bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin8
- gece yarısı çalan telefon7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- eski dizileri izlemek3
- gammaz olmuşum13
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aquila bicipite8
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- minyon kadın siniri5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- kemal kılıçdaroğlu35
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gecenin şarkısı4
- bizim delilere bakayım4
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- ses yakışıklılığı2
- gençler iş beğenmiyor3
- pazarda su satmak2
- ona bir cümle bırak4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gazlamak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- gocu26
- şato3
ilk üyeliğim 2011 yılındaydı. çok ciddiye alıp edebiyat parçalardım. tabi ki okunmazdı yazdığım başlık yavaşça aşağılara doğru kayardı. yav ne üzülürdüm çocuk gibi. bi kişi mi okumaz allahımmmm diye sızlanırdım. sonra canım sıkıldı bıraktım. şimdi geri geldim hala aynı b.k. can sıkıntısından yazıyom yemillen.
Son zamanlarda sol bölümde kendi görüşlerini başlık açarak veya açılan başlığa yazı yazarak belirtme gereği duyan yazarlarla dolu olan sözlük. Bakıyorum yazı yazılacak başlık yok neredeyse. Sözlükte yazı yazmak sadece görüş bildirmek olarak gören yazarlarla doldu taştı. Azıcık da bilgi gerek sözlüğe. Değil mi ama?
yarın güzel bir entry ile veda edeceğim sözlüktür.
zall tarafından kurulmuş türkiye'nin en kapsamlı 2 sözlüğü arasında yer almaktadır.
ekşi kapatınız, inciyi hacklediniz, yedirmeyiz! evet.
ismini kısaca "ulu sözlük" şeklinde kullandığım, yazarlık yaptığım ilk ve son sözlük. türkiye'nin en büyük iki sözlüğünden birisi. yalnız sanki biraz bir şey eksik, ne bileyim böyle maskot falan olaydı iyiydi incideki baykuş gibi. altına uludağ sözlük yazar evimize, arabalarımızın camlarına yapıştırırdık. kartal kuş falan.
ateistlerin bu aralar sinirden kendini siktiği sözlük. n'oldu lan ekşide ki gibi çoğunluk sağlayamadığınızdan mı böyle yoksa? farklı fikirlere açık olmayan, açık açık ben müslümanım demekten çekinilen denildiğindeyse 'dinci, yobaz, gerici, cahil, troll..' yaftası yapıştırılan ekşi sözlüğe siktirin gidin sizin yeriniz orası.
başlık açmak acayip önemli bir şey sanırım.
şöyle bir şey var: benzinin 5 tl olduğu ülke diye başlık var. arkadaş git bunu türkiye başlığı altında yorumla. yok illa başlık açacak.
ya da x ayında y ile gezilen şehir başlıkları.
şöyle bir şey var: benzinin 5 tl olduğu ülke diye başlık var. arkadaş git bunu türkiye başlığı altında yorumla. yok illa başlık açacak.
ya da x ayında y ile gezilen şehir başlıkları.
fotoğrafların ne hikmetse bir türlü onaylanmadığı sosyal mecra. hayır yani madem 4 aydır süründürüyosunuz bırakın da sileyim bari. yok silinmiyo da onay da vermiyolar. tey allammm.
mal gibi sözlük. tanrıya dünyayı uludağ sözlüksüz teslim edeceğim.
yeni tasarımında kullanılan bootstrap typeahead plugin'inin delay süresinin keypress event'ı + 1 saniye şeklinde ayarlanması gerektiğini düşündüğüm sözlüktür.
bildiğin şakirt yuvası olmuştur. yakında zirve yerine maklube günleri yapılırsa şaşırmam.
flying spaghetti monster başlğındaki entrym yüzünden beni çaylak yapan sözlük. Sildim entryi.
umduğumla bulduğum farklı olan sözlük, ne sözlükler gezdim gördüm bu da değilmiş anladım.
bundan sonra ederi kadardır...
bundan sonra ederi kadardır...
Tercih ya da yerleşme dönemleri sikko başlıkları azaltıp üniversiteli abi ablalarımızdan "şu üniversite şu bölüm hakkında yardımcı olabilirim" tarzı entryler beklemiştim. Beğenmemek değil seviyorum sözlüğümü de ateist şakirt tartışmasının gına getirdiğini söylemeden edemeyeceğim.
300'ü bir arada sözlük.
facebook teması
twitter takipleşimi
ekşilik bilgiler
incilik troller
last.fm karması
forum başlıklar
anket şirketleri
facebook teması
twitter takipleşimi
ekşilik bilgiler
incilik troller
last.fm karması
forum başlıklar
anket şirketleri
ekşi sözlük kadar terbiyesiz sözlük.
benim peygamberime hakaret edilmesine izin veren sözlük.
( allaha inanmayabilirsin ama egoların tatmin olacak diye kutsal değerlere küfür edemezsin bak eleştirebilirsin ).
benim peygamberime hakaret edilmesine izin veren sözlük.
( allaha inanmayabilirsin ama egoların tatmin olacak diye kutsal değerlere küfür edemezsin bak eleştirebilirsin ).
gitgide bencillemiş sözlük. iş yeriimden sol framesini seyrettiğimde milletin birbirine küfür etmek için nickaltına uğradığını görüyorum. çok mu zor lan insan olmak?
an itibari ile sol framenin seks başlıklarından geçilmediği sözlük.
seks ile fuhuşu ayırt edememek
erkek arkadaşlarını milli yapan hayırsever kız
seks kadınların onurunu kıran bir suçtur
çıkar daha sonra da en büyük atatürk sever olur, omurgasız!!!
seks ile fuhuşu ayırt edememek
erkek arkadaşlarını milli yapan hayırsever kız
seks kadınların onurunu kıran bir suçtur
çıkar daha sonra da en büyük atatürk sever olur, omurgasız!!!
entelektüel yazar sayısı, giderek ufukta kaybolan internet sitesi.
vesselam...
vesselam...
yıllar öncesinde de takip ettiğim yeni üye olduğum sözlük.
nedeni bilinmez ama şimdilerde cinsellik, din düşmanlığı, küfürler, ırk ayrımcılığı kol gezmektedir. keşke kendini ifade etmenin binlerce yolu varken böyle ifade edilmeseydi fikirler. birilerinin sizinle aynı görüşte olmayacağını bile bile damarına basarcasına yazılmasaydı entryler.
nedeni bilinmez ama şimdilerde cinsellik, din düşmanlığı, küfürler, ırk ayrımcılığı kol gezmektedir. keşke kendini ifade etmenin binlerce yolu varken böyle ifade edilmeseydi fikirler. birilerinin sizinle aynı görüşte olmayacağını bile bile damarına basarcasına yazılmasaydı entryler.
yazar olmak için 3 gün beklediğim sözlük. sen git inciyi ekşiyi bırak farklı tadlar farklı dokunuşlar ara böyle olsun. kapıdan almazlarsa damdan girerim ben de...
geçen haftanın en beğenilen entrylerine bakıldığında, kalite fışkıran sözlüktür. çok güzeller lan.
ramazandan önce bu saatlerde buralar hep tarlaydı.
Sanirim kara bir golge oldum ben burada. aslinda varim, ama yokmusum da gibi. Cok degisik olaylar oluyor iste bu noktada arkadaslar. Neyse, su nick e ait site olusturulma zamazingosunu sevdim, ayrica mobil muazzam kullanisli.
Tanim: unlu bir sozluk markasi.
Tanim: unlu bir sozluk markasi.
güncel Önemli Başlıklar