bugün

isyankar, varoş yazar.
işi gücü galatasaray' a çamur atmak olan bilinçsiz fanatiklerin saldırdığı yazar. ironik...
troll başlıklarına sazan gibi atlayan yazar.
kafasını fenerbahçe ile bozmuş yaşam formu.

yazık.
cinconlu bir yazar.
sömestr tatilindeki yazar. sağlık kaç geldi la? zayıfları düzeltebilecek misin ikinci dönem? geçebiliyo musun lise 3' e ?

edit: (#18483253) ahahahaaa bi de cevap vermiş ya la bana. ha benim ergenime. bu arada ben liseden mezun olalı 12 sene oldu aklında bulunsun tosunum.
ergün gürsoy'un aldığı şahin marka arabalar hala yollardaymış. kim biner lan o kadar eski arabalara..
pırt yazar.
YAZDIĞI YAZILARLA TAKiP EDiLESi YAZAR.
sağlam yazar. net.
mustafa sarp linklerinden o kadar çok korkmuş, o kadar çok içerlemiş ki şimdi kopya esprilerle bir şeyler kovalıyor ama özentilikten öteye gidemiyor tabii. hahaha gece gece güldüm. rüyalarında mustafa sarp'la vals yapasıca.
olayların oluşum zincirine,sıralanışına bakamayan yazar. kendisine tavsiyem karşısındaki insanın ait olduğu camiaya ağır küfür ettikten sonra ona gül verilmesini beklemesin.
(#18197228) "görüntü de var mı? biz de var." dedirten yazar.
homofobik olduğu, bazı entrylerinde açıkça anlaşılan yazarımsı.
komik bir yazarımız.
ahlaktan nasibini almamış insan müsvettesi. insanların anasına laf atabilecek kadar alçalabilen bununla övünen bunada taraftarlık diyen zavallı. allah akıl fikir versin.
an itibariye bir manastıra kayıt yaptırmayı düşündüğünü sezinlediğimiz yazardır.
bukalemunspor taraftarıdır.
en azından ölümüne sövdüğü takımın 2 saatliğine de olsa taraftarlığını yapmayacak kadar kişiliklidir kendisi..
sinirden kafasını 1461 kez duvara vuran yazar. *
(#17776752)galatasaraylı falan olmayan yazardır, olsa olsa ekmek parası için bu işi yapmaktadır, bir insan terbiye sınırlarını bu denli zorluyorsa orada menfaat vardır.
https://www.youtube.com/watch?v=VJTtpO0jlHo&feature=share

hasta Galatasaraylıdır. bu videoyu da kendisine armağan ediyoruz.
(#17665063).

sözlüğün kalitesini yükselten bir yazar.

teşekkürler.

edit: özellikle sözlüğü stadyuma çevirerek büyük katkılar sağlamıştır. *
benim gibi galatasaraylıdır.
(#17642580)ağır liseli yazardır, daha ergenliğe girememiştir yalancı memesiyle pozu var ahanda buradadır.görsel
en çok şu şebekleri uyuz etmesini sevdiğim yazar

kudurun anam hahahahaaa..
© copyright 2005 - 2026