bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri47
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- yaşanmamışların yası6
- en iyi vampir filmi4
- cumartesi gecesi sıkıcılığı4
- en iyi kurt adam filmi3
- claudian clouds33
- gary oldman2
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- cok da abartmaya gerek uok6
- the crow2
- insan ne ister4
- ermeni alfabesi2
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- annem2
- anın görüntüsü25
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- yazarların akşam yemekleri5
- sözlük kızlarının kekleri24
- günlük2
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu2
- true'nun engelli olması6
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- kadınlar6
- okan buruk9
- true ile tatlı sert3
- allah11
- meriç dükalığı8
- önyargı2
- sarapci koala hatayi33
- sevdiğiniz yazarlar8
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- morkstar2
- islamda namaz yoktur30
- gücünden sıkılıp kendini yok eden tanrı2
- fusya semsiyeli yabanci22
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- kürdistan10
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- tai lung8
- dantelli sütyen takan erkek12
- seni tanıyorum4
- amedspor maçından korkmak3
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- alışkanlığı karakter sanmak2
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
ben genelde kötü filmlere rast gelmem, yani iyice filmi araştırır, eleştiri ve yorumları okur öyle izlerim. ama bunun kadar saçmalamışını ilk kez görüyorum harbiden.
--spoiler--
sam'in ablasına yardım eden yarı uzaylı, yarı insan olan çocuğun nedense üstün güçleri var, yani kodumu oturtuyor. ama askeri üsteki diğerleri olan uzaylı insanlara bir yumruk atıyorsun anında adam ölüveriyor.
uzaylılar iha'larla insan avlıyorlar. halbuki ikinci dalgada sanırsam, tek hamlede insanlığın tüm elektronik aletlerini çalışmaz hale getirebiliyorlar. arabalar çalışmıyor, uçaklar düşüyor, ama ne hikmetse film boyunca habire otobüsler, arabalar oradan oraya vızır vızır çalışıp helikopterler pır pır ediyor.
son 15 dakikasına bakmadım pek. en son yarı uzaylı, yarı insan çocuk (bu ne demekse amk) sam'i ve diğer çocukları askeri kamptan kurtarıyor ve bunlar direniş ordusu kuruyorlar. bana gelmedi film açıkçası. izleyen, seven olmuştur. 13-20 yaş arasına hitap eden bir film. yani oturup interstellar izlemiş, üzerine düşünmüş, yetmemiş benim gibi tadından doyamayıp 3 kere daha izlemiş kişiler için, ne bileyim memento kasmışlar için kesinlikle vakit kaybı bir film.
--spoiler--
yani kısacası saçmalık.
(bkz: bullshit)
edit: evet ben de sırf chloe grace için dayandım filme.
--spoiler--
sam'in ablasına yardım eden yarı uzaylı, yarı insan olan çocuğun nedense üstün güçleri var, yani kodumu oturtuyor. ama askeri üsteki diğerleri olan uzaylı insanlara bir yumruk atıyorsun anında adam ölüveriyor.
uzaylılar iha'larla insan avlıyorlar. halbuki ikinci dalgada sanırsam, tek hamlede insanlığın tüm elektronik aletlerini çalışmaz hale getirebiliyorlar. arabalar çalışmıyor, uçaklar düşüyor, ama ne hikmetse film boyunca habire otobüsler, arabalar oradan oraya vızır vızır çalışıp helikopterler pır pır ediyor.
son 15 dakikasına bakmadım pek. en son yarı uzaylı, yarı insan çocuk (bu ne demekse amk) sam'i ve diğer çocukları askeri kamptan kurtarıyor ve bunlar direniş ordusu kuruyorlar. bana gelmedi film açıkçası. izleyen, seven olmuştur. 13-20 yaş arasına hitap eden bir film. yani oturup interstellar izlemiş, üzerine düşünmüş, yetmemiş benim gibi tadından doyamayıp 3 kere daha izlemiş kişiler için, ne bileyim memento kasmışlar için kesinlikle vakit kaybı bir film.
--spoiler--
yani kısacası saçmalık.
(bkz: bullshit)
edit: evet ben de sırf chloe grace için dayandım filme.
izlediğim en kötü filmlerden biri. Yönetmenlik, senaryo, oyunculuk her şeyiyle berbat. Chloë Grace Moretz bu film de çok kötü oynamasına rağmen beğendiğim iyi bir oyuncu keşke bu film de oynamasaydı.
Sikko film.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar