bugün
- düşün ki o bunu okuyor12
- okullarda zorunlu din dersi meselesi5
- insanın bilebilen bir varlık olması4
- chp'li 17 belediye başkanının akp'ye geçmesi14
- üşengeçlikten 1 ay banyo yapmamak6
- her şeye saygı duyulması gerekir5
- gülüm diyen kız10
- yılmaz güney13
- berhan şimşek'in chp seçmenine sövmesi2
- sözlük kızlarının vücutları15
- golden brown2
- sarıklı yahudi2
- kafirlerin dünyaya kazandırdıkları8
- mutsuz olalım3
- anın görüntüsü18
- alstom citadis2
- kuzenin içine boşalmak14
- online listesi2
- eskiden sevilen kızı görünce gelen mide bulantısı3
- gün gelecek dün olacak3
- ingiliz şapkası takmıyor diye türkleri asmak9
- klarnet calan sarapci koala battı mutlu musunuz3
- geceye bir ayet bırak3
- falıma bakmak isteyen var mı24
- velvet10
- otopsiraporlari6
- namaz takkesi5
- ilginç şeyler2
- fakirin sevmesi hak mıdır4
- soğuk bulgur pilavı yerken ağlayarak 31 çekmek8
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle20
- tsiganka2
- yalan söylemek hakkı yalanlamaktır2
- üç kuruşluk insan için üç bin liralık rakı içilmez2
- kemal kılıçdaroğlu18
- nihavent bay bey birader2
- uludağ sözlük ailesi ısparta turu6
- haram ile cömertlik yapmak2
- dolandırılan insanların genel özellikleri8
- dimmu borgir dinlemek3
- balkona çık ve bir sigara daha yak2
- toplam kaç entry girdiniz2
- ameliyat olmak6
- elektrikli scooter'a 2 kişi binen erkek3
- verilen sırrı sahibine bile söylememek2
- hapşırırken aynı anda osurmak9
- arap gibi giyinerek sevap kazandığını sanan tip9
- evde mum bulundurmak7
- rahmi koç6
- black mirror2
erbezi. kasaplık hayvanların erkeklerinin lezzetli bir organı, billur
(bkz: haya)
(bkz: gulli)
Erkeklerde üreme hücrelerini oluşturan, aynı zamanda eşey hormonları salgılayan bir bez niteliği de taşıyan organ, erbezi.
erkekler arasında tesis dendiğide olur.
erkekler arasında tesis dendiğide olur.
yarın testis gibi soguk espri türevlerine de rastlanmıştır.
üreme hücrelerini üretmeleri nedeni ile eksokrin ve erkek eşey hormonunun üretmeleri nedeni ile de endokrin bez özelliği gösteren organdır. bu hormon olayını leydig hücreleri düzenler.
leydig hücreleri , testosteron hormonunu üretirler. erkekliğin, morfolojik ve fizyolojik karakterlerinin belirlenmesinde fonksiyoneldir. * *
leydig hücrelerinin fonksiyonunu ne düzenler dersek; hipofiz bezinin hormonlarından birisi olan luteinizan hormon düzenler.
hipofiz; endokrin pankreasta görevli bez.
luteinizan dişi üreme sisteminde yardımcı hormon aynı zamanda.
leydig hücreleri , testosteron hormonunu üretirler. erkekliğin, morfolojik ve fizyolojik karakterlerinin belirlenmesinde fonksiyoneldir. * *
leydig hücrelerinin fonksiyonunu ne düzenler dersek; hipofiz bezinin hormonlarından birisi olan luteinizan hormon düzenler.
hipofiz; endokrin pankreasta görevli bez.
luteinizan dişi üreme sisteminde yardımcı hormon aynı zamanda.
kelimenin sözlük anlamıyla hiç bi alakası olmadığı halde, bir atasözümüzün tarafımdan yanlış anlaşılması neticesinde, yıllarca sulara ait bişi olduğunun zannettiğim kelime.
kanıt: su testisi su yolunda kırırlır
o dönemde testinin de ne demek olduğunu bilmediğimi şuanda farketmekteimdir.
kanıt: su testisi su yolunda kırırlır
o dönemde testinin de ne demek olduğunu bilmediğimi şuanda farketmekteimdir.
öz türkçesi taşak olan ama uludağ sözlükte gavurcasının yazılmasının serbest olduğu, türkçesinin yasak olduğu erkeklik organı. ceninlerin ana rahminden önce bekledikleri yer.
Memelilerin erkeklerinde bulunur, erkek olmak için gerekli ama yeterli değildir. eksikliği durumunda evrensel kumarda (üreme yarışı) kaybetmenize sebep olur.
iki tanedir, ikisi yanyana olduğu için bütün risklerde yedeği de riske girer. ikitane olmasının pek anlamı olduğunu sanmıyorum.
Tekme yiyene kadar varlığı ve yokluğu pek düşünülmeyen bir organdır. ikincil önceliklidir. Saymaya 1 den başlarız.
iki tanedir, ikisi yanyana olduğu için bütün risklerde yedeği de riske girer. ikitane olmasının pek anlamı olduğunu sanmıyorum.
Tekme yiyene kadar varlığı ve yokluğu pek düşünülmeyen bir organdır. ikincil önceliklidir. Saymaya 1 den başlarız.
sağı ve solu farklı uzunlukta olan erkek organı.
erkek adamda 6 okka bulunur...
beş okka testisli kadınlar da vardır, çakmak cebinden 10 tane testisli çıkarır.
bu aralar gerçek testisli insanlara hasret kaldık,herkes bir tuhaf olmuş.
taşak, 11. y.y.'dan kalma öztürkçe kelime. hep nasıl türetildiğini düşünmüşümdür. kafama en çok yatanı "taşan şey" olabileceğidir.
ayrıca (bkz: elephantiasis)
(bkz: keşiş)
Ergen fillerde 7 kiloya kadar ulaşırlar, bir tanesinin ortalama büyüklüklüğü bowling topu kadardır.
sperm üreten bir çift erkek üreme organıdır. funiculus spermaticusa asılı olarak scrotum içinde yer alır ve sol testis daha aşağıdadır. Böylece günlük hayatta rahatsızlık verici çarpmalar olmaz. bir de erkekte ikincil sex karakterlerinin oluşmasını sağlayan testosteronu yapar.
padişahların vezir sayısına göre artıp azalabilen ve yön tayininde de kullanılan avuç-
landığında elipsoid hissi veren organlar.
landığında elipsoid hissi veren organlar.
(bkz: real testis)
billur olarak da isimlendirilebilir.
kipa da şahsen dana billur görmüştüm ve oradaki görevliye bunun ne olduğunu sormuştum.
afedersin abi ama dana taşağı cevabını alınca şoka girdim tabii...
o günden beri billur tuz gördüğümde gülümserim.
kipa da şahsen dana billur görmüştüm ve oradaki görevliye bunun ne olduğunu sormuştum.
afedersin abi ama dana taşağı cevabını alınca şoka girdim tabii...
o günden beri billur tuz gördüğümde gülümserim.
Testis sicakligi normalde 32 derecede korunuyormus, gunde 30 dakikalik 43-45 derecede yapilan banyolar ve testisleri bez baglarla govdeya yakin tutmak sperm sayisinda azalmaya, kisirliga yol acabilirmis, anlami: kucaginiza amd islemcili laptop koymayin.
japonya'da geleneksel olarak kisir erkeklerin, kisirliklari gecene soguk suyla banyo yapma zorunlulugu ise bu durumdan kaynaklaniyor olabilir.
japonya'da geleneksel olarak kisir erkeklerin, kisirliklari gecene soguk suyla banyo yapma zorunlulugu ise bu durumdan kaynaklaniyor olabilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar