bugün
- nervio abla22
- erkekte fizik mi giyim mi daha önemli6
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları12
- sözlükteki arkadaş çevresi6
- aşka inanmayan insan2
- toy story 53
- satrançta at mı daha değerlidir fil mi4
- astrolojiye inanan insanlara yapılan zorbalık3
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan8
- hoşlanan erkeğin adım atmama sebebi3
- sömürge valisi3
- sedat pekmez43
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron16
- psikolog ile ilk seans2
- haklı olduğu halde susan insan7
- durduğun yerde terlemek2
- ıslak kek bile yapamayan kız5
- süslü şirin2
- çok yakışıklı kaslı eğitimli cool merhametli erkek3
- mustafa çiftçi3
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun11
- kitaplıktan ödünç kitap vermemek2
- geceye bir şarkı bırak3
- türkiye'de iyi bir insan olmak11
- anhedonist3
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- islam hristiyanlık ve musevilik2
- yo yo ma2
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- yuvarlak hatlar3
- yapay zeka sözlük moderatörü4
- vücut geliştirmenin sandığından da zor olması3
- seküler erkek muhafazakar kız birlikteliği7
- evli insanların bekarlara sen de evlen baskısı5
- bir binanın içinde hayalen dolaşmak3
- hiç gelmeyecek birini beklemek9
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- chp'nin hali ne olacak34
- başkalarının mutluluklarını izlemekten bıkmak2
- her gün içsem bıkmam içecekleri6
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız11
- theron2
- sanatçılardan kılıçdaroğluna büyük tokat5
- kadınların beğenilme arzusu ve ilgi açlığı4
- müsavat dervişoğlu4
- m r e r e c t o21
- türk erkeği azerbaycan kızı evliliği7
- tekerleğin icadı ve uludağ sözlük tekerlekleri2
- lütfü savaş2
yeni bir altıncı nesil yazar.
(#6892860) ileri geri konuşmayı sever, dakika ve saniye itibariyle takip etmeye çalışacağım yazar
(#6975043) yanlış anlaşılmıştır. gitmek isteyip arkadaşını evinden almak zorunda kalan yazardır. dostunun evi nargile cafe'ye zıt yönde olduğu için içindeki nargile şevkini yiyip bitirmiştir.
sadece ve sadece güzel adamdır, ötesi yoktur. bundan sonra sadece sevdiklerimin bulunduğu kara listemdedir.
sadece ve sadece güzel adamdır, ötesi yoktur. bundan sonra sadece sevdiklerimin bulunduğu kara listemdedir.
zirvemizin, sevdiğimiz arkadaşlarımızın en gencidir. an itibariyle bulmak için dört döndüğüm şarkıyı benim için arayıp bulmuş çooooooooooooooooooooooook mutlu etmiştir. karşıyaka'dan göztepe'ye çekmeyi hedeflediğim küçük kardeştir ayrıca. (bkz: sevilir ki bu) *
moonlight sonata yı izmir den kovuyoruz zirvesine karşıyaka atkısıyla gelmiş olan aslan yazar.
zirveye inatla karşıyaka eşyalarıyla gelmiş yazarcanım, kendisini dediğim gibi denizden sallandırmış bulunmaktayımdır.
takımının fenerbahçe den yediği 11 sayı farkın acısını yaptıkları çirkefliği överek çıkarmaya çalışan zavallı. lakin benim o eziklerle ve kafkafa dayadığımız maçla ilgili fikrimi merak ediyorsa burda yazılmışı var;
(#7452264)
(#7452264)
bir zirvede tanistim kendisiyle, bir karsiyaka atkisi boynunda..
dedim nickin guzel, dedi karsiya s*ker
dedim eyvallah, seviyorsun karsiyakayi, gel konusalim, konustuk. cok guzel cok temiz, pek hos insandir kendisi, lakin seviyor karsiyakayi. ask kor adami.
dedim nickin guzel, dedi karsiya s*ker
dedim eyvallah, seviyorsun karsiyakayi, gel konusalim, konustuk. cok guzel cok temiz, pek hos insandir kendisi, lakin seviyor karsiyakayi. ask kor adami.
kendisiyle pek muhabbet edemesek de tanışmaktan zevk duyduğum yazardır. bu muhabbet açığını kısa zamanda kapamak dileğiyle saygılar sevgiler.
çok fazla muhabbet etme fırsatı bulamasamda sevinç pastanesi nde bekle beni zirvesinde aramızda yer almış, sonraki zirvelerde tekrar görmek istediğim yazardır.
nickini her gordugumde aklima ugg botlari getiren bir yazar.
#7542238 incide yazarlığı mazarlığı olmayan, feekat kardeş falan da dinlemeyip uggly shit'e ağız burun dalacak yazardır hebelehubelehebelehubele.
tırt yazar.
haydi gel bizimle ol izmir zirvesine gelmiş bir tanecik kardeş kişisi. ayaklarına sağlık kuzucum. özlemişim çok, iyi geldi.
(#7262488) müneccim kardeşimiz.
izmir denince akla gelen yazarlardan. radar gibi de gözleri var bunun.
benden korkup tek başına uğraşamayacağını anlayınca beni babasına söylemekle şikayet etmiş,
egosu 6.nesil yazarlığından önde, sıra dayağını öğrencilerinin hepsini amuda dikip öyle çekecek bir öğretmen olmak niyetinde, kakaolu dondurma seven, browniyi 6 alıp 5 ödeyen yazardır.
aynı zamanda ; okan bayülgenin ergen sempatizanı ve karikatür manyağı, flörtöz seven bir hadestir.
egosu 6.nesil yazarlığından önde, sıra dayağını öğrencilerinin hepsini amuda dikip öyle çekecek bir öğretmen olmak niyetinde, kakaolu dondurma seven, browniyi 6 alıp 5 ödeyen yazardır.
aynı zamanda ; okan bayülgenin ergen sempatizanı ve karikatür manyağı, flörtöz seven bir hadestir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar