bugün

bir tür yedinci nesil yazar..
(bkz: takyon)
ışıktan hızlı giden farazi parçacıklar.
(bkz: tachyon the fringe)
otomatik yönlendirme:
http://forum.donanimhaber.com

forum ile sözlük arasındaki farkı farkedememiş, farklı bir yazar.
alışır tabi zamanla. pes etmesin. *
"herkes kendi bilgisayarının özelliklerini yazsın" başlığıyla akıllara kazınan ama daha da önemlisi azmini, sabrını gösteren :

inanamıyorum, inanmak istemiyorum sayın seyirciler!!
ilkokul 3 gelişim özelliklerine sahip bir yazar. benimkisi daha güzel baaaak yapan cici kızlar gibi. böyle annesi belik örmüş saçının iki yanından.

fesüphanallah sabrımız sınanıyor olmalı. bu gidişle istemeden trol olacak.
başlığı az önce silinmiş yazardır. tüh boşa gitti o kadar entry.*
(bkz: yedinci nesil çaylak)
sürekli çemkiren ve çekememezlik hastalığına yakalanmış olduğu anlaşılan kompleksli bir yazar.
(bkz: türkiye nin en kuzeyi sinop değildir) yeterli mi?*
(#15311431) güldürmüştür.
(#16190684) ifrit olduğum yazar. başlık diriltici özel timi diye bakınız vererek canlandırıyor saçma sapan başlığını. bir de silip silip tekrar yapıyor aynısını. başlık sürekli en üstte.
(bkz: devletin buna bir şey yapması lazım)
birazdan silik yiyebilecek bir yazar. yemesini istemeyiz tabii.

şuna bakmasında fayda var yanlız; (bkz: sözlük formatı)
(#16190747) demiştim demek istemezdim ama çaylak yapılmış yazar.
Tercih öncesini ve sonrasını berabet atlattığım bir sözlük arkadaşım. inanıyorum ki ülkemizin yararına olacak aydın kişilerden birisi o da. Tıpkı benim gibi. *
tercih listesi mükemmel olan yazar arkadaş. dileğim ilk tercihine yerleşmesidir. şimdiden bol şans...
(#16436038)askerlik yeri hakkari çıksa rambo tarzı birşey olacağını düşünüyor heralde. oradaki askerlerde korkak oldukları için şehit olmuyorlar. neyse umarım istediği olur da gözlerinin önüne gelir ebesi.
tercihlerini sözlük yazarlarına yaptırmaya çalışan bi yazar..*
2010 da sözlüğe üye olan pek yakında uluslararası ilişkiler öğrencisi olacak olan (ankara-hacettepe-başkent ten biri) yazardır.adına sadece 18 entry girilmesi 7.nesil olan bu yazarı üzmektedir.
(bkz: 25058)
Her 3 entrysinden 8ine ankara uai ile ilgili siralamalar yazmis yazar. Alir kardes alir, 2-3 gune de alicaksin sonucunu. Telasa panige gerek yok.
yapılan destekleri umursamayıp her entry'de aynı konudan bahseden yazar.
şu çocuk istediği yeri kazansın 7/24 kutlama yapıcam. ne ankaraymış ne uluslararsıymış be arkadaş dedirten yazar.
muhtemelen şu an yazamadığı için çatlayıp hakkın rahmetine kavuşmuş yazardır. üniversite okumak nasip olmayacak malesef. acımız büyük.
inşallah kazanmıştır iSTEDiĞi yeri. Çaylaklığı kaldırılsın yoksa sözlüğü terkederiz! (bkz: mERAKTAN MERAK)
© copyright 2005 - 2026