bugün
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- sözlükler arası savaş çıksa11
- çay içen kız10
- ütü13
- evde yapılabilecek aktiviteler3
- aklınıza gelen şarkı sözü4
- duyulan en ilginç isim5
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek2
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- düşün ki o bunu okuyor5
- oralet içen erkek5
- yerinde dur3
- kalem4
- selam sözlük2
- yelpaze3
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- taşaklardan birinin kayıp olması2
- smallville'deki konuk oyuncular3
- çaya şeker atan erkek5
- dolma kalem3
- doa otomatı3
- yıkık yazarlar4
- ona bir şey söyle13
- patates kızartması4
- latte içen erkek4
- köpektapar2
- telefona cevap vermeyen kız3
- bik bik bik bik bik bik diye öten horoz2
- uludağ sözlük çeteleri9
- gece ormanda birisi tarafından takip edilmek3
- oturunca göbeği kat kat olan kız3
- anın fotoğrafı14
- mehdi nereye inecek sorunsalı3
- siyah2
- en gey özelliğiniz3
- galatasaray5
- aylık 425 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- en boktan on yıl7
- ayrılık8
- galatasaray 3 rennes 32
- iq düşüren şeyler3
- gocu bak bi5
- gocu ben gocu2
- manifest grubu2
- canım adanalım2
- 2 ağustos 2026 galatasaray rennes maçı2
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- sözlü kızları cinsel ihtiyacını nasıl karşılıyor3
- renault vel satis3
- sanat2
yapmaması gereken çok şey yaptı ama (bkz: her şeye rağmen pişman değilim)
#10117285 bunu yapmasaydı iyi olurdu.
an itibariyle girdigi son girdisi yeterince ses getirmemis olmali ki, devamli ilave yapiyor.
--spoiler--
bugüne kadar girdiği tüm girdilerin rejim düşmanlarına, vatan hainlerine, terör örgütü yandaşlarına-ki sözlükte çok fazla olduğuna inanıyorum- girmesini dileyen yorgun demokrat an itibariyle bir daha yazmamak üzere son girdisini yazıyor.
--spoiler--
çok ses getirmişti ama içimizdeki irlandalılar o kadar çok ki hepsi "bize de girdi bize de girdi" diye yalvardılar, lanet olsun benim içimdeki insan sevgisine diyerek yeniden başladık işte...
--spoiler--
bugüne kadar girdiği tüm girdilerin rejim düşmanlarına, vatan hainlerine, terör örgütü yandaşlarına-ki sözlükte çok fazla olduğuna inanıyorum- girmesini dileyen yorgun demokrat an itibariyle bir daha yazmamak üzere son girdisini yazıyor.
--spoiler--
çok ses getirmişti ama içimizdeki irlandalılar o kadar çok ki hepsi "bize de girdi bize de girdi" diye yalvardılar, lanet olsun benim içimdeki insan sevgisine diyerek yeniden başladık işte...
tekrar hoşgelmiştir. o yazsındır biz okuyalımdır. *
eski bir dosttan selam olsun.
eski bir dosttan selam olsun.
an itibariyle girdigi son girdisi yeterince ses getirmemis olmali ki, devamli ilave yapiyor.
--spoiler--
--spoiler--
--spoiler--
--spoiler--
nedenleri sıralamak bizim işimiz değil. işaret etmek görevimizi ise onlarca girdimizde yerine getirdik. görmek isteyen gördü istemeyen ise şakşakcılıklarına devam ettiler.
söylenecek çok şey var ama hak edene söylemek gerekir sözleri. ben yöneticiyim ben yönetirim diyecek adam derdini tasasını kişi hattayken anlatacak. aldığı ayarları biriktirmeyecek varsa cevabı verecek , sözümüz yine meclisin taa içine..
adil olacak herkese eşit uzaklıkta olacak işini iyi yapacak. gölge etmeyecek. çalıştığı insanları iyi seçecek. ülkesinin gerçeklerinden kopuk olmayacak. sonsuz özgürlük aleminde bir mekan sahibi olup kendi gölgesinden korkmayacak. korkmayanları ise herkesten habersiz enteresan yorumlarla susturmaya çalışmayacak. aldığı cevaplardan sonra ortadan kaybolup sinsice sahip olduğu imtiyazları kullanarak sus kışt hmm demeyecek. kısacası "adam" olacak...
ufak bir hatırlatma... birşey biliyorsanız söyleyin alim desinler, bilmiyorsanız susun adam desinler....
biz susmadık sustukça sıranı bize geleceğini biliyoruz. susmamak için hep okuduk öğrendik bildiklerimizi paylaşmaya çalıştık. hak edenlere hak ettiklerini verdik. size verecek hiç birşeyimiz yok kalın sağlıcakla temennisi dışında tehlikenin farkında olmayan pasif yönetim ve onun şakşakcıları...
nedenleri sıralamak bizim işimiz değil. işaret etmek görevimizi ise onlarca girdimizde yerine getirdik. görmek isteyen gördü istemeyen ise şakşakcılıklarına devam ettiler.
söylenecek çok şey var ama hak edene söylemek gerekir sözleri. ben yöneticiyim ben yönetirim diyecek adam derdini tasasını kişi hattayken anlatacak. aldığı ayarları biriktirmeyecek varsa cevabı verecek , sözümüz yine meclisin taa içine..
adil olacak herkese eşit uzaklıkta olacak işini iyi yapacak. gölge etmeyecek. çalıştığı insanları iyi seçecek. ülkesinin gerçeklerinden kopuk olmayacak. sonsuz özgürlük aleminde bir mekan sahibi olup kendi gölgesinden korkmayacak. korkmayanları ise herkesten habersiz enteresan yorumlarla susturmaya çalışmayacak. aldığı cevaplardan sonra ortadan kaybolup sinsice sahip olduğu imtiyazları kullanarak sus kışt hmm demeyecek. kısacası "adam" olacak...
ufak bir hatırlatma... birşey biliyorsanız söyleyin alim desinler, bilmiyorsanız susun adam desinler....
biz susmadık sustukça sıranı bize geleceğini biliyoruz. susmamak için hep okuduk öğrendik bildiklerimizi paylaşmaya çalıştık. hak edenlere hak ettiklerini verdik. size verecek hiç birşeyimiz yok kalın sağlıcakla temennisi dışında tehlikenin farkında olmayan pasif yönetim ve onun şakşakcıları...
yazdıkları , inandıkları yüzünden "çaylak" olarak nitelendirilen 5 gün boyunca yazılanları okuyan takip eden "çaylak"lığı aynen iade eden yeniden yazar olan, okunan bir yazar olmak için çalışan hayatında olduğu hiçbiseyden utanmayan fikirleri 5 günde değişmeyen geri gelen yazar. sözümüz meclisten içeri...
uzun süreden beri tekrar yazmasını beklediğimiz yazardır kendisi. sözlükle bu aralar arası iyi değilmiş, küsmüş ama biz yinede kendisini dört gözle bekliyoruz. bizi yazılarınızdan mahrum bırakmayınız efenim.
takip edilesi ve esprili bir yazardır kendisi efendim.her ne kadar yazacak bir şey bulamadığını iddia etsede karması günden güne yükselme eğilimi içerisindedir.esprilerinizden bizi mahrum bırakmadığınız için teşekkür ederiz.*
yazılarıyla gülümseten, iyiki burada dedirten şahıs.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar