bugün

kerem the tosunum'un tepki çeken "duygusal yakınlaşma" lafına bugün çeşitli gazetelerde "bir dost" (millyet ; kerem altan'ın çok yakını olan bir kişi diye tanımlamış yuh diyoruz ) ayağına ince ayar çekilmiş.

--- alıntı ---

“polisin ‘seviştiniz mi?’ sorusuna kerem, ‘hayır’ yanıtını verince polis bu kez ‘öpüştünüz mü?’ sorusunu yöneltti. kerem, ‘evet’ deyince polis, ‘bunu ifade tutanağına duygusal yakınlaşma olarak yazıyorum’ dedi."

--- alıntı ---

burdan da anlamamız gerekiyor ki kerem ööle bişe dememiş.

"ben yapmadım , miki yaptı" yani...

salak yerine konduğumuza mı yoksa koskoca ulusal basının birilerinin tosununun itibarı için yaptığı manüplasyona mı hayret edelim , kızalım ...

atv nin pazar magazini gibi bi programının sunucusu bir genç kadın zamanında kendini başından tuhaf bi şekilde vurup canına kıymıştı. 8 -10 sene oluyor. o zaman da yazılanlar , itibar toplama çalışmaları nefisti. bu olayda tosun için yapılan pr bana o olayı hatırlatıyor.

not : defne foster'ın ölümüne doğrudan sebep olduğu gibi bir düşüncem ya da kanaatim yok ... yanlış anlaşılmasın.

not 2 : olamadı şöyle bir arkamız.

not 3 : türkiyede akraba sevicilik ve adam kollama sistemin en temel sorunlarından biri . ataya , anaya vs. tapıcılık ve nepotizm en çekirdekten taa devletin ve sermayenin zirvesine kadar hakim. bu kadar sorgulanmazlık ve ön kabul ile bunca gelişmemişlik ve bağnazlık az bile ...
© copyright 2005 - 2026