bugün
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak12
- yorgun mermi vs nervio12
- hakkımda bilmeniz gerekenler13
- uludağ sözlük partisi8
- uludağ sözlük discord grubu10
- yazarların nickleri nereden geliyor11
- arkadaşlar çabuk bakın5
- nervio burak demirbilek evliliği10
- limonlu makarna9
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- diamond bosphorus16
- bir kadına itaat etmekten zevk almak4
- birader ne demek10
- traktörü olan yazarlar7
- kitap önerir misiniz7
- ismet gürbüz10
- yeni parti46
- tai lung18
- nervio'nun ayaklarının ters olması6
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- mentollü sigara2
- artık bilgi içerikli entryleri tek tek okuyacağım6
- gocu meriç7
- kız nick altı meriçleri13
- kılıçdaroğlu'nun malı götürenler sözü4
- arabayı yavaş süren tipler16
- sozlugun hafizasi6
- merfulu gitmesin kampanyası15
- margarita lahmacun3
- baş meriç7
- as maca3
- damarlı ayak4
- kabataş görüntülerinin bu cuma yayınlanacak olması2
- mehdi beklentisi5
- sözlüğe bilgi içerikli entry girmek6
- nervio hamferdi4
- gammazların tarafsız olması gerekliliği13
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor13
- blur3
- yazma deyince yazılmasını isteyen kezban4
- kemal kılıçdaroğlu12
- damarlı domates3
- deccal'in sozluge gelmesi4
- sevgiliye arkadan sarılmak3
- bana onu sormayin birader4
- sena3
- israil'in pariah state olması3
- apoya küfür edince kuduran kürtçü9
- gammazlar ve biraderler arasındaki kirli ilişki10
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay14
özelden yapacağımız leyla ile mecnun geyiklerimizi bir hafta ertelememe sebep olan yazar. acilen tüm bölümleri yalayıp yutarak, bana '' hacı, o gemi bir gün gelecek! '' diyeceği günü sabırsızlıkla beklemekteyim. hoş gelmiş.
adam oturmuş çalışmış resmen; (bkz: #18574134)
kardeş sen pazar istanbul yarışlarına bu kadar çalışsan da biz altılıyı bulsak he; olmaz mı?..
kardeş sen pazar istanbul yarışlarına bu kadar çalışsan da biz altılıyı bulsak he; olmaz mı?..
fena halde güldürmüş yazardır.
uslu uslu ha.
fena halde güldürmüş yazardır.
uslu uslu ha.
Sadece dün "4102" adet oy kullanmış yazar.
Herhalde şimdi bileklerine, parmaklarına buz torbaları sarmış öylece televizyon karşısında oturuyor olmalı.*
Herhalde şimdi bileklerine, parmaklarına buz torbaları sarmış öylece televizyon karşısında oturuyor olmalı.*
azimli dokuzuncu nesil dost yazar. hasmet ibriktaroglu nun ikramları'ndan bir parça sunuyoruz.
http://www.youtube.com/watch?v=htokx_U1pOo
http://www.youtube.com/watch?v=htokx_U1pOo
kabiliyetli yazar.
sözlüğün içindeki kaliteli ender, yazar arkadaşlardan biri. çerkes kültürünü çok iyi yazan. (#18759048) ayrıca diğer konularda elit yazılar yazarak. olağanüstü kişiliğiyle kalitesini ispatlamıştır.
köylülerin kötü kokma sebebi (bkz: #19019948) entry'si ile dikkatimi çeken yazar.
devamını bekleriz, tebrikler.
devamını bekleriz, tebrikler.
sözlükte ilk dikkatimi çeken yazarlardan birisidir kendileri. güçlü bir kalem erbabına benziyor. sığ yazmıyor. derin tespitleri var. sözlüğün güçlü kalemşörlerinden. başarılarının devamını diliyorum.
(#19062061) biz varız. yalnız değilsin yazarı.
(bkz: yazık la kimin çocuğuysa)
Sadece kendi değil, yazdıklarıda kaliteli yazar..
(#19103604) entrysinde sonuna kadar katıldığım, takdir ve tebrik ettiğim gerçek sözlük yazarlarından, dost.
benim gibi kendisi de çerkestir. oldukça kibar, anlayışlı, mert bir yiğidimizdir. *
--spoiler--
-bütün parayı kaybettik ten sonra bankaya gidip 20 bin tl kredi çektim...(beynimden vurulmuşa döndüm) ve onu da kaybettim.. (konuşamıyordum, kelimeler anlamsızlaşmıştı) sonra bi 20 bin daha çektim..kaybettim...sonra 60 bin tl kredi çekip, ilk başta çektiğim 2 adet 20 binlik borç olan 40 bin tlyi ödedim, kalan 20 bin le yine oynadım... (o anlattıkça nefes almam zorlaşıyordu, o ağlayarak anlattıkça kalbim sıkışıyordu) ve yine kaybettim... sonra bankanın bana en son vereceği limit olan 80 bini çektim (tabi bu 80 binin 60 binini borcunu kapatmak şartıyla) geride kalan 60 bin liralık borcu kapatıp, elimdeki kalan 20 binle yine oynadım ve kaybettim. Şuan kredilerle, maaş eksimle, kredi kartlarımla, faizlerle 147 bin tl borcum var.. ben yaşayamam artık.. zaten işten atılacam yakında... dayanamıyordum
--spoiler--
inanak mı panpa.
arkadaş bu bankalar bize 10bin lira krediyi bile fazla görürken millete 60bin, 80bin lira kredi veriyor.
nasıl oluyor ki bu iş.
yalan olmasın?
-bütün parayı kaybettik ten sonra bankaya gidip 20 bin tl kredi çektim...(beynimden vurulmuşa döndüm) ve onu da kaybettim.. (konuşamıyordum, kelimeler anlamsızlaşmıştı) sonra bi 20 bin daha çektim..kaybettim...sonra 60 bin tl kredi çekip, ilk başta çektiğim 2 adet 20 binlik borç olan 40 bin tlyi ödedim, kalan 20 bin le yine oynadım... (o anlattıkça nefes almam zorlaşıyordu, o ağlayarak anlattıkça kalbim sıkışıyordu) ve yine kaybettim... sonra bankanın bana en son vereceği limit olan 80 bini çektim (tabi bu 80 binin 60 binini borcunu kapatmak şartıyla) geride kalan 60 bin liralık borcu kapatıp, elimdeki kalan 20 binle yine oynadım ve kaybettim. Şuan kredilerle, maaş eksimle, kredi kartlarımla, faizlerle 147 bin tl borcum var.. ben yaşayamam artık.. zaten işten atılacam yakında... dayanamıyordum
--spoiler--
inanak mı panpa.
arkadaş bu bankalar bize 10bin lira krediyi bile fazla görürken millete 60bin, 80bin lira kredi veriyor.
nasıl oluyor ki bu iş.
yalan olmasın?
beğenerek okuduğum yazar. iyi yazmalar dilerim.
tüm entrylerini okuduğum nadir yazarlardan biridir. adamdır.
ÖLDÜ MÜ LAN DENiLEN ABiM YAZAR.
takibimde olan yazar. son zamanlar konuşamasak da görüşüp muhabbet edeceğim güzel insan. aklımdasın adamım. ama şu başımdaki belayı bi atlatayım. oturup nargilemizi içicez senle.
dokuzuncu nesil yazar biraz kıskanç herhalde.
Çok şey isteyen ama asla bu istediklerine sahip olamayacak yazar.
Hem bunaltmayacak, hem fazla kıskanmayacak, hem erkek arkadaşı olmayacak, hem de evden fazla çıkmayacak.
Oldu.
Bulunca haber ver bana da.
Hem bunaltmayacak, hem fazla kıskanmayacak, hem erkek arkadaşı olmayacak, hem de evden fazla çıkmayacak.
Oldu.
Bulunca haber ver bana da.
delikanlı adam, özü sözü bir olanlardan.
ailen senle ne gurur duyuyordur, allah her ana babaya sen gibi evlat nasip etsin.
ailen senle ne gurur duyuyordur, allah her ana babaya sen gibi evlat nasip etsin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar