bugün
- nickten isim tahmini yapmak69
- gocunun nerede olması13
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler13
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor4
- hikayeyi devam ettir30
- insana kendini güvende hissettiren şeyler3
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi5
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- temiz nevresimler içinde uyumak3
- başlık altında laf sokmaya çalışan tipler3
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- türk kızlarına bir öğüt bırak3
- mesajlaşılan kızın silik yemesi3
- biber dolması olsa da yesek5
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- cioran neden intihar etmedi3
- yeşilçam filmi izlemek6
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- çağımızın hastalığı2
- jackie chan2
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- sıla'nın uyuşturucu testi açıklaması2
- cinsel hikaye yazıyoruz3
- uysaljakoben16
- aziz nikola3
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- aylık 100 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- hayattan zevk alamamak10
- önüne gelene ayar verebileceğini zanneden insan3
- aylık 497 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- sen true yu savundun2
- penisi en uzun yazar hangisi sorunsalı2
- cem küçük5
- bal porsuğu3
- yeni parti50
- sözlüğün kızlık zarı ile imtihanı4
- finike2
- 11 kişilik kılıçdaroğlu destek yürüyüşü4
- dizel araç devrinin bitmesi3
- nick vermeden bir yazara seslen16
- sözlükçülerin zeka seviyeleri4
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- yazarların zeka seviyeleri7
Meşhur Meksika sınırının bulunduğu şehir.
Amerika'da parayı cukkalayanlar bu sınırı geçer ve tijuana'ya kapak atarlar. Fakat Meksika'da sizi tijuana kartelleri bekler.
O kadar parayı tek başına yedirirler mi adama?
görsel
görsel
görsel
Amerika'da parayı cukkalayanlar bu sınırı geçer ve tijuana'ya kapak atarlar. Fakat Meksika'da sizi tijuana kartelleri bekler.
O kadar parayı tek başına yedirirler mi adama?
görsel
görsel
görsel
Gitme gitme boşver.
Birilerinin beni güvenlik konusunda yeşillendirmesini dilediğim meksika şehri.
Yarın san diego ya gidiceğiz arkadaşla ordanda tijuanaya geçmek istiyorum ama arkadaşımın çekinceleri var.
Yarın san diego ya gidiceğiz arkadaşla ordanda tijuanaya geçmek istiyorum ama arkadaşımın çekinceleri var.
meksika nın kaliforniya ya sınır şehri.
hani bizim polislerin giremediği söylenen mahalleler vardır ya oralar gerçek anlamda cennet buranın yanında.
hani bizim polislerin giremediği söylenen mahalleler vardır ya oralar gerçek anlamda cennet buranın yanında.
kasaba değil bildiğin 2.300.000 nüfusa sahip şehirdir. meksika'dan abd'ye kaçmak isteyen göçmenlerin son durağıdır.
2008 yılında mafya hesaplaşmalarıyla sık sık californinanın gündemine oturmuş sınır kasabası. sınırı geçtikten sonra gördüğünüz her er kişiye pezevenk muamaelesi yapabilirsiniz, ama dikkat edin onlar size amerikalı turist muamelesi yapmasınlar. thailand2a gitmedim ama anlatılanlardan duyduğum kadarıyla 1. derceden akrabası diyebiliriz. sokak ortasında satılan sabi sübyandan tutunda ibnelere kadar her türlüsü var, uyuşturucu desen gırla gidiyor.
çok darda kaldığınızda veya başınız sıkıştığında asla polise güvenmeyin çünkü mafyanın maaşlı memurudur. öle antin kuntin harektler yapmadığınız sürece revolution street'ten de pek dışarı çıkmazsanız hiç bişey olmaz anadolu çocuğuna. amerikalıların gitmeye yusuf ettiği bi yer uzun süre amerikada kalan bünyeye istanbul etkisi yaptırır homesick liğine ilaç gibi gelir o yüzden güzeldir.
çok darda kalırsan çıkar türk pasaportunu veya türküm de geç gerçekten işe yarıyo neden bilmiyorum türk olduğunuzu söyleyince satıcılar bile bi çekiniyor sizden.
oraya kadar gitmişken ve eğer imkan varsa ensanada'nın güzel plajlarını tavsiye ederim. eğlenmeye dağıtmaya gitmişsende dikkat et alkollü kafayla amerikaya geri giremezsin. mutlaka mutlaka freeshoptanda sigaranı almayı unutma san diego'nun 1/3 fiyatına.
bu gölge aslında sözde meksikadır tam anlamıyla meksika ensanada'dan sonra başlarki vize kontrolüde ordadır. bu bölge tahminimce amerikan halkının her boku yemesi, ülkesinde de efendi efendi yaşamına devam etmesi, bütün pisliğini orda bırakması için tasarlanmış asayiş bakımından süper bi strateji ürünüdür.
(tuana diye zikredilir)
çok darda kaldığınızda veya başınız sıkıştığında asla polise güvenmeyin çünkü mafyanın maaşlı memurudur. öle antin kuntin harektler yapmadığınız sürece revolution street'ten de pek dışarı çıkmazsanız hiç bişey olmaz anadolu çocuğuna. amerikalıların gitmeye yusuf ettiği bi yer uzun süre amerikada kalan bünyeye istanbul etkisi yaptırır homesick liğine ilaç gibi gelir o yüzden güzeldir.
çok darda kalırsan çıkar türk pasaportunu veya türküm de geç gerçekten işe yarıyo neden bilmiyorum türk olduğunuzu söyleyince satıcılar bile bi çekiniyor sizden.
oraya kadar gitmişken ve eğer imkan varsa ensanada'nın güzel plajlarını tavsiye ederim. eğlenmeye dağıtmaya gitmişsende dikkat et alkollü kafayla amerikaya geri giremezsin. mutlaka mutlaka freeshoptanda sigaranı almayı unutma san diego'nun 1/3 fiyatına.
bu gölge aslında sözde meksikadır tam anlamıyla meksika ensanada'dan sonra başlarki vize kontrolüde ordadır. bu bölge tahminimce amerikan halkının her boku yemesi, ülkesinde de efendi efendi yaşamına devam etmesi, bütün pisliğini orda bırakması için tasarlanmış asayiş bakımından süper bi strateji ürünüdür.
(tuana diye zikredilir)
manu chao nun welcome to tijuana sarkisina ismini veren yer.
meksikanın yüz karası olarak bilinen çingene kasabası, reçetesiz ilaç, ucuz alkol bulmak kolay, bide bunun yanında her aradığını bulmak kolay, girişi çok kolay ama çıkışı bir hayli zor olan şehir.
orange county* ile tanıdığımız, marissa ablanın arkadaş tayfası ile hepberaber eğlenmeye gidip sonrasında niyeti bozarak bol miktarda hap ve alkol alıp intihar girişiminde bulunduğu amerika mekanı.
amerika da fahiselerin ve pezevenklerin bol bulundugu,tiki isi mekan.
(bkz: uktedir)
(bkz: uktedir)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar