bugün
- hikayeyi devam ettir54
- sokakta kavga teknikleri16
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak14
- çekirge7
- 31 yaş sendromu5
- pilot bir erkekle sevgili olmak12
- mezoterapi11
- sözlük yazarlarının saatleri10
- arkadaşlar bakar mısınız28
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası37
- 32 yaş sendromu3
- üç harflilerden korkmak6
- zetina dikiş makinası2
- arkadaşlar iyi geceler4
- geceye bir şarkı bırak14
- enteresan neden kavga yok6
- pişi olsa da yesek3
- nickten isim tahmini yapmak72
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- kavganın kazananı yoktur6
- tai lung26
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak8
- flörtün ev adresinizi öğrenmesi3
- aradığınız hiçbir şeyi bulamadığınız büyük şehir3
- çıplak ayakla hamam böceğine basmak3
- kürk giyen erkek6
- sigara 1000 tl olsa bile içerim4
- kimse kalmamış lan sözlükte4
- uyumayın konuşalım6
- sedef adası4
- adalarda bisiklet sürmek4
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- türklerin islama göre yaşamaması5
- evreşe yollarını dar olmaması4
- türk kızlarına bir öğüt bırak5
- sevgilinin bir vuruşta soğanı ikiye yarması3
- uysaljakoben17
- ilk buluşma3
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- yeni parti48
- vakıf üniversiteleri3
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- kızılcık şerbeti yeni fatih2
- tekne turu11
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- çıplak ayakla lego parçasına basmak2
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- şampuan8
en az star wars kadar ilgi çekici ve farklı bir atmosferi olan uzay serisi.
1968 yapımı dizi.
8. Bölümde bildiğin covid 19 u işliyorlar çıldıracak gibiyim.
8. Bölümde bildiğin covid 19 u işliyorlar çıldıracak gibiyim.
Çocukken trt de izlerdik, şimdi netflix e gelmiş hemde tüm sezonları. Uzun süre oyalar.
1 in 9 unu izledim de çok etkilendim.
Vay anasını be Shakespeare ile nasıl bağladı lan insanlığı q.
Vay anasını be Shakespeare ile nasıl bağladı lan insanlığı q.
Orijinal serisinin sıkı takipçisi olarak kurgusuna ve anlatım perspektifine hayran kaldığım bölümlerini paylaşmak istediğim seri.
Paylaşmak istediğim bölümleri seçerken x'teki treker delilerle uzun soluklu bir kavga bana destek oldu.
Tos 3. Sezon 8. Bölüm: For the World is Hollow and I Have Touched the Sky: burada aslında izleyicinin de inancına çarpıcı bir sorgulama metodu geliştiriliyor. Bir gezegen düşünün sonlarının yaklaştığını fark edip uzayda yeni yaşam formu bulunabilmesi adına üstün nitelikli ırklarından bir koloniyi uzay boşluğuna gönderip yapay bir dinle koloninin kurallarını, düzenini ve hedefini belirlesin. işte kaptan kirk ile bu koloninin sadık üyeleri arasındaki diyaloglarla kendinizi kaptan kirk'ün zihninizde bıraktığı soru işaretlerine yanıt verirken bulabilirsiniz.
Tos 2. Sezon 2. Bölüm: Who Mourns for Adonais?
Bu bölümde antik Yunan tanrılarınin üstün uzaylı ırkı olduğu ve beslendikleri enerji kaynaklarıyla muazzam bir güce sahip olmalarının verdiği kuralsız bir egonun insanın çaresiz başkaldırısi anlatılıyordu diye hatırlıyorum. Özellikle bu bölümde ilk defa tricorder'ın güç kaynaklarının keşfinde kullanıldığı bilgisine ilk defa ulaştığımı hatırlıyorum bu açıdan da ilginçti. Bir de tanrilarla kapisiyorlar lan çok garip değil mi.
Tos 1. Sezon 28. Bölüm: The City on the Edge of Forever: bu benim için star trek'in zirvesi. Bölümdeki karakter gelişimlerini ve özellikle mccoy, kirk ve spock arasındaki ilişki ağı ve gerilimin hangi çerçevede olduğunu belirleyen de çok yoğun bir bölüm. Cordrazine denilen adrenalin benzeri maddenin aşırı dozunda deliryumla karsilasabilecegimizi de ilk defa bu bölümden anlayabiliyoruz. Ayrıca geçmişe açılan bir portal kapıyla da ilk defa bu bolumde karsilasiyoruz bugün rick and morty serisinin ana fikri belki de tos 1. Sezon 28. Bolumdeki portal kapıya bağlıdır.
Spock'ın tricorder'ın zaman çizelgesindeki kırılmayı anlamak için icat ettiği mekanizmaya kadar her şeyine bayıldığım bir bölümdü. Sonunu anlatmayayim.
Paylaşmak istediğim bölümleri seçerken x'teki treker delilerle uzun soluklu bir kavga bana destek oldu.
Tos 3. Sezon 8. Bölüm: For the World is Hollow and I Have Touched the Sky: burada aslında izleyicinin de inancına çarpıcı bir sorgulama metodu geliştiriliyor. Bir gezegen düşünün sonlarının yaklaştığını fark edip uzayda yeni yaşam formu bulunabilmesi adına üstün nitelikli ırklarından bir koloniyi uzay boşluğuna gönderip yapay bir dinle koloninin kurallarını, düzenini ve hedefini belirlesin. işte kaptan kirk ile bu koloninin sadık üyeleri arasındaki diyaloglarla kendinizi kaptan kirk'ün zihninizde bıraktığı soru işaretlerine yanıt verirken bulabilirsiniz.
Tos 2. Sezon 2. Bölüm: Who Mourns for Adonais?
Bu bölümde antik Yunan tanrılarınin üstün uzaylı ırkı olduğu ve beslendikleri enerji kaynaklarıyla muazzam bir güce sahip olmalarının verdiği kuralsız bir egonun insanın çaresiz başkaldırısi anlatılıyordu diye hatırlıyorum. Özellikle bu bölümde ilk defa tricorder'ın güç kaynaklarının keşfinde kullanıldığı bilgisine ilk defa ulaştığımı hatırlıyorum bu açıdan da ilginçti. Bir de tanrilarla kapisiyorlar lan çok garip değil mi.
Tos 1. Sezon 28. Bölüm: The City on the Edge of Forever: bu benim için star trek'in zirvesi. Bölümdeki karakter gelişimlerini ve özellikle mccoy, kirk ve spock arasındaki ilişki ağı ve gerilimin hangi çerçevede olduğunu belirleyen de çok yoğun bir bölüm. Cordrazine denilen adrenalin benzeri maddenin aşırı dozunda deliryumla karsilasabilecegimizi de ilk defa bu bölümden anlayabiliyoruz. Ayrıca geçmişe açılan bir portal kapıyla da ilk defa bu bolumde karsilasiyoruz bugün rick and morty serisinin ana fikri belki de tos 1. Sezon 28. Bolumdeki portal kapıya bağlıdır.
Spock'ın tricorder'ın zaman çizelgesindeki kırılmayı anlamak için icat ettiği mekanizmaya kadar her şeyine bayıldığım bir bölümdü. Sonunu anlatmayayim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar