bugün
- gocu29
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu5
- dünya43
- ermeni rum soykırımını inkar etmek13
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak7
- 27 eylül 2026 sırbistan hollanda maçı3
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları16
- askerde nefret edilen şeyler7
- adanalı bir kıza vurulmak4
- ay noluyo noluyo4
- sırbistan3
- hollanda2
- sırrı süreyya önder türkmen dir3
- bana ona sormayın'ın iq düzeyi4
- meleğim diye hitap eden kova burcu erkeği13
- kalbinde sevgiye yer olmayan insan7
- bana onu sormayin nickli feyk zengini5
- kova burcu erkeği güvenilirliği4
- israil15
- 27 eylül 2026 danimarka galler maçı2
- bir inkar yöntemi olarak seri eksici3
- 27 eylül 2026 litvanya azerbaycan maçı2
- ismet biraderin koşturmaya başlaması2
- sözlüğün en güzel kadını26
- true'nin moderasyon tarafından kollanması4
- sarapci koala hatayi11
- babası fakir olup evlenirken altın isteyen kezban8
- uludağ sözlük kostüm partisi5
- hatun dediğin2
- 26 eylül 2026 slovenya iskoçya maçı5
- günün sözü10
- danimarka4
- bir türlü eksi karmaya inememek2
- azerbaycan2
- morkstar ve atabaka2
- allah bize salat etti8
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı35
- amına kodumun tekerleği2
- ayyaşların sözlük te takılması2
- bir lafa bakmak bir de söyleyene bakmak2
- pozantı2
- en kötü chp başkanı5
- gocu canımızdır2
- amerika birleşik devletleri28
- mossad ajanı dinciler5
- ilticanın terk edilmesi5
- bir yazarın silik olması için ne yapması lazım2
- akademisyenlik vs belediye memurluğu2
- çorapsız ayakkabı giymek3
- iç sıkıntısı ve mide bulantısı2
an itibariyle parayı götürdüğüm fifa nın harkulede modudur. görsel
altımıt tim.
-mustafa sandal.
-mustafa sandal.
fifa nın en sevilen modudur, insanı bağımlı yapabilir. sürekli trade list den uygun fiyatlı oyuncu aramak, kadroyu sürekli daha iyi yapma çabası, online maçlara alınan galibiyetlerin tadı sizi bu modda uzun süreler geçirmeye itebilir.
15. ligden başlayarak yavaş yavaş kademe atladığın oyun. hee birinci lige geldiğinde ne mi oluyor? sırf bunu merak ettiğimden g.tümü yırttım kazandım şampiyonluğu. ne boka yaradı ki? hani bekliyosun bi hediye versinler, bi paralı şey açılsın- yoook - bu yüzden 5 maçta bi kontratı biten oyunculara, sürekli atak oynayıp tek şutla kaybedilen maçlara isyan ediyosun.***
eski pes sevdalısı olarak askerden geldikten sonra pes 13 ve 14'le hayal kırıklığına uğramamla beraber ilk defa orjinal aldığım fifa serisinin fifa 14 oyunuyla tanıştığım güzel ama momentumun tavan yaptığı script dolu modu. bpl'nin en iyi defansı bizim eyüpspor defansları gibi oynuyor 2-3 maç ard arda kazandığım zaman sanki prangayla çıkıyor. bir de pack'ten hiç mi bir şey çıkmaz arkadaş bir kere şans güldü yüzümüze sonra yine hüsran yine hüsran fifa 15'le beraber daha bulaşmayacağım fifa modu olarak tarihe karışacak kendileri normal sezon candır.
Onceki serılere gore daha az momentum vuran serıdır 14. Div1 ile d2 arasında çıkıp dusuyorum pekde momentum vurduğunu söyleyemem, ama bu zamana kadar kı en ıyı versiyonu budur efem.
Oynamayan varsa hiç başlamasın, felaket bağımlılık yapar. Hani o kadroyu mu kuriyim bu akdroyu mu, şu topçuyu mu alıyim bu topçuyu mu derken kafa bir tek ona gidiyor bi süre sonra.
fifa 17 de delirdiğim oyun div 4 e kadar yükselip ardından 2 lig düştüm sağlam taktik önerilerine açığım.
fifa'nın en çok bağımlılık yapan modu. ancak aklımda bazı sorular var. topladığım jetonlar ve çeşitli görevlerle ortalsmsnın üstünde bir epl kadrosu kurdum ama bunu geliştirmek için illa jeton kazanıp yeni oyuncular mı almam lazım? ve bunu yaparken de yani jetonları maç yapmadan kazanamaz mıyım? bir diğer sorum da kiralık oyuncular için 7 maç için verilen adamı sonra tutamıyoruz değil mi? son olarak da if ne arkadaşlar:(
Çok iyi kadro kurdum..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar