bugün

/985
Yeni üye oldugum sözlük. Inci sözlükten daha kalitelidir.
Yazarlarının sürekli özeleştiri yaptığı sözlük. Hayır sözlüğe kızıyoruz anlıyorum ama sözlüğü en nihayetinde biz oluşturmuyor muyuz? demek ki bu sitemler hep özeleştiri.

bir an böyle yazınca kendimi zall sandım ama nerde onda bu açık sözlülük.
ilgi çekmeye çalışan orospu çocuklarının doluştuğu sözlük. siktirin gidin şuradan.
yarraa yemiş oluşum. çok ucuz.

10-20 kişilik bir grubun üzerinden dönen koca sözlük. kişilerin kendini tatmin yeri. nick altı için yapılmadık kalmayan şebeklikler.

basit, ucuz trollemeler. kız peşinde koşan hesapta sözlüğün ünlüleri.

seviye eksilerde. ne duruyorsun çıkış yapsana sloganlarını duyuyor gibiyim. uykum geldi zaten çıkıyorum, o kadar sıkıcısınız işte.
meşhur olmaya çalışıp beceremeyenlerin bok attığı sözlük. bu kadar ağlayacaklarına düzeltmeye çalışsalar kurtulmuştuk. evet.
diğer sozluklerde sürekli barındırdığı dişi popülasyonundan bahsedilen ancak sözlükçülerin twitter sayfalarına bakıldığında her 3 erkeğe 1 erkek düştüğü çelişkisi görülen sözlük.
düzenınden memnun olanları yeaa cıkın o zaman diye höykürdükleri yer. tabi paşam işler tıkırında değil mi.

bok olduğunuz belli olmasın pardon. ben çıkayım. tutunamamısız. ulan sızın gıbı gerızekalı taklidi yapsak senın durumuna gelırız merak etme.
Sözlük formatını bilmeyenlerin takıldığı sözlük.
Subjectif entry,
tanım eksikliği,
giriye eksi veren varsa edith ekleyip orospu çocuğu demek,
Noktalama işaretleri, imla kuralları.
Bkz ve spoiler kullanımı hataları,
Üstteki girilere cevap niteliği taşıyan giriler vs.

Ne ararsanız var.
açık ara internet aleminin en vasıfsız kalemlerini barındıran sözlük.
(bkz: şakirt sözlük)
cahil cuhela yuvası. lan oğlum bu kadar ergeni, bu kadar şakirti nereden buldunuz? siktir olup gidiyor ve bir daha da sözlüğünüze asla girmiyorum, önünüze geleni almışsınız içeri. seviye yerlerde.
sanırım kimsenin sikinde olmayan sözlük. ekşide yazmak var, burada yazmaya çalışmaya çalışmak var.
ekşi sözlük ile arasında herhangi bir fark kalmamış sözlük. ekşi' ye bilgi ve derinlik katan yazarlar artık yazmıyor. hatta uludağ sözlük bünyesinde bile şu andaki ekşi yazarlarından birikimli yazarlar bulunmaktadır. artık ekşi sözlük üstünlüğü yok.
faşist yuvası sözlük. ergen çöplüğü sözlük. seks fakiri, sapıkların yuvalandığı sözlük.
bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanların yazar olduğu sözlük.
homofobiklerin yazar olduğu sözlük.
ırkçı, nefrek dolu entrylere göz yuman moderatörlerin olduğu sözlük.
yazarların türkçe'yi doğru ve etkili kullanma konusunda ciddi sıkıntılar çektiği sözlük. gün içinde açılan başlıklar bile yazım yanlışlarıyla dolu. Bir insan başlık açarken en az iki defa kontrol etmez mi? adamlar etmiyor işte. sadece başlıklar değil yazılarda da sıkıntı devam ediyor. noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakıldığında yazılanların gönderilememesi güzel ancak diğer sıkıntılar da denetlenmeli. çünkü burası bir sözlük insanların buradan doğruları görmesi gerekiyor. Umarım moderasyon bu konuda daha katı olur.
ekşiyi eski sevgili diye var sayarsak uludağ çıkalı daha 2 saat oldu oluyor.
fena derece de ırkçı bir sozluk.
kimi zaman şakirtlerin, kimi zaman milliyetçilerin ve kimi zaman kemalistlerin ağır bastığı sözlük. ben anlayamadım. denge anormalliği var. cumaya falan giderken kemalistler öne geçiyor, gezi parkı eylemlerinde şakirtler bastıydı burayı. falan filan.
Mide kaldıran sözlük..
Ulan bilmeyen biri gelip şu sol frame'a 2 saniye göz gezdirse, benimle olan ilişkisini tekrar gözden geçirir..
saldım çayıra, mevlam kayıra tarzı gidiyor bir yerlere ama gittiğin yol yol değil.
bi boka yaramayan sözlük, o kadar yazı yaz sen. telifler hala yatmasın hesaba...
başka sözlüklere benzemeyen sözlük.
© copyright 2005 - 2026