bugün
- bi hayvan olmak istesen ne olurdun30
- havanın gavur amı gibi yanması12
- 2025 iran israil çatışmaları8
- cumhuriyet halk partisi14
- ataistlerin cevab veremediği sorular24
- bilim adamı olsaydınız ne icat ederdiniz15
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri27
- yazarların en sevdiği ilaç12
- ben zaten 50 liralık benzin alıyorum11
- türkiye24
- pandela 38
- iran13
- iranın hastane vurması8
- necip fazıla ait olmayan sözler8
- iyi ki doğdun manyak olmaya karar verdim10
- ahmet beyin beyaz bareti14
- en son ne yediniz9
- cep telefonu33
- israilli bakanın hastane vurmak savaş suçu demesi16
- damat bayraktar'ın israil tedarikçisiyle ortaklığı24
- araba60
- en son ne zaman 31 çektiniz12
- akp'ye hala oy verenlerin motivasyonu22
- herzevekil9
- yazarların etnik kökeni9
- ateizmle yönetilen bir ülkede olacaklar16
- herkesin dini kendine12
- çalışma hayatına dair prensipler15
- anın görüntüsü13
- mokv10
- turistlik kulüplerde garip garip dans eden tipler12
- kıskanmak10
- öfkeli korkusuz insan aptal insandır8
- kaan'ın f35 den daha iyi olması17
- kadınların gerçek yüzünü öğrenme yolları20
- uludağ sözlük 90lar türkçe pop sevenler birliği11
- öfkeli olanlara tavsiyeler9
- mantarlı vajina11
- tanrının çalışma prensibi12
- cinconlular'ın uğramadığı başlıklar30
- yazarların özlü sözleri10
- cevap vermez belirtir gider15
- hangi sözlük yazarıyla eve çıkarsınız14
- sudekiray16
- ümit özdağ'ın serbest bırakılması34
- israildeki nükleer silahlar8
- selçuk bayraktar22
- fotokopici bi erkek8
- gay olupta salak olmayan birinin olmaması8
- bir kızın kezban olduğunu anlama yolları8
hoşgelmiş sekizinci nesil yazar.
aile hekimim gibi olan yardımsever yazar.
akp sempatizanı genç kişi. "ne" yazmak yerine "ney" yazmasından çapı belli oluyor. akp'nin klasik senfonilerini şakımaktadır. "şehide kelle dedi, ülkeyi satıyorlar" deniyor olmasını demokrasi dışı eylem olarak görmektedir. zaten sempatizanı olduğu parti de öyle görüyor ve gereğini yapıyor.
bülent arınç'ın halkın gerçekleri öğrenmeye başlaması nedeniyle olsa gerek "imf'ye boyun eğmeyen parti" söylemini "son 3 yıl" şeklinde revize etmesi gibi bu ve benzer arkadaşların da söylemlerini revize etmelerini bekliyoruz. arınç stand-by anlaşmalarını uyguladıklarını itiraf etti siz neleri itiraf edeceksiniz bakalım. bu arada sizin klasik muhalif argümanlarından birini yapıp tutarsızlıklarından ve doğruları söylemediklerinden bahsettim galiba. olsun zaten ne söylesek yalanlanmıyor da sadece "onu diyolaaa, bunu diyolaaa" yapabiliyorsunuz.
oy verme yaşına geldiysen sen de oyunu at elini tutan yok. tek arzumuz azıcık düşün de öyle at.
bülent arınç'ın halkın gerçekleri öğrenmeye başlaması nedeniyle olsa gerek "imf'ye boyun eğmeyen parti" söylemini "son 3 yıl" şeklinde revize etmesi gibi bu ve benzer arkadaşların da söylemlerini revize etmelerini bekliyoruz. arınç stand-by anlaşmalarını uyguladıklarını itiraf etti siz neleri itiraf edeceksiniz bakalım. bu arada sizin klasik muhalif argümanlarından birini yapıp tutarsızlıklarından ve doğruları söylemediklerinden bahsettim galiba. olsun zaten ne söylesek yalanlanmıyor da sadece "onu diyolaaa, bunu diyolaaa" yapabiliyorsunuz.
oy verme yaşına geldiysen sen de oyunu at elini tutan yok. tek arzumuz azıcık düşün de öyle at.
buram buram yobazlık kokan bir yazarımsıdır, izmir'e deprem az bile lafını savunan ve kendi ülkesindeki insanların kötülüğünü isteyecek düzeye gelmiş saygıdeğer bir müslümandır aynı zamanda.
(#12061559)ağlama ya da ağla la ağla açılırsın" demiş bana özelden.
karması -25'miş e karma bi vurmuş. bide tayyip vursa ne olur. alışkın heralde. yada dur dur. hükümetten memnunsa ya şuan yatından yazıyordur enrylerı yada dubaide iş adamları toplantısı yapılan otelden. kısaca ziyan .
karması -25'miş e karma bi vurmuş. bide tayyip vursa ne olur. alışkın heralde. yada dur dur. hükümetten memnunsa ya şuan yatından yazıyordur enrylerı yada dubaide iş adamları toplantısı yapılan otelden. kısaca ziyan .
Kendisiyle muhattap olacağımı zanneden, yazarcık.
Ha bu arada yobazdır da.
Ha bu arada yobazdır da.
evrimini tamamlayamamış insanımsı bir varlık.
nickini her gördüğümde kate'in "sovvyırr"ını anımsıyorum. adı sovyır kaldı tarafımda.
muhabbeti iyi ve nezaket sahibi bir insan. ayrıca bir futbolsever.
muhabbeti iyi ve nezaket sahibi bir insan. ayrıca bir futbolsever.
Yazdiklariyla aklı basında olduğunu belli eden hoş bir yazardir. Nedense gizemli bir kişiliğe sahip olduğunu düşünüyorum. Ayrıca egosu tavan olan hocaları ayar manyagi yapabilecek cesarete ve zekaya sahiptir.
eski bir roman kahramanı.
(bkz: #15097980) vaaoov diyip elini sıkmak istediğim yazar arkadaştır kendileri.
büyük atatürk'ün başmimarı olduğu 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutladığım uludağ sözlük yazarı.
"...çünkü en şerefli en mutlu gün!
bugün 23 nisan hep neşeyle doluyor insan..."
"...çünkü en şerefli en mutlu gün!
bugün 23 nisan hep neşeyle doluyor insan..."
(bkz: türbanlı ve seksi/#15518642) başlığı altına yaptığı yorumla çaresizliğini dile getirmiş yazardır. kişilik ve ahlak değeri demiş türbanlılar kişiliksiz mi? onlar beğenilemez mi? onlar seksi olamaz mı? neden bu kadar zorunuza gidiyor? türbanlıların da arasında çok seksi olan kadınlar var giyinişi ile parfümü ile yürüyüşü ile bunda kızacak bir şey yok.
(bkz: #15518642) türbanlıların seksi olduğunu söyleyince fazla alınganlaşan yazarımız, ağzına gelen hakareti edebiliyor. sanırım kendisi türbanı ile vajinayı birbirine karıştırıyor, namusu türban zannediyor.
sekizinci nesil silik eski yazar.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar