bugün
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı23
- uğurcan çakır2
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor12
- hiranur vakfı'na sahte kemik yaşı davasında hapis3
- demet evgar10
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor13
- kadir mısıroğlu'nun soyu7
- kemalistler7
- venezuela6
- dinleri masonlar kontrol ediyor5
- yazarların imza parfümleri14
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı5
- şu an ihtiyacım var dediğin şey6
- hızlı para kazanmanın yolları11
- kadınların yüzlerine sürekli bir şeyler sürmesi6
- türkiye abd maçını izleyecek misiniz8
- akp'ye katılan belediye başkanları11
- sözlüğün tadının kaçması4
- 2026 dünya kupası22
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi3
- bir insanı sevmek11
- boğa güreşlerini türkiye de yapsak3
- bitcoin2
- erkekler neden az yaşar10
- mehdi hayatta ama herkes tanımıyor7
- 80 yaşına yaklaşmış koltuk sevdalısı siyasiler9
- türk kızı egosu6
- aylık 311 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- üniversitelerin gereksiz olması3
- abd'nin kaan'a motor satışına izin vermesi4
- curaçao fildişi sahili maçı saat 23 te trt spor da4
- semavi dinlerin faydasını anlamayan ateist2
- dünya11
- futbol17
- fakirin sevmesi hak mıdır12
- allah2
- kadınların yanlış yapması3
- falıma bakmak isteyen var mı24
- mutluluğun fark edilmemesi8
- dikkatli izlersen anlarsın haklı megatron3
- 24 haziran 2026 venezuela depremi7
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- am okşama4
- kıskanmak7
- düşün ki o bunu okuyor16
- türk erkeği egosu4
- imdat arkadaşlar4
- m uludagsozluk com da görsel yüklenmeme sorunu4
- pkk nasıl biter5
- sözlük kızlarının vücutları15
paypal denen yawsak kurum onune gelene iade yapip beni batirdigi icin 2 ay once gectigim efsane olay.
paypal gibi dusuk kuru ve deli gibi komisyonu yok. gonderirken kisinin alacagi para birimine cevirin yoksa WU boru gibi komisyon alir.
tek eksik ayni para birimi arasi transfer yok ve kullanilan banka fibabanka merdivenalti oldugu icin her an patlama ihtimali var.
referans linki koymuyorum cunku dilenci degilim ve paraya ihtiyacim yok haha.
paypal gibi dusuk kuru ve deli gibi komisyonu yok. gonderirken kisinin alacagi para birimine cevirin yoksa WU boru gibi komisyon alir.
tek eksik ayni para birimi arasi transfer yok ve kullanilan banka fibabanka merdivenalti oldugu icin her an patlama ihtimali var.
referans linki koymuyorum cunku dilenci degilim ve paraya ihtiyacim yok haha.
Gayet güzel olan uygulama. ingiltereye taşındığım ilk hafta paramı tr den alamamıştım 3.000 poundu sorunsuz aldım, vakıfbank kesim aldı TransferWise da bir sorun yaşamadım üstüne ingilterede coronadan dolayı banka kartı alamadığım dönemde TransferWise kartını kullandım.
sakın kullanmayın dediğim uygulama.
gönderinizi (100 euro diyelim) en düşük kurdan bile daha aşşağı çeviriyor (mesela 100 euro 900 lira ise 850ye çeviriyor) onu geçtiniz bu seferde gönderdiğiniz banka cart diye %18 işlem parası kesiyor (150 lirada banka kesip 100 euronuz 700 lira olarak varıyor yerine).
sakın denemeyin bile.
gönderinizi (100 euro diyelim) en düşük kurdan bile daha aşşağı çeviriyor (mesela 100 euro 900 lira ise 850ye çeviriyor) onu geçtiniz bu seferde gönderdiğiniz banka cart diye %18 işlem parası kesiyor (150 lirada banka kesip 100 euronuz 700 lira olarak varıyor yerine).
sakın denemeyin bile.
iran'a para gönderemediğimiz sitedir.
malum amerikanın ambargosuna T.C. ve bankaları da eyvallah dediği için, komşu ülkeye iki lira gönderip bir film bile satın alamıyoruz.
malum amerikanın ambargosuna T.C. ve bankaları da eyvallah dediği için, komşu ülkeye iki lira gönderip bir film bile satın alamıyoruz.
uluslararası para transferi sitelerinin en eskisi ve en güvenilir olanı. yeni kullanıcılara, eğer transferwise davetiyesi ile üye olurlarsa, gönderileri toplamda 500 ingiliz sterlinine yani güncel kurla 22.250 liraya ulaşana kadar işlem ücreti olmadan transfer yapma imkanı sunuyor.
transferwise davetiyesi:
https://transferwise.com/invite/w/12fad1
transferwise davetiyesi:
https://transferwise.com/invite/w/12fad1
duzenli olarak kullandigim para transfer uygulamasi. moneygram ve western union gibi resmi soygunculara yillardir somurulmusum. ingiltere bankalari yurt disina para transfer ederken ucuk kacik kesintiler yapiyor ondan da kurtuldum. kucuk bir ucret karsiliginsa guncel doviz kurundan paralari rahatca gonderebiliyorum iyiki varsin transferwise.
Facebook'un messenger üzerinden para transferi yapmaya yarayan bir uygulaması
(bkz: facebook messenger chatbot)
(bkz: facebook messenger chatbot)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar