bugün

/58
bi de uyu yarak var.
Bugün hiç kolay bir gün değildi. Yine de kafamdaki bütün düşünceleri bir kenara atıp yastığa kafamı koyduğum gibi uyumayı düşünüyorum, düşlüyorum.
zeki insanlar daha çok düşünür ve uyuyamaz, kendimden biliyorum *swh~ ~
benim gibi sülalesi rahat insan bile bir yerden sonra rahat rahat uyuyamamaya başlıyor. sizlere remeron öneririm canlar ölseniz uyanamazsınız o derece, belki 90.
Bir manevi hastalık.
beynimi durdurabilirsem uyuyacağım. bilgisayar işlemcisi gibi tıkır tıkır durmuyor. Düşünceler...
bir süre atarax şurup ile çözmüş olduğum , sonrasında bağımlı olmaktan korkup şurubu bırakıp tekrar uykusuz gecelere kaldığım durum. Boktandır.
Güzeldir. Bana yaşadığımı hissettiriyor.
an itibariyle karşı karşıya kaldığım problem. yarın sekizde kalkıcam ulan gözlerime de laf dinletemiyorum ki...
Saplandım. Çıkmak için debelenebildiğim tek eylem de uyuyamamak.
Ben geceleri daha çok seviyorum. Ruhum karanlık.
Düşünce yoğunluğu yaşayanların sorunu.
Zamanın da çok uyuduğum için şimdi gelmeyendir..

Hiç unutmuyorum bundan iki ay öncesi kadar ağır bunalımdaydım. O zamanlar da bi işim var erken bitiyor ve saat en geç 4 te evde oluyordum. Eve gelir gelmez de hemen tv karşısına geçip saçma programlar izliyordum. Saat 8 e yaklaşınca yatağın yolunu tutuyor hemen uykuya geçiyordum. Ertesi sabah kalktığımda aptal gibiydim.
iki üç ay bu böyledi.
Sonra bir şeyler değişti ve artık hiç uyuyamıyorum. Hehe.
Uyuyamamak neyse'de sinir hastasi olacagim yeminle.
ciddi sıkıntılı bir mevzu bu. bildiğiniz vücut kendini kapatamıyor. dinlenme moduna alamıyor beyin kendini. fiziksel olarak dinleniyorsunuz belki ama kafanız dinlenemediği için hiçbir şey ifade etmiyor.
ayrıca benim de günlerdir içinde bulunduğumdur bu olay.
çok güzel uyuycam şimdi, en güzel ben uyuycam diyorum sonra saat 4 oluyor. sabah da vaktinde uyanamıyorum. çok disiplinsiz hale geldim. çok üzülüyorum ben böyle olunca.
yatakta dönüp dolaşmaktır.
Hele bir de uyumak zorundaysaniz, ve de kendi evinizde degilseniz, vede butun millet uyumussa, cekilmez olandir. Dusman basina yani.
Zeki insanların lanetidir.*
Manasiz.
Uyumam gerek ama uyuyamiyorum.
sigarayla eşlik edilmesi gereken.
Insani yataktan kaldirip kuruyemis ustune yarim litre ayran icirtir bir tanecik de sosis. Yeni bir obezimiz olacak inaniyorum.
yazdırır...
" 03:50 "
Sevdiklerimizi uyurken izleyerek uyumadığımız geceleri düşünürken uyumama eylemidir. En azından bazıları için öyledir.
evrenin 8 boyutlu oldugu ve bizim 3.boyutta oldugumuzu dusursek uyumamak için guzel bir nedeniniz olabilir. 3 boyutlu bu haldeysen 8.ci boyutta nasil bir sekle sahip olurduk yada olabilirmiydik.
© copyright 2005 - 2026