bugün
- fusya şemsiyeli ve hipopotam7
- kız sanılan yazarlar10
- hilafetin türklere faydası18
- nervioya talip olmak3
- istanbul'un başına geçseniz ne yaparsınız8
- gocu8
- kibarhergele14
- masum sözlük kızları3
- evde tekken yan odadan gelen khkaha ve ağlama sesi9
- george washington7
- kütüphanelerde risale'i nurlar olmalı4
- laptop a notebook ya da dizustu demek2
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- sorusormayin7
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz29
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak8
- sözlüğün kırbacı10
- fenerbahçe adası4
- pavyonları dönüştürmek5
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı12
- yogartiksen11
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı2
- ucan tekme atan hipopotam45
- cehennemde sigara içme yasağı5
- unutulmayan anılar2
- cuma namazına gitmeyen yazarlar silinsin8
- hangi yazarla çift olursunuz28
- ismet gurbuz bey bey3
- kuz3
- sohbet eder gibi entry yazan yazar5
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- yazarların sağlık sorunları7
- lahana sarma turşusu3
- bir sözlük hanımı dmye nasıl davet edilir4
- total war3
- kuzum2
- erecto bey bey2
- özgür özel3
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi18
- her kararın başka bir ihtimali öldürmesi2
- karıncaların trafik sıkışıklığı yaşaması2
- 9 ekim 2026 gazetecilere operasyon4
- kırmızı ruj vs pembe ruj2
- istanbul şu an güneşli 22 derece4
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- patatesin her ortama uyum sağlaması5
- ya bi siktirin gidin15
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- günün kitabı2
yengemdir.
bu kendini beğenmiş tip, amerikaya gider gitmez çocukluk arkadaşı/arkadaşları ile irtibatını koparmıştır, çağrılara cevap vermemektedir... *
ekşi'yi kurmuştur, etmiştir, çok iyi, çok büyük bir başarıdır tamam ama atlanan bir şey var. bana göre ekşi'nin en iyi yazarlarındandır.
denk geldikçe fark edip en son, entry'lerinin külliyetli bir miktarını okudum, uykumun kaçtığı bir akşam, hakaten esaslı bir yazar.
denk geldikçe fark edip en son, entry'lerinin külliyetli bir miktarını okudum, uykumun kaçtığı bir akşam, hakaten esaslı bir yazar.
sosyal sigortalar gurumu' nun kısaltılmışıdır. çok canlar yakmıştır.
bayağı farkında bir insan. sapla samanı ayırabiliyor.
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=%2313883908
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=%2313883908
ondan önce buralar hep dutluktu.
sozluk fikrinin efendisi.the creator.saygi duyulasi kisilik.
pkk ile mahhalede dolanan hırsızı, aynı kefeye koyan. kimbilir belki ekşi sözlüğün reklam vs. gelirleri dışında, bir çok yerden nemalanmak adına döktüren, döndüren, kıvırtan kişi oluşu. ekşi sözlük gibi bir yerioluşturan bir kafayla bu kadarını yapabilmesi içler acısıdır.
şimdi 12 yaşında ki bir çocuk gibi saçma sapan, belki ekşi çalıntıdır, geyiği yapmak istemiyorum. ama bu fikirler, bu düşünceler, bu gestapo sistem, bu tek düzineci ve adam sendeci davranışlar, zeki bir insandan çok bir türk evladına yakışmıyor. haa belki türk evladı değildir. bu çok ağır bişey değil. sonuçta bu ülkenin vatandaşı, bu ülkeden para yiyor. ama bildiğim bişey varsa ağa babaları gibi, feto gibi, fehmi koru gibi emre aköz gibi altan kardeşler gibi amerikadan da besleniyor olduğu gerçeğini görmemzlikten gelemeyiz.
yansiklopedi de bulunan geyik ve ironi dolu ekşi açıklamasını, deli olduğumu düşünsem de. okunmaya ve dikkate değer buluyorum. son olarak söylenmesi gereken bişey olacak, kardeşim adam demokratik bir şekilde düşüncelerini söylemiş, sana ne; diyenlere şunu söyleyebilirim, bende düşüncelerimi söyledim, yargılamak isteyen gelir nick altıma yazar. veya mesaj atar. çünkü benim yaptığım da demokratikçe bişey. en azından bilinen 30000 türk evladının canını alan pkk yı korumaktan, daha demokratikçe bişey.
ayrıca takıldığın adamlara dikkat et.
reşat çalışlar başlığında ki yazımı okuyabilirsiniz.
şimdi 12 yaşında ki bir çocuk gibi saçma sapan, belki ekşi çalıntıdır, geyiği yapmak istemiyorum. ama bu fikirler, bu düşünceler, bu gestapo sistem, bu tek düzineci ve adam sendeci davranışlar, zeki bir insandan çok bir türk evladına yakışmıyor. haa belki türk evladı değildir. bu çok ağır bişey değil. sonuçta bu ülkenin vatandaşı, bu ülkeden para yiyor. ama bildiğim bişey varsa ağa babaları gibi, feto gibi, fehmi koru gibi emre aköz gibi altan kardeşler gibi amerikadan da besleniyor olduğu gerçeğini görmemzlikten gelemeyiz.
yansiklopedi de bulunan geyik ve ironi dolu ekşi açıklamasını, deli olduğumu düşünsem de. okunmaya ve dikkate değer buluyorum. son olarak söylenmesi gereken bişey olacak, kardeşim adam demokratik bir şekilde düşüncelerini söylemiş, sana ne; diyenlere şunu söyleyebilirim, bende düşüncelerimi söyledim, yargılamak isteyen gelir nick altıma yazar. veya mesaj atar. çünkü benim yaptığım da demokratikçe bişey. en azından bilinen 30000 türk evladının canını alan pkk yı korumaktan, daha demokratikçe bişey.
ayrıca takıldığın adamlara dikkat et.
reşat çalışlar başlığında ki yazımı okuyabilirsiniz.
yepyeni fikirler düşünen binlerce insandan sadece biri.. abartılmasına gerek yoktur zannımca..
o insanların çoğundan tek farkı, düşündükleriyle paralel bir sektörde çalışması ve bu sebeple düşündüklerini fiile dönüştürebilmesidir.
yoksa insanlarda ne fikirler var..
o insanların çoğundan tek farkı, düşündükleriyle paralel bir sektörde çalışması ve bu sebeple düşündüklerini fiile dönüştürebilmesidir.
yoksa insanlarda ne fikirler var..
gerçekten hayranlık duyduğum bir insan ve başka insanların da duymasına şaşırmıyorum. ekşi sözlük gibi bir eseri yaratmış olmasından öte entry'lerini takip ettiğiniz zaman pek çok konuda oldukça bilgili olduğunu ve akıllıca çıkarımlar yaptığını görebilirsiniz. yazarlığını bile çok beğeniyorum. kendisi gerçekten aşmış bir insan.
Emekleri unutur
Eskiyi unutur
Rock sitesiyken sözlük olmuş ekşişeyi unutur
Utanmdan yazarları kapının önüne koyar
(bkz: Yaptığın işmi Allahsız)
(bkz: Sen kovmadım ben çıktım)
(bkz: Al sözlüğünü)
Eskiyi unutur
Rock sitesiyken sözlük olmuş ekşişeyi unutur
Utanmdan yazarları kapının önüne koyar
(bkz: Yaptığın işmi Allahsız)
(bkz: Sen kovmadım ben çıktım)
(bkz: Al sözlüğünü)
Seni seviyorum gamze.
hiç resmini göremediğim ekşi sözlüğün coder'ı.
bir devri kapatıp ahanda bu devri açan adamdır...
internetin meşhur ettiği insanlardan sadece 1 tanesi olan coder.
microsoft'u bırakıp ülkesine dönecek olan er kişiymiş.
baba mesleğini seçseymiş daha iyi olurmuş... *
bütün imkanlarını kullanarak my brute'te 2000 küsür pupil sahibi olmuş ekşi sözlük masterı.
çocukluğunda atari salonlarından çıkmazmış...
anlaşılan bu gece bizi uyutmayacak olan insan. severek izliyoruz.
şaka yaparken ekşi sözlüğü uçurmamasını dilediğim zat.
+ freymi sağa aldık, büyük yapim yazıları şimdi de. ehi ehi...lan noliy?!
the page cannot be found, displayed and reached...and all data has been deleted. üstüne üstük sizin ayvalık'taki yazlığı da sattık. from explorer with love.
aynı dakika diğer sözlük başlıkları:
(bkz: ekşi de sayfayı yok etme şakası)
(bkz: ekşi de komik şaka)
(bkz: ekşi bir günlüğüne uçtu)
(bkz: araba nerde ekşi nerde)
(bkz: ekşi kendine gel üzme bizi)
+ freymi sağa aldık, büyük yapim yazıları şimdi de. ehi ehi...lan noliy?!
the page cannot be found, displayed and reached...and all data has been deleted. üstüne üstük sizin ayvalık'taki yazlığı da sattık. from explorer with love.
aynı dakika diğer sözlük başlıkları:
(bkz: ekşi de sayfayı yok etme şakası)
(bkz: ekşi de komik şaka)
(bkz: ekşi bir günlüğüne uçtu)
(bkz: araba nerde ekşi nerde)
(bkz: ekşi kendine gel üzme bizi)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar