bugün

hun kağanlarının kullandıkları ünvanlardan biri. tanrı tarafından kut verilmiş anlamındadır. çiçi kağan ve mete özellikle tengrikut ünvanlarıyla anılırlar.

(bkz: tengri)
(bkz: kut)
(bkz: yine mi sen) *
(#620656)

şair nazım hikmet ran'ın kan konuşmaz isimli romanını aklıma getiren üçüncü nesil yazar.

(bkz: muhtaç olduğum büyük kuvvet yalan mıymış)
sözlük oluşumunda, gerçek türk milliyetçiliğine inanmış yazarların en başta gelenlerinden.

muhterem andam.
üçüncü nesil elektronik bir sözlük yazarının nazım hikmet gibi uluslararası tanınırlığı ve prestiji tartışılmaz bir yazara dil çıkarmasının hangi organla gülünecek bir olay olduğu konusunda bana fikir veren yazar.
(bkz: üçüncü nesil çaylak)
çaylak yapılmasını kınadığım yazar arkadaşım.
yazdıklarının kullanıcı adının orijinalliğinin yanında devede kulak gibi kaldığı yazar.
sanal ortamı baya bi sahte bulmasından olucak, aynı okulda okuduğu biriyle bile tanışmayı reddeden yazar. dışarıdan iddialı gibi görünüyor bu davranış ama, hadi hayırlısı...
lugatittürk.com bünyesinden bildiğim, saygıda kusur etmeyen, hoş yazılar sahibi uludağcı.
hümanist yazar.
yanlis yada dogru yazdiklarinin arkasinda duran yazar, tribunlere oynamadigi kesin. saygi ile onunde egiliyorum. en azindan inandiklarini savunuyor.
sayesinde girdiğim diyalog yüzünden pekbi güldüm.

(#1211702)
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden
Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize.
Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden
itler bile gülecek kimsesizliğimize. *
uludağsözlükte çaylak olduğu için aldırmayacaktır çünkü nihalatsız forumunda yazıp deşarj olacaktır kendileri.
yazılarını ilgiyle takip ettiğim "herşeyin farkında" yazar.
üçüncü nesil silik.
7 yıldır entry yazmadığı söylenen ve "info"suna tıkladığımızda entry kısmı "0" görünmesine rağmen sağda solda entrylerine rastlanan bir adet 3. nesil deleğanlı.

değişik.
© copyright 2005 - 2026