/18
mühendis olduğunu düşündüğüm yazardır. Muhtemelen endüstri mühendisi olup üretim departmanında çalışmaktadır kendileri.
(#4918145)
eğer kendisi erkek ise acilen tanışmak istediğim yazar. ayar değerinde bir surat göstereceğim kendisine. eğer hatun ise ne diyeyim o güzel dünyasını yıkmak olmaz. *
edit: biri artı verice kafam karıştı; cini mi, çini mi?
sözlüğün en ''top''üler yazarı.
pek bi süpersonik yazar.
evlenen adamla, sevişen çiftle kafayı bozmuş yazardır. engin bilgilerinden tematik modda yararlanmayı diliyoruz.
evlenmiş, evlenmek üzere olan, eğer ki bu tahminler doğruysa bir de üstüne üstlük balayına gidecek olan, balayındaki sevişme fentezilerini ya da hayallerini şimdiden sözlük üzerine boşaltan yazar insan kişisi.
sözlük eğlence aparatı onun için. ***
"evlen benimle" dediğim insan.
(bkz: hollanda)
"benimle evlendiğin takdirde miami'ye olmasa da memlekete götürürüm seni" dediğim insan.

bi dere var bizim orlarda... idare eder diyorum, cevap ver gayrı.
(#5277130)

turuncu saçlı, çilli, sevimli yazardır.

ısrar etmeyin bayan, ben ki dedektif şampiyon, yazdıklarınızdan profilinizi çıkardım ve siz bunu inkar edemeyeceksiniz. kabullenin.
(#5361558) kendini bilen yazar.
üretmiyor, sıçıyor adeta.
(bkz: durduramıyoruz)
başlık dışkılayıcı.
üretmeyen, daha olmamışken adam çarpmaya kalkan bir nevi traş bıçağı.
anlam olarak sanki biraz vistanın uyumluluk sihirbazını andırmaktadır.
haklısın cin kardeş ne diyim. hoşgeldim
kendi başlığını melyorlerco entry girdiği için, bugün akşam saatlarinde
sözlüğün kasmasına neden olmuş cin. eti cin. ben lokmalığını seviyorum ama.
koşu bandında bisiklete binerken entry giriyormuş. ben spor haberlerinin yalancısıyım. nesildaş yazar.
ata binerken badminton oynayan yazar. cirit atsaydık hacı daha geleneksel olurdu 3 cirit bir başlık 2 ileri bir geri. ayrıca patlayan pilates topu yüzünden ağlıyormuş. başlık açacağı.
severek okuyorum keratayı klavyesine eline sağlık. güzel şeyler yazıyor. eti cin'i getiriyor hep aklıma.
(bkz: pahıl)
geçmiş 19 mayıs gençlik ve spor bayramı mübarek olsun yazarı. geç oldu ama olsun.
4 temmuzunu zamanı gelince kutlamak istediğim yazar.
30. sevgilisinden ayrılmasını kutladığım yazardır. nice 31 lere diyoruz.
buna hergün bayram. bildiğin deli. *
geçmiş olsun.
© copyright 2005 - 2026