bugün

Vegan tribi yoktur, vegan olmayanların suçluluk duygularını bastırmak adına veganlara bok atmaları vardır. Ben yemiyorum sana karışmıyorum da. Ama yok illa bi salak çıkıp "ama bitki de canlı" diyecek. Hayır madem gerizekalısın çaktırma, sus. "Aaa et yemiyor musun"dan başlar uzar gider muhabbetleri. Cevap vermemeye çalışırsın bütün bağnazca yargıları dinler susarsın ama o yine popüler olmak adına vegansın falan sanıp sana saldırır, hakaret derecesine varan cümleler kurar. En son bi iki ağzını açarsın göt gibi kalır orda. O zaman da " valla ben yiyom, çok da seviyom, ben böbreğini yiyom, ben beynini yiyom, ben dalağını yiyom, fakat yarrağı da lezzetli..." gibi cümlelerin üzerine pis iğrenç "ehehheuhuheu" bi gülme de patlatılır. Ve vegan arkadaş kalkar gider bi şey demeden.
Yiyosun iyi de bok yiyosun afiyet olsun, banane.
Ama benim tercihlerime benim vicdanıma karışıp bi de yaptığın çok iyi bi bokmuş gibi ballandıra ballandıra anlatma.
En son birine kafa göz dalacam o olacak o zaman ben göstericem onlara tribi.
e herhalde triplenecek. bir vegan, giydiği kıyafet, kullandığı ürünler vs. hayvansal olmamasına dikkat eder. pahalı bir iştir.
© copyright 2005 - 2026