bugün
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor12
- nervio ile travertenlere gitmek4
- yanık akrep dumanı çekmek5
- türk ateisti7
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması2
- seferihisar2
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım5
- şimdi mokv olacaktı4
- yunanistan29
- zorunlu eğitim6
- sözlükten birinden hoşlanmak5
- dünüşü4
- hastalığın kader parametrelerinin dışında olması3
- ali vefa6
- la ilahe illallah3
- şımarık insan belirtileri2
- sidretü l münteha2
- en son aldığınız iltifat14
- sevişirken video çekmek11
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- sabahın köründe denize girmek3
- tekne turu14
- abd ve israil'in iran'ı vurma planı3
- 53 bin düzensiz göçmenin geri dönüşü3
- ismet efendi'nin yurdumuza ziyareti3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- eğitimin anlamsızlığı3
- bezaz'a gidip bir top basma ve pazen alan kezo2
- zengin yuzırlar2
- dünüşüyle evlenen adam2
- dekolteye bakar mısınız15
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek2
- irmik helvası vs un helvası18
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- mokv'u kulaklarından tutup tavana asmak2
- japonya23
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi2
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- zor günler sonsuza kadar sürmeyecek2
- yazarlara gelen son mesaj3
- gürcistan26
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- sözlük yazarı dövmek3
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- cem küçük10
- nureddin mahmud zengi2
- üşüyen erkek12
avusturalya menşeili kadın ve erkekler için yüzme kıyafetleri ve aksesuarları üreten firma.
80'lerin vazgeçilmez mayosu. türkiye'de daha çok erkekler üzerinde etki yapmıştır sanırsam. daracık, her ayrıntıyı belli eden bir mayoydu. kıçınıza kum kaçmasına dahi izin vermezdi. hatta geçen gün izlediğim bir türk filminde de konusu geçmişti.
e:ben de onlar gibi olmak istiyorum
k:senin onlardan ne eksiğin var hayatım?
e:onlar havalı, ben yeni bir mayo istiyorum.
k:ama senin mayon var.
e:ben speedo istiyorum!*
e:ben de onlar gibi olmak istiyorum
k:senin onlardan ne eksiğin var hayatım?
e:onlar havalı, ben yeni bir mayo istiyorum.
k:ama senin mayon var.
e:ben speedo istiyorum!*
NASA tarafından astronotlar için geliştirilen LZR Racer adlı bir nevi iç donunu yüzmek için kullanılmak üzere uyarlayan ve tanesini 700 dolardan satan firma. 2008 pekin olimpiyatlarındaki tüm yüzücülerin lzr racer kullandığını ve patır patır rekorların kırıldığını da belirtmekte fayda var sözlük! ne yapıyorsa artık mayo insana?!
yıllarca kalburüstü her markadan her türlü mayo, bone ve gözlüğü kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim ki, rakipsizdir bu marka.
mayoları kalça ve bacak anatomisine neredeyse bire bir uyacak şekildedir. nasıl bire bir; giy, düğüm at, hepsi oturur vücuda. dimi. pek öyle değil; arena'nın çoğu modelinde ayyuka çıkmış belirginlikte ve adidas'ta da farkedilir derecede mayolar, ventral pelvis çıkıntısını neredeyse tamamen kapatacak şekildedir. bu kısmın tasarımı speedo'da daha aşağıdan bir geçişle tamamlanmıştır ve doğal anatomik çizgilerle daha uyumludur. bu da daha rahat bir his verir. bir nevi kalça kemiğinden sıkıldığın hissi olmadan yüzersin.
silikon takviyeli bonelerde kulağı kapatan eğriler nike'ta,adidas'ta ve speedo'da belirginken, arena'da daha düz bir formdadır. bu, yüzme konforunu arttıran (belki biraz da sürtünmeyi azaltan) ve kulağa su kaçması ihtimalini nispeten azaltan bir tasarımdır. fakat nike ve adidas'ın standart yetişkin bone boyutları, benim gibi pek koca kafalı sayılmayacak biri için bile fazla sıkıdır ve arena'nın ölçüleri de yine nispeten geniş olsa da, speedo kadar rahat değildir. bunlardan dolayı speedo, bone mevzusunda da ilk tercihtir.
silikonlu standart antrenman ya da yarış gözlükleri için tek belirleyici şey göze tam oturarak lastiği takılı olmadan gözden düşmemesi iken, ne arena'nın ne de diğer markaların bunu tam olarak yerine getirebildiğini söyleyebilirim. gereksiz sertlikteki göz silikonları ve her farklı yüz şekli için garantili olmayan sızdırmazlıkları, speedo dışındaki diğer markaları gözlük konusunda ikinci sınıf yapar. speedo speedsocket ise iyi bir bakımla tık demeden 3-4 yıl götürür. huzur verir.
depar gözlüklerinde arena da aslında fena şeyler üretmez ama speedo sweedish'in yeri de farklıdır.
velhasıl alışan bırakamaz ve su eşyalarından birini yenileyecekse speedo o adamı memur zihniyetine sokar.
mayoları kalça ve bacak anatomisine neredeyse bire bir uyacak şekildedir. nasıl bire bir; giy, düğüm at, hepsi oturur vücuda. dimi. pek öyle değil; arena'nın çoğu modelinde ayyuka çıkmış belirginlikte ve adidas'ta da farkedilir derecede mayolar, ventral pelvis çıkıntısını neredeyse tamamen kapatacak şekildedir. bu kısmın tasarımı speedo'da daha aşağıdan bir geçişle tamamlanmıştır ve doğal anatomik çizgilerle daha uyumludur. bu da daha rahat bir his verir. bir nevi kalça kemiğinden sıkıldığın hissi olmadan yüzersin.
silikon takviyeli bonelerde kulağı kapatan eğriler nike'ta,adidas'ta ve speedo'da belirginken, arena'da daha düz bir formdadır. bu, yüzme konforunu arttıran (belki biraz da sürtünmeyi azaltan) ve kulağa su kaçması ihtimalini nispeten azaltan bir tasarımdır. fakat nike ve adidas'ın standart yetişkin bone boyutları, benim gibi pek koca kafalı sayılmayacak biri için bile fazla sıkıdır ve arena'nın ölçüleri de yine nispeten geniş olsa da, speedo kadar rahat değildir. bunlardan dolayı speedo, bone mevzusunda da ilk tercihtir.
silikonlu standart antrenman ya da yarış gözlükleri için tek belirleyici şey göze tam oturarak lastiği takılı olmadan gözden düşmemesi iken, ne arena'nın ne de diğer markaların bunu tam olarak yerine getirebildiğini söyleyebilirim. gereksiz sertlikteki göz silikonları ve her farklı yüz şekli için garantili olmayan sızdırmazlıkları, speedo dışındaki diğer markaları gözlük konusunda ikinci sınıf yapar. speedo speedsocket ise iyi bir bakımla tık demeden 3-4 yıl götürür. huzur verir.
depar gözlüklerinde arena da aslında fena şeyler üretmez ama speedo sweedish'in yeri de farklıdır.
velhasıl alışan bırakamaz ve su eşyalarından birini yenileyecekse speedo o adamı memur zihniyetine sokar.
en iyi mayoları üreten markadır.
Sadece mayo değil, gözlükleri de şahanedir. Eğer depar gözlüğü alırsanız su sızdırma problemi yaşamazsınız.
Not: uzun mayoları tercihimdir.
Sadece mayo değil, gözlükleri de şahanedir. Eğer depar gözlüğü alırsanız su sızdırma problemi yaşamazsınız.
Not: uzun mayoları tercihimdir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar