bugün
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu7
- nah sana oy17
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları11
- dolar isterse 100 olsun37
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- mezarlığa sıfır bina5
- melih gökçek5
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi9
- gürcistan göçmenleri13
- akp şehit ailelerine ne diyecek7
- dilek imamoğlu3
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- 21 ağustos 2026 türkiye letonya voleybol maçı3
- annen mi ben mi diyen kadın6
- game of thrones taki kerhaneci10
- hakiki gurbetçi vs sonradan gelme tipler4
- öcalan isterse savunma bakanı olsun10
- tanga giyen kızı doyurmak ne mümkün6
- almancıları sevmemek11
- kadınınızı çalıştırır mısınız2
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- aşk ve taht dizisi4
- günde 5 yumurta yiyen erkek7
- evlenmeden olmaz diyen kız7
- 19 litre damacanayı sırtlayıp su sebile takan kız9
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- ben cehapeli değilim yeni partiliyim6
- türk askerini kursuna dizen abdullah öcalan9
- kırk yıl almanya ama kırk kelime almancasi yok3
- chp'nin yeni partiden fazla oy alması4
- lastik alırken nelere dikkat etmek gerek8
- tayyib'in masayı devirme ihtimali6
- enoch un kitabı4
- külodunu çıkarıp usulca erkeğe doğru atan kız8
- 20 ağustos 2026 beşiktaş kauno zalgiris maçı2
- muşlettin amca bay beydir8
- ihanetin affı olmaz5
- almanca3
- 20 ağustos 2026 trabzonspor ferencvaros maçı5
- helin elveren2
- tai lung12
- ünlüleri tanımamaya başlamak7
- darıca da bulunan 3 cesedin kimlikleri10
- cinsel fanteziler5
- gram altın7
- velvet51
- gavur sıcakları geri döndü4
- ayvalık tostu8
- bu sıcakta cumaya gitmek4
Bol bol reklamı olan güzel uygulama.
Müzikte tempoyu anlayarak mantıklı tavsiyeler (radyo diye geçiyor uygulamada) vererek patlama yapan müzk dinleme platformu. Aylık 10 lira ile üye olunabilir öncesinde 60 saat gibi bir süre bedava dinlemenize olanak veriyor.
Denemedim ama üyelik sonlandırıldığında şöyle bir yaratıcı ekran geliyormuş.
görsel
Denemedim ama üyelik sonlandırıldığında şöyle bir yaratıcı ekran geliyormuş.
görsel
Çok güzel ancak bir türlü tanımlayamadığım bir eksikliği olan uygulama. Güzel listeler var ancak şu günümüzün uyduruk pop müziğin bolca olduğu listeler çoğunlukta. Bu durum sinirimi bozuyor!
keşif listeme ispanyolca şarkılar getiren program. ulan ben alternatif rockdan başka bir şey dinlemiyorum o şarkılar nerden geliyor yav?
haftalık keşiflerini düzeltmediği sürece bir süre kullanmayacağım program.
benim kutsal müzik listeme saçma sapan şarkılar önermekte. önceden heyecanla beklediğim pazartesi keşifleri, şu sıralar bu pazartesi ne saçmaladılar diye geçmekte. sıkıcı pazartesilerime bir umuttun sen haftalık keşif. lütfen topla kendini.
benim kutsal müzik listeme saçma sapan şarkılar önermekte. önceden heyecanla beklediğim pazartesi keşifleri, şu sıralar bu pazartesi ne saçmaladılar diye geçmekte. sıkıcı pazartesilerime bir umuttun sen haftalık keşif. lütfen topla kendini.
Çok güzel bir müzik programı. Kardeşim ısrarla isteyince almak zorunda kaldım. Baktım aile hesabı denilen bir şey var tek kişilik üyelik 10 lirayken iki kişi üye olunca 15 lira oluyor. Ulan dedim o 10 lira benim cebimden her turlu çıkacak. 5 lira daha vereyim de ben de deneyeyim. Arkadaş ses kalitesi olsun listeleri olsun harika bir şey. Acayip kolaylık. Unuttuğum bir sürü eski şarkı buldum. Müzikler internetten indirmeden daha az yer kapladığı telefonumda yer acildi. Bir sürü şarkı keşfettim. Ayda 7.5 liraya nimet yemin ederim. Enayilik değilmiş bu. Bir dahaki aylar da üyeliğimi devam ettiricem.
bazen saçmalayan program.
dinlediğim şarkıları baz alarak haftalık olarak önerdiği listede ankaralı ayşe dinçer ver.
güzel oldu ama
dinlediğim şarkıları baz alarak haftalık olarak önerdiği listede ankaralı ayşe dinçer ver.
güzel oldu ama
Şu sıra error code 3 neticesinde açılmayan program. Kullanıcı adı şifre de doğru halbuki.
reklam dinlemiyorum ama bir müddet sessizlik oluyor. "fn+f8" * sağolsun.
%98 reklam %2 müzik.
Fakirim premium hesabım yok, evet.
Fakirim premium hesabım yok, evet.
vodafone esnek tarifenize ek 4,90tl karşılıında extra 500mb internetle birlite gelen mükemmel müzik aplikasyonu. telefon/pc senkronizasyonu harika. çevirim dışı çalma özelliği internetin olmadığı ortamlarda can kurtarır. kısacası, müzik vazgeçilmezim diyorsanız eğer alınız kullanınız efendim.
premium olmanın verdiği elitlik..
Normal uyeyseniz maalesef muzikten cok reklam dinlersiniz.
iOS'luların bence kullanabileceği en iyi müzik programı. Başka uygulamalar da kullandım fakat en iyisi bu sanırım. Şiddetle önerebilirim.
Yaklaşık 10 aydır premium olarak kullandığım müzik programı. Gayet başarılı aradığım herşeyi bulabiliyorum. Premium almak isteyenler için 9.99₺ gibi bir ücreti var
premium hesabınız yoksa alın ya da silin. ayda 10 lira veremiyosan dinleme amk.
beni durmadan müzik arşivlemekten kurtaran program. bir sanatçı ya da grup dinliyorsun, beğeniyorsun. sonra bütün diskografisini indirmek zorunda kalıyorum. indir indir nereye kadar yani. en son 200 gb'ı geçmişti.
para tuzağıdır.
ayda 10 lirayı vermekten başka bi çare yok , bu premiuma geçmeden seçtiğin şarkıyı oynatamassın kısıtlamasını bulan adamın afedersiniz ta amk ben , hayatımda böyle saçma bişey daha görmedim , onun dışında basitliğine ve sadeliğine hayran kaldım.
sony den iyi bir kulaklık (mp3 player dahili) almak varken kullanmanın bir de üstüne para vermenin saçma olduğu sikik para tuzağı uygulama.
haftalık keşif'te bana mahmut tuncer - altın dişli hayriye sürprizi yapmış canım program. yine de çok seviyorum. *
süper bir şey bu. 3 aylık premiumunu bana özel fiyata sadece 1 liraya aldım. herifler bile biliyor nasıl 1 liracı olduğumu. 3 aydan sonra 10 lira olacakmış. ben onu yine 1 liraya çekerim.
benım gibi muzik kulturu sadece radyoda açık olduğu zaman duydugu sarkılardan ıbaret olan birisini bile müzik dinleten bir uygulamadır.3 ay once 1 tl kampanya ıle aldıydım aylık 0.3 kurus gıbı komık bır rakama karsılık gelıyordu.sımdı hala devam edıyormu bılmem ama gene mükemmel bir isveç urunu olarak karsımıza cıkan bır muzık uygulaması.
verdiğim parayı hak eden tek mecra.
he bi de geçen gün yediğim o döner harikaydı.
ona da değdi.
ama dominosa değmiyo bak.
he bi de geçen gün yediğim o döner harikaydı.
ona da değdi.
ama dominosa değmiyo bak.
Reklamlarına laf edilmemesi gereken uygulama. Bunları savunmuyorum ama geçen bir makale okudum. Adamların ödedikleri tüm telif hakkı parası 3 milyar doları bulmuş. Omfg
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar