bugün
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı9
- arkadaşlar yeni işe başladım6
- sözlük yazarlarının gerçek adları40
- dikkat çekmeye çalışan erkek5
- 28 bine çalışmak7
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı6
- iblis'in sesini duymak8
- mazot 1 ytl olacak3
- hoslanilan kızın adının makbule olması4
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz14
- sözlükteki şeref yoksunu yazarlar7
- nervio hamferdinin izmire gelmesi7
- gerçek mehdi kim3
- mazotun litresi 101 lira36
- bik bik'in mutfağına konuk olmak30
- sadece filistin'i önemsemek13
- anın görüntüsü27
- arkadaşlar numaranızı verir misiniz2
- yaşlılığı kabullenemeyen insan9
- israil11
- petrol bulduk haberleri8
- east of eden5
- oğlunuza bedelli yaptırır mısınız4
- ülkücülere küfür edip ülkücülerden oy bekleyen tip8
- einstein2
- copernicus2
- allah3
- arkadaşlar bir şey soracağım13
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler25
- öcalan'ın kira vermeden villada oturması12
- türkler vs türkiyeliler6
- kürdü sevin9
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek20
- as maca8
- her boka lapin gibi atlamak4
- 16 nisan 2028 cumhurbaşkanlığı seçimi3
- reagan ridley9
- arkadaşlar bakar mısınız18
- çetin ceviz2
- bilgisayar sipariş edip fayans gelmesi3
- doktor kadın çöpçü erkek evliliği11
- türkiye'yi chp kalkındıracak3
- yetiş ya gavs6
- israil nüfusunun yarısı müslüman5
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- arkadaşlar neden böyle4
- regl günündeki bir kızın aksesuarları4
- mhplilerin hala mhpye oy verecek olması7
- yoruldum2
- atilla uğur'un öcalanın listesinin başında olması5
ortalama %20-25 karla çalışan, asıl voleyi plazma, lcd tv vs.lerden vuran teknoloji ürünü satıcısı.
sorumlu olduğu kısımdaki ürünlerin özelliklerinden bihaber olmasından tutun, ürünü satmak için müşteriye yanlış bilgiler vermekte çekinmeyen, üstüne bir de müşteriyi yalancı çıkartan elemanlara ve müdürlere sahiptir. ürünü sattıktan sonra müşterinin yüzüne bakmazlar. diğer mağazalara göre pahalıdır her şeyi.
diğer teknoloji marketlerden daha da pahalıdır.
hiiiç bulaşmayın.
hiiiç bulaşmayın.
kesinlikle pahalı olan mağazalardır. oradan bir ürün fiyatı öğrenin sonra piyasasını araştırın ne demek istediğimi anlayacaksınız. bununla birlikte bir çok küçük şehirde çeşitlilik arayan ya da köklü bir mağaza olduğu için pahalı da olsa tercih edenler açısından olması olmamasına yeğdir.
teknoloji mağazası. lan her üründe minimum 50 tl çakıyorlar moruk neyi uygundur.
küçük şehirlerde fiyatları daha uygun olan elektronik mağazası.
herkesin gidip bilgisayarlarından bedava internete ve Facebook' a girdiği bir mağazadır.
KDV ve ÖTV' nin amına koyan bir teknomarkettir.
kesinlikle alışveriş yapılmaması gereken sahtekar firmadır.
sadece vakit geçirmek için girdiğim mağaza. Bir şey alacaksam gider vatan bilgisayar'dan alırım.
ankara' da ki mağazasından aldığım bir ürünü garanti kapsamında farklı bir şehirden değiştirip değiştiremediğmi merak ettiğim teknoloji mağazası. durum hakkında bilgisi olan yazar arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
her ürüne garanti verdiğinden cazip gelen mağzalar zinciri.
bir mağaza zinciri.
ama bana geçen gün şöyle bir kıyak yaptılar.
2 yıl önce aldığım ve garantisinin bitmesine 1 ay kalan lg netbook'umu, 20 iş gününde onarılamaması sonucunda, değiştiren firma.
hem de kendileri beni aradılar ve gelin değişireceğiz dediler; en ufak bir talebim bile yoktu ortada.
ben de 100 tl fark verip sony vaio netbook aldım.
not: teknosa'da ürün değiştirmek zordur derler.
ama bana geçen gün şöyle bir kıyak yaptılar.
2 yıl önce aldığım ve garantisinin bitmesine 1 ay kalan lg netbook'umu, 20 iş gününde onarılamaması sonucunda, değiştiren firma.
hem de kendileri beni aradılar ve gelin değişireceğiz dediler; en ufak bir talebim bile yoktu ortada.
ben de 100 tl fark verip sony vaio netbook aldım.
not: teknosa'da ürün değiştirmek zordur derler.
sadece samsung ürünlerinin ucuz olduğu firmadır.
herhangi bir şey satın alırken mutlaka ve mutlaka kutusundan çıkarıp incelemenizi tavsiye ettiğim firmadır.
zira dün aldığım hp yazıcı eve gelip kutusunu açtığımda ufak paraçalara ayrılmış ve sanki onuncu kattan atılıp "bakalım birşey olacak mı" testi yapılmış olarak buldum.
evet evet abartmıyorum kutuyu açtığımda ilk olarak irili ufaklı plastik parçaları dökülmeye başladı sonra yazının plastik aksamının parçalara ayrıldığını ve hatta metal kısmınında eğilip büküldüğünü gördüm.
siz siz olun almayın yada çok dikkatli olun ben teknosa adına güvenip kontrol etmedim ve hata yaptım siz yapmayın.
zira dün aldığım hp yazıcı eve gelip kutusunu açtığımda ufak paraçalara ayrılmış ve sanki onuncu kattan atılıp "bakalım birşey olacak mı" testi yapılmış olarak buldum.
evet evet abartmıyorum kutuyu açtığımda ilk olarak irili ufaklı plastik parçaları dökülmeye başladı sonra yazının plastik aksamının parçalara ayrıldığını ve hatta metal kısmınında eğilip büküldüğünü gördüm.
siz siz olun almayın yada çok dikkatli olun ben teknosa adına güvenip kontrol etmedim ve hata yaptım siz yapmayın.
reeder marka elektronik kitap okuyucuyu sorduğunuzda ne olduğunu bilmeyen çalışanlara sahip mağazalar zinciri. aslında bilmeleri gerekiyor çünkü işleri bu. türkiye'de fazla tercih edilmeyen bir şey olduğu için bilmemesini normal karşılasam bile kendisini küçük düşüren ayar verme çabasını normal karşılayamamıştım.
bugün indirimli 399 yerine
249 liraya klavyeli,2 mp
kamera,3g ve wifi özellikli samsung s5270 telefon satan mağaza.
249 liraya klavyeli,2 mp
kamera,3g ve wifi özellikli samsung s5270 telefon satan mağaza.
netbook fiyatına yazıcı satan yer.
Politikalari halki sikmek olan, ne kadar soktuysak karimizdir diyen bi teknoloji marketi. Ne teknik servis'i iyi ne de fiyatlari.
dandik bir teknoloji devidir.
sahibinin sabancı holding olduğu, teknolojik ürünlerin veya malların satışının yapıldığı mağazalar zinciri. eskiye nazaran fiyatlar daha uygun ve ürün yelpazesi daha geniştir.
içeri girdiğinizde on tane boş elemanın birinin bile sizle ilgilenmediği yer.
bugünlerde turuncu giydirimiyle gündemde olan teknoloji mağazası. turuncu turuncu giydiriyor millete.
bu mağazada beğendiğiniz bir ürünü başka yerlede araştırın, mutlaka daha ucuzunu bulabilirsiniz.
bu mağazada beğendiğiniz bir ürünü başka yerlede araştırın, mutlaka daha ucuzunu bulabilirsiniz.
içlerinde birçok sektörden esnafın olduğu birçok dükkana kepenk kapattırmayı başarmış olan firma...diasa lar gibi,carrefoursa'lar gibi..birgün teknosada elinizde bez lcd tv silmek istemiyorsanız, alışverişlerinizde bireysel firmaları tercih edin.ki zaten bunların ucuz olduğuda asla söylenemez.sadece ferah mekanlarda işlerini yapıyorlar.başka bir cazibeleri yoktur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar