizi yaptırmak2
- gammaz çetesi7
Duygu özaslan videosu korkunç olan kanal. Eleştiri değil bu düpedüz aşağılama. Duyguya ölüp bittiğimden değil ama bu içerik kabul edilmez bir halde.
Duygu özaslanın yanlışları var, bunları sabaha kadar tartışalım ama yargılamadan, aşağılayıcı davranmadan.
Siz nasıl çektiniz bu videoyu. Ne kadar acımasızsınız! Objektiflikten uzak, empatiden eser olmayan bu videoyu kaldırır, bir özür dilersiniz umarım. Sizi normalleşmiş, belli bir standart üzerinde bilinci olan bir ekip zannediyorum, çok yanılmışım şok içindeyim.
Duygu özaslanın yanlışları var, bunları sabaha kadar tartışalım ama yargılamadan, aşağılayıcı davranmadan.
Siz nasıl çektiniz bu videoyu. Ne kadar acımasızsınız! Objektiflikten uzak, empatiden eser olmayan bu videoyu kaldırır, bir özür dilersiniz umarım. Sizi normalleşmiş, belli bir standart üzerinde bilinci olan bir ekip zannediyorum, çok yanılmışım şok içindeyim.
bende eskiden çok izlerdim ama artık pelinin kendisi işlediği konunun çok önüne geçti. o yüzden artık izlemiyorum.
içeriği ve sunumu gayet güzel olsa da sunucunun donukluğu sebebiyle artık izlemeyi bıraktığım kanal. bu sunucu acayip gıcığıma gitmeye başladı. bu arada bazen argo konuşması samimiyetten ziyade kalitesizlik izlenimi bırakıyor.
Yeni kesfettiğim Youtube kanalı sunucunun anlatımı ve mimikleri izleyici kendine çekiyor ve tarihte çok önemli yer tutan kişilerin biyografilerini anlatıyor ilber Ortaylı, Fatih Sultan Mehmet ve nikola teslanın hayatı gerçekten izlemeye değer.
sikik bir youtube kanalı. özellikle gereksiz vasıfsız insanları anlatıp bol bol övüyorlar. yani kalitesiz bir biyografi kanalıdır.
sunucusu o kadar itici ki o yüzden izleyemiyorum. çok yapay bi kadın.
Şimdi sunucuya çok da bayıldığımı söyleyemem. Ama kötü de değil asla. Yalnızca fazla sunum yapar gibi. Bazen tamamen düz yazı okur gibi geliyor kulağa. Hani böyle daha samimi olsa onun sunucu olduğunu fark etmesek, bizimle sohbet ettiğini hissetsek daha hoş olur bence. Bunu sebebi biraz da montaj eksilikliğinde sanırım. Çünkü sunucunun kameraya bakışlarının değişmesi falan etkiliyor durumu.
Oldukça yanlı bir bakış açısıyla yazılmış metinler var. Zaten formatları bu, niyetleri bu. Beni çok da rahatsız etmiyor açıkçası. Öyle tamamen objektif Wikipedia biyografisi gibi beton bilgi bekliyorsan pek uğrama derim.
YouTube u el alışkanlığı yapmış işsiz takımı için Video-biyografi formatı tam sevdiğiniz şey. Okumaya uzak, iki sayfa yazıyı okuyup anlamaya üşenen, ömrünü kulaktan dolma bilgilerle geçiren toplum için biçilmez bir kaftan. Ama yine de dizisi çekildikten sonra kitabı okunan bir ülkede birşeylere dokunabilir.
Ve diğer YouTube kanallarına yaptıkları destekler, yönlendirmeler açısından ciddi ciddi tebriği hak ediyorlar. Sabah erken kalkanın YouTube kanalı açtığı bir dönemde kaliteli işlere ulaşmak baya sıkıntılı.
Yorekok'u bu kanalda keşfettim. Bu yüzden gözümde başka bir yerdeler. Sağolun, var olun.
Oldukça yanlı bir bakış açısıyla yazılmış metinler var. Zaten formatları bu, niyetleri bu. Beni çok da rahatsız etmiyor açıkçası. Öyle tamamen objektif Wikipedia biyografisi gibi beton bilgi bekliyorsan pek uğrama derim.
YouTube u el alışkanlığı yapmış işsiz takımı için Video-biyografi formatı tam sevdiğiniz şey. Okumaya uzak, iki sayfa yazıyı okuyup anlamaya üşenen, ömrünü kulaktan dolma bilgilerle geçiren toplum için biçilmez bir kaftan. Ama yine de dizisi çekildikten sonra kitabı okunan bir ülkede birşeylere dokunabilir.
Ve diğer YouTube kanallarına yaptıkları destekler, yönlendirmeler açısından ciddi ciddi tebriği hak ediyorlar. Sabah erken kalkanın YouTube kanalı açtığı bir dönemde kaliteli işlere ulaşmak baya sıkıntılı.
Yorekok'u bu kanalda keşfettim. Bu yüzden gözümde başka bir yerdeler. Sağolun, var olun.
bugün tomris uyar hakkındaki videolarını izledim ve beğendim. Kocaman bir hayatı kısacık videoya ne kadar sığdırabilirlerse o kadar sığdırmışlar.
biyografi üzerine paylaşımlar yapan youtube kanalı.
duygularımıza tercüman olan kanal.
en gıcık olduklarıma en tatlı şekilde giydiren, henüz iki bin aboneli tatlış youtube kanalı. tavsiye ederim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar