bugün

Geleceğin newtonu, geleceğin john nashidir.
Büyük adam olacak öğrencidir. Geleceği çok parlak olsada az biraz kerizdir.
Eğer seviniyorsa ya saftır ya da çok zengindir.
Parası varsa icraat gösterir yoksa çenesine vurur. Şanslı doğmak şanslı olmak diye bir şey var. Yoksa çalışacaksın.
Barajı geçmiştir.
Valla o mu üniversiteyi kazanmış üniversite mi onu kazanmış tartışılır.
Bugün kapatılan vakıf üniversitelerinin çoğu öğrencisi aynen bu öğrenci tabirine uyuyor. Birde ağlıyorlar adalet isteriz diye. Ulan sen 400k sıralama ile gidip istediğin bölümü parayla okuyorsun garibanın sırtına basıyorsun sonra gelip adalet diyorsun, oldu. Ben kaliteli, isim yapmış ve eğitimde devlet üniversiteleri ile yarışan birkaç özel üniversite (Bilkent, Bahçeşehir vs.) dışındaki tüm özel üniversitelere karşıyım.

Özel üniversite zenginin stres, yasa yaşamadan kafasına göre okul okumasıdır. Ülkede işlemeyen adalet olgusunun en açık delilidir.
parayla saadet oluyor işte. babamzengin değil ama eğer olsaydı her türlü imkandan faydalanırdım. özel okul, şirket vs. parayı zaten bunun için kazanıyor insanlar.
zengindir. parası vardır. istediği gibi okur.
Satın alınan şey ne ara kazanmak oldu?
Bazı burssuz olan arkadaşlarımın sınıfımızda tam burslu olan arkadaşlarımdan daha çalışkan ve not ortalamasının yüksek olduğunu belirteyim. Andavallar hariç bazı insanların hayat şartları buna itebiliyor.

Örneğin çok isteyip de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Reklamcılık bölümünü 2012 yılında kazanmama rağmen gidemedim. Hayat size acı bir tekme vurabiliyor. istanbul'da okumak zorunda kaldım ve %50 bursla yerleştim. Çünkü, bir önceki YGS sınavında 380 puan alırken bir sonrakinde 260 puan almıştım. Arada ki farkı LYS ile kapatsam da bazı şeyler yolunda gitmedi.

Demem o ki sadece baba parasıyla okumaz insanlar. Mecburiyetten, alın teriyle de ödeyebilir okullarını.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar