bugün

aynı telefonun ekranını üç kez kırıyor iseniz işi istikrara dökmüşsünüz demektir. en sinir edici telefon arızasıdır.
genelde samsung marka telefonların başına gelir.
iyi bakılmamasının sonucudur. dikkat edilmelidir.
aptal hayvan kaba ayı adamın tekinin yolda bana toslamasıyla ( çarpma demiyorum direkt toslama ) benim hassas narin 7 aylık telefonumun başına gelen olaydır. şuan ekranım paramparça. o ayı hala aramızda. dikkatli olun.
60 tl tamir ücreti.
gecici beyin felci yasamama neden olacak durum. (bkz: galaxy s3)
telefonu arka cebine koyan şahsiyetin yaşadığı durum.
Akp döneminde olmuştur.
telefonun ekrarının kırılması demek telefonunun ekranının kırılması demektir.buna başlık actın helal sana şakirtttt
büyük heveslerle kendinizce büyük paralar vererek aldığınız, ben bunu çocuğumun çeyizine bile koyarım diyerek gözünüzden sakındığınız telefonunuzun, bir gün aniden elinizden kayıp, yüz üstü yere düşmek suretiyle, ekranda oluşan coğrafi şekillerle yüz yüze gelmektir.
3 aydır ekran kırık geziyorum. arka cebe telefon koymanin verdigi zararlar. birden oturunca ezildi resmen şükür ki tek zarar ekran.
telefonda konuştuğun kişinin kalbini kırmandan iyidir.
evlerine ateş salınsın bedduasının karşılık bulmasıdır.

hayattan soğutur insanı.
dumak yok kullanmaya devam .
Telefonum defalarca dusmesine ragmen, buyuk bir direncle kirilmiyor. ic ekran kiriliyor, kendisi gene kirilmiyor. Sakinan goze cop batar efendim..
beni çok üzen hadisedir. sanırım telefonların elimizde bu kadar durmasıyla bir ilişkisi var.
- bu iş başına daha önce gelmiş arkadaşlar bi yardım etsenize..
az önce yaşadım. g3 telefon, 1.5 ay falan oldu sanırım.

bembeyaz telefon şak diye gitti, ekran çatladı. yaşadığım hüzün ve mutsuzluğun tarifi yok hatta bir ara gözlerim doldu.

size yemin ederim mercedesim olsa ve perte çıksa ancak bu kadar üzülürdüm. malım kıymetli sanırım.
geçenlerde bir karış yükseklikten düşürdüm. kırılmaz denen cam filmi ve telefonu tamamen saran kauçuk kılıf ile kullanıyordum. sonuçta kırıldı ve 400 lira verdim. demem o ki kılıfsız kullanın nasılsa kırılırsa en azından risk aldım ve telefonun da sefasını sürdüm diyebilirsiniz. benim gibi pamuklara sarıp sarmalasanız da aşk bitti mi çekip gidebiliyor.
Malesef telefonların ekranları ne kadar iyiletiştirilsede kırılabilmektedir. Kullanıcılar ekran kırıldığında genelde ne kadar masraf çıkacağını merak ediyor ancak ekran kırılması telefona göre değişir ve kısmen farklılıklar gösterir.

Telefonların ekranarı üç etaptan oluşur. Ön camın kırılması Digitizer denilen alanın bozulması ve LCD‘nin kırılması ya da hepsinin birden arızalanması farklı masraflar çıkarır.

1- Genelde öncelikle ön cam kırılır ancak ön camın kırılması sadece ön camın değiştirilmesi ile düzelecek bir sorun değil. Çünkü dokumantik alanın hassasiyetini arttırmak için üreticiler ön cam ile digitizeri bütünleşik üretirler bu sebepten dolayı ön cam kırıldığında digitizer ile beraber değişimesi gerekmektedir. Aslında çok basit birşey olan ön camın digitizer ile beraber değiştirilmesinin gerekliliği ödenmesi gereken ücretide arttırmaktadır.

2-Digitizer (dokunmatik alan) bu alan genelde kırılmaz ancak çeşitli sebeplerden dolayı bozulduğunda ön camla beraber değiştirilmesi gerekir. Genelde garantisi varsa servis tarafından ücretsiz değişimi yapılır. Telefonunuzun ön camı kırıldığında hala çalışmasının nedeni digitizer alanına zarar gelmemesinden kaynaklıdır.

3-LCD panel aslında bilgisayarınızın monitörü gibi bir görev görür tek başına kırılabileceği gibi cam alanla beraberde kırılabilmektedir. Eğer ekranda lekelenmeler boya akması ya da hiç görüntü gelmemesi gibi bir durum söz konusuyla LCD alanıda kırılmış demektir. Bu durumda çıkıcak masrafta farklılık göstermektedir.

Yeni nesil telefonların ekranlarının değiştirilmesi zahmetli bir süreçtir. Çünkü vidalama değil yapıştırma yöntemi kullanıldığı için vidadan ziyade yapışkan alanların ustalıkla sökülmesi ve işlem bittikten sonra uygun yapıştırıcı bantlarla tekrar yapıştırılması gerekmektedir. Kötü tamir edilmiş bir telefonda genelde uhu ya da benzeri başka bir yapışkanla ekran yapıştırma yöntemine sıkca başvurulur. Bu tarz durumlarda tamir kötü yapıldığı için hem kullanım keyfinizi, hem ürün ömrünü kısaltır ayrıca ikinci el değerinide düşürür.

Eğer piyasada yetkili olmayan gsm tamircilerinde telefonunuzu tamir ettirecekseniz. Tamir ettirmeden önce muhakkak ekranı nasıl sökeceğini, nasıl yapıştıracağını ve değişen parçaya ne kadar garanti vereceğini sorun. Güven vermeyen tamirciyle iş yapmayın çünkü olası arızalanmalarda muhattap bulamayabilirsiniz. Ayrıca orjinal servisinde parça değişimi yapılmadığı için cihazınız garanti dışında kalacak farklı arızalarda da garantiden faydalanamayacaksınız.

Bizim önerimiz ürünün yetkili servisinden destek alarak ürünün ekranını değiştirmeniz yönündedir. Neredeyse iki misli ücret ödersiniz ancak kafanızda soru işaretleri olmaz, garantiniz devam eder, karşınızda muhattap bulabilirsiniz.
dün tamamen kendi mallığımdan ötürü başıma gelen hadisedir. dışarı çıkıp çarşıda 10-15 telefoncu dolaştım , ''öyle telefon mu var amk?' diyen de oldu , ''350 lira tutar'' diyen de oldu (telefonu satsam o kadar etmez) , ''80 liraya hallederiz'' diyen de oldu. telefonun sadece iç ekranı kırıldı dokunmatiği falan çalışıyor ancak görüntü yok ekranda. gitti gidiyor da falan 60 TL iç ekran , acaba alıp kendim değiştirebilir miyim diye düşünüyorum ama bir yandan da tırsıyorum lan sözlük.
acı olay. 2 kere aynı telefonda yaşadım. hala çekmecemin bi köşesinde durur o acı.
başınıza gelmesi durumunda doğaya salınmış danalar gibi dört dönmenize sebep olacak hadise.
evlat acısı gibi koyar adama. hele ki garantisi var ise, bir telefon parası daha kitlemeye and içer o servis.
Ekran koruyucunun önemini bi kez daha hatırlatan üzücü durum.
Bu sabah farketmiş olmamla sessiz fakat içten bir hass**tir demem ardından nasıl oldu lan bu diye düşünürken üstÜne oturmuş olduğumu hatırlamam..zaten şarj olmuyordu bir de bu çıktı hayır ağlamıyorum gÖzÜme kırılmıŞ olan parÇacık kaçtı.