bugün
- ona bir şey söyle6
- kadın ile erkek arasında yaşanacak en güzel şey12
- adını bile bilmediğin bir sözlük kızına aşık olmak13
- tekerlek toplayan cocuk14
- birini unutmak için başkasıyla birliktelik yaşamak11
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum15
- gece 1 de 10 birayla gelen kız kanka7
- ilham aliyevin türkiyeye nankörlük yapması7
- kız troller6
- kedilerin yedigi ilginc seyler16
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz11
- burcunun yükselenini bilen erkek8
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar17
- yazarların anlık durumları9
- afrikada bir ülkede yaşasaydınız nerde yaşardınız7
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi12
- zencilerin birbirine nigger demesi6
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- avokado yiyen insan8
- çocuklar niye sünnet edilir7
- gece sokakta baş belaya girer mi6
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- kalabalığı seviyor musunuz6
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- mafya kızı olma isteği6
- özel sektör de çalışmak11
- galatasaray büyüklüğü14
- arkadaşlar bakar mısınız14
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- boğaz ağrısı7
- şeker hastalığı9
- kedi yada köpeği olmayan kadın4
- feminen erkek davranışları6
- çiçek abbas2
- hayatını renklendirmek isteyenlere tavsiyeler6
- ellerim bos gonlum hos14
- bol sucuklu tereyağlı çift yumurta6
- uykudan ağlayarak uyanmak4
- kaslı ve yakışıklı mahalle bakkalı5
- yazarlara sözlükten gelen son mesaj6
- kova ve oğlak burçlarını sözlükten atmak7
- tayt vs mini etek5
- 3 ekim 2026 hırvatistan ingiltere maçı7
- arapçayı kutsal sanan gerzek5
- çamaşır makinesinde yorgan yıkamak7
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı17
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı17
- eurovision song contest asia4
- söğüşçü aco7
Valla hem multiplayerı hem de single playerı ile göz dolduran bir iş. Özellikle single playerı için konuşacağım, çünkü gerçekten şu tarz işler arasında çok ön plana çıkan bir iş. Yani arkadaşlar, şunun yarısı kadar olamayıp single player oyunum diye ortaya çıkan işler var. Hikaye olarak aşırı klişe ama oynanış olarak tam tersine aşırı keyifli bir iş yapmışlar. Sonlara doğru hafif sıkıyor olsa da oldukça kıvamında. Ellerindeki imkanları sonuna kadar kullanacak bir bölüm dizaynı ve çeşitlilik ile geliyor oyun. EA Pass indirime girdiği için aldım yakın zamanda, onunla birlikte tükettiğim en iyi iş olabilir.
Multiplayerı ise gerçekten pre-Apex Legends. işin ilginci de hala oynayan var. Özellikleri ile birlikte oldukça akıcı ve aksiyonu yüksek multiplayer yapmışlar. Tek el oynayıp çıktım ama Apex Legends'ı bolca oynadığımdan diyebilirim ki severseniz pek sıkmayan aşırı akıcı bir deneyim.
EA Pass içindeki nadir iyi işlerden. Denenmesi şiddetle tavsiye edilir.
Multiplayerı ise gerçekten pre-Apex Legends. işin ilginci de hala oynayan var. Özellikleri ile birlikte oldukça akıcı ve aksiyonu yüksek multiplayer yapmışlar. Tek el oynayıp çıktım ama Apex Legends'ı bolca oynadığımdan diyebilirim ki severseniz pek sıkmayan aşırı akıcı bir deneyim.
EA Pass içindeki nadir iyi işlerden. Denenmesi şiddetle tavsiye edilir.
Optimizasyon konusunda gerçekten kendini aşmış oyun.(Pubg burda sana lafım ibne)
gtx950m gibi ölü olmasa da artık eskimekte olan bir ekran kartında, tüm özellikler sonuna kadar açık, 16x anisotropic filtering desteği ile ortalama 50 fps'de akmaktadır.
Oldukça hızlı bir oynanışa sahip, vuruş hissi ve silah çeşitliliği (ki oyunu bu noktada wolfenstein 2: the new colossus'a benzettim) tatmin edici, grafikler güzel, mekanikler keyifli. titan kullanmak orgazmik bir his veriyor.
inceden crysis'in hissettirdiği "saf high-tech hızlı tempolu fps" hissini veriyor.
olmuş bu.
gtx950m gibi ölü olmasa da artık eskimekte olan bir ekran kartında, tüm özellikler sonuna kadar açık, 16x anisotropic filtering desteği ile ortalama 50 fps'de akmaktadır.
Oldukça hızlı bir oynanışa sahip, vuruş hissi ve silah çeşitliliği (ki oyunu bu noktada wolfenstein 2: the new colossus'a benzettim) tatmin edici, grafikler güzel, mekanikler keyifli. titan kullanmak orgazmik bir his veriyor.
inceden crysis'in hissettirdiği "saf high-tech hızlı tempolu fps" hissini veriyor.
olmuş bu.
COD benzeri hızlı oynanışa sahip oyun. Silahların tepmeleri ve vurduğun hedefe mermilerin isabet ettiğini anlama hissi çok güzel olmuş. Titan denilen robotlarla savaşmak da eğlenceli sayılır ancak ekranda 6-7 titan olduğu anda büyük bir kaos oluyor. Kim kime dum duma bir ortam oluşuyor. Titanların olmadğı, sadece pilot vs pilot modu da vardır.
birinci oyuna nazaran 2. oyunda singleplayer oynanışın olacağı fps aksiyon tabanlı oyundur.