bugün
- para mı aşk mı sorunsalı8
- brezilya6
- futbol11
- süper lig7
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı18
- türkiye5
- sözlük yazarlarının en son okuduğu kitaplar5
- araplar kuzey kıbrıs'ı neden tanımıyor5
- gezicilerin polisten dayak yerken çıkardığı sesler7
- türkiye savaşa girerse yanında yer alacak ülkeler2
- türkiyede korku yazarının olmaması3
- nelerin koleksiyonu yapılabilir2
- telekinezi3
- yaprak3
- kanada3
- milan skriniar8
- nasreddinhoca3
- 22 ağustos 2026 çorum kasımpaşa maçı5
- türkiyenin savaşta olduğu gerçeği2
- sürekli peki neyse diyen kız2
- üniversite okumanın gereksiz olması9
- madencilerin beştepe'ye yürüyeceğiz demesi4
- alçak puşt3
- kasımpaşa4
- çorum4
- kasımpaşa sk4
- kafede yalnız oturan insan2
- çorum fk4
- 70 sene sonra burası ölü insanların anısı olacak2
- en sevdiğiniz türkçe kelime2
- fenerbahçe21
- laik teyzelerin fenotipi2
- 22 ağustos 2026 rizespor samsunspor maçı3
- nervio varıdı nerede o11
- fabrikada tütün saran kız2
- uludağ sözlüğün inci sözlük clonuna dönüşmesi3
- arkadaşlar sizce bu kürt nasıl3
- sözlük yazarlarının favori dizisi7
- samsunspor2
- truenun amı olması3
- çaykur rizespor2
- osuruktan şiirler89
- atatürkün kurduğu düzeni devirmek2
- imralı basılsın apo piçi asılsın6
- rasim ozan kütahyalı3
- arkadaşlar sizce bu kürk nasıl4
- velvet50
- tai lung26
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi13
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
yıllık bütçeye trafik cezalarından elde edilecek gelir diye bir madde eklenirse halkı böyle soyarlar.
110 km hızdan 30 km hıza ani düşüşlerin olduğu tuzaklar ile radar uygulamasıdır tedes.
(bkz: vatandaşın alnından öpmek)
110 km hızdan 30 km hıza ani düşüşlerin olduğu tuzaklar ile radar uygulamasıdır tedes.
(bkz: vatandaşın alnından öpmek)
trafik düzenleme işi, profesyoneller tarafından yapılması gereken bir uzmanlık, bir mühendislik işidir. Bizde her yerde olduğu gibi onun bunun torpillileri iş başında olduğu için bilinçsizce yapılan düzenlemelerle kurallara uyma niyetinde olan sürücüleri bile şaşırtmakta, çileden çıkartmaktadır.
ordu'da ve osmancık'ta milleti bezdiren siyah kameralar şimdi de istanbul'a geliyormuş.
ülkedeki işsizliği nasıl bitirebiliriz, yaralanmış adalet sistemini nasıl iyileştirebiliriz, üreten ülke olmayı nasıl başarabiliriz? kıymetli devletimiz bunu düşünmek yerine "halkı düdükleyerek nasıl gelir elde ederiz?" formülü arıyor, yıllardır.
şimdi "kurallara uymayanlar cezalandırılsın" diyecekler elbet çıkacaktır.
ben de onlara "size katılıyorum" diye cevap veriyorum peşinen.
yalnız; daha dün gece kartal sahilden yakacık'a çıkarken yol çalışmasının başladığı noktanın 50 metre gerisinde devasa bir çukara düştüm. ve bu bozuk, harabe yollar sadece 1-2 noktada değil, istanbul'un hatta türkiye'nin genelinde var.
eğer birileri benim can güvenliğimi önemsediği için bu denetleme sistemlerini yaygınlaştırıyorlarsa,
bir zahmet artık şu yollara çözüm bulsunlar.
ha bir de kural tanımayan sarı damperler, minibüsler, sarı dolmuşlar ve özel halk otobüsleri var.
bir ara onları da hizaya soksanız ne güzel olur.
ülkedeki işsizliği nasıl bitirebiliriz, yaralanmış adalet sistemini nasıl iyileştirebiliriz, üreten ülke olmayı nasıl başarabiliriz? kıymetli devletimiz bunu düşünmek yerine "halkı düdükleyerek nasıl gelir elde ederiz?" formülü arıyor, yıllardır.
şimdi "kurallara uymayanlar cezalandırılsın" diyecekler elbet çıkacaktır.
ben de onlara "size katılıyorum" diye cevap veriyorum peşinen.
yalnız; daha dün gece kartal sahilden yakacık'a çıkarken yol çalışmasının başladığı noktanın 50 metre gerisinde devasa bir çukara düştüm. ve bu bozuk, harabe yollar sadece 1-2 noktada değil, istanbul'un hatta türkiye'nin genelinde var.
eğer birileri benim can güvenliğimi önemsediği için bu denetleme sistemlerini yaygınlaştırıyorlarsa,
bir zahmet artık şu yollara çözüm bulsunlar.
ha bir de kural tanımayan sarı damperler, minibüsler, sarı dolmuşlar ve özel halk otobüsleri var.
bir ara onları da hizaya soksanız ne güzel olur.
devlet bunun soygun olduğunu kabul edip kredi çekip sistemi kurduran belediyelere verilen payi %25 den %5e düşürecekti. fakat o da oldu bittiye getirilip %15 olarak değiştirildi. oran biraz düşse de soygun aynen devam ediyor.
Bir motosiklet sürücüsü olarak bu sistemden mağdurum. Şöyle ki otomobilin hız sınırı 70 km/s iken benim motorumun hız sınırı 50 km/s. Hızımı 60-65 km/s çıkardığım an şak diye radar cezayı kesecek. Radar yüzünden akan trafiğin içinde kağnı gibi gidiyorum resmen.
Ordu ilinde dün itibariyle devreye girmiştir, şehir içi hız sınırı 70 km, tünel içi hız sınırı ise 80 kmdir.
mobese kameraların olmadığı yerlerde görev yapan yeni trafik düzenlemesi. açılımı 'Trafik Elektronik Denetleme Sistemi' dir.
http://gundem.milliyet.co....2012/1535941/default.htm
http://gundem.milliyet.co....2012/1535941/default.htm
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar