bugün

/40
Şahsım adına tahminde bulunduğu gruba maalesef girdigimi düşünmüyorum.

36 numara ve anatomik bakımdan düzgün ayaklarım olmasına rağmen kendilerine gerekli özeni göstermiyor oluşum sebebiyle bu konuda affımı talep ederim.
sabah sabah canı çeksin.

al ulen al;

görsel
http://youtu.be/5Ju69uduu1M kendisi bu şarkıdaki ali dayı olabilir. Nasıl da buldum şarkıyı. Dinleyip gülsün. Ayakfetişibiryazar. Bir de araştırmacı, ilgi alanı geniş, dizi, çizgi roman, aktör, bilimsel işler vs pek çok bilgi entry si var. Oytunkaran ı geçmişti şimdi bir yüklen aslanım şu oytunkaran ı gene geç.
Bağcıksız and canti ayakkabılarından bizleri mahrum bırakmış yazar.
son derece sempatik, iyi niyetli, araştırmacı kişiliği ile olsun, hayal gücü ile olsun gülümseten, sevdiren değerli yazar dost. iyi ki bu sözlükte yazmaktadır.
bugün gelen güzel temenni ve yorumlarla pazartesi sendromunu büyük ölçüde aşmış mutlu yazar.
http://m.uludagsozluk.com/e/30170707/

teşekkürü haketmiş yazar. fazlasıyla kibar ve zannımca 41-42 numara ayaklara sahip.
Kaliteli olan her şey gibi izmirli olan yazar.
kardeşliği, barışı, insani değerleri savunmak yüzünden "aptalca" olarak nitelenmekten gocunmayan yazar. kötü sözün sahibine ait olduğunu bilir neticede.
Olağan şüpheliler ailemdir.
"tanımam etmem" diyenlerin garip şekilde eleştirmeye soyunduğu yazar. neyse, sıkıntı yok. gönlünü açan, güzel sözle, selamla gelene kapımız hep açık.
Teşekkürlerimi nick altı ve görsellerine bırakacağım yazar. Açılışı Marilyn ablamızla yapmak istedim : http://galeri.uludagsozlu...m/r/usualsuspects-947026/

Umarım beğenir ve umarım ki gülümsetir...

Selâm ve sevgiler olsun.
'Aaa yerim ki ben bu yazar'dır. Zall koş yazarını yiyoolar.

Yazma, ekleme olayı çok iyiydi de bu yeme olayı pek bi gözel oldu yahu. Gnam gnam gnam yummy. Usual seni yiyorum şu an heee.

Not : Bak iki oldu.
kaçak hayranıymış. saygılar.
saygılar..

ahlak polisidir kendileri. sözlüğün genel ahval ve düzeninden sorumlu sözlük bakanı. asd
60000 entry ye ulasmasina az kalmis sozluk emekçisi saygi değer ustad.
bugün bir nevi ayna modundaki yazar. nickaltına her gelen onu anlatıyorum sanırken aslında kendini görüp ona göre yazıyor. iki farklı örneğe bakmak yeterli.
(bkz: gammaz)
nick altı bugün bayağı troll yapmış yazar. hakaret ediyorlar, entryleri siliniyor; nick altımda ağlamaya devam ediyorlar. yazık.
arkadaşlar siz sıkıntınızı bana söyleyin ben çekerim onun kulağını..
Ağlayan değil ağlatan yazar. Şuraya bak, nick altım mahalle veletlerinin bir yandan ağlayıp bir yandan bağırıp durdukları gizli mekanlarına dönmüş. Komik olan da birbirine mal, yobaz falan diye saydıranların gelip bunu el ele yapması. Gel de gülme... Allah selamet versin böyle gariplere.
Maalesef saatlerdir saldırıya uğrayan yazar. Neyse ki liselilerin ev ödevi falan vardır, birazdan onunla uğraşıp sakinlerler artık.
tanıyanın kalitesini bildiği yazar. kendisine başlığı altında baş ağrıtanları donuza eklemesini önerir, sevgi ve saygıyla selamlarım.
O hafta başka işlerle meşgul olup olmadığını gammaz listesinden takip ettiğim yazar *. Kolay gelsin yazarı.
kısa kısa ama çok doğru mesajlar veren biridir. ayrıca tam bir entellektüeldir. onun bu sözlükte olması beni mutlu ediyor. saygılar hocam. *
© copyright 2005 - 2026