bugün
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- yalnızlık edebiyatı13
- ikinci defa askere gitmek7
- tai lung42
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- bir kızla dalga geçmek6
- askerliğin gençler için faydalı olması7
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- millet dediğin2
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- en sevmediğin insan tipleri7
- gizli hesap6
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- mavi göz7
- claudian clouds22
- geceye bir mesaj birak2
- özbek kadınlar14
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- sözlük whatsapp grupları13
- herkesin tavsiye verdiği insan4
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- friedrich hegel la bi cay icek12
- bulunduğun koşullarda mutlu olmak3
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- uludağ itiraf10
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- islam'ın hak dini olması6
- türkiye bölünebilir mi2
- sarapci koala47
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- gece vardiyası yazarlar4
- namazın amacı6
- melissa vargas7
- türk halkını uyuşturma itemleri2
- akrep3
- gecenin geç saatlerinde entry girmek2
- karı gibi erkek3
- rennie2
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- kahverengi gözlü olmak4
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- yalnız ölmek4
- libidosu olmasa true'nun aslında iyi insan olması6
- anın görüntüsü25
- demokrasinin meşruiyet sorunu5
koç’ta okuyor tolga, 11. sınıfta. bir proje geliştirdi. daha doğrusu bir web sitesi kurdu: http://www.sosrooms.com . bu site, normal, diğerleri gibi otel rezervasyon sitesi. online rezervasyon yaptığınızda, bir tıkla booking.com’ a yönlendiriliyorsunuz. booking.com peki tolga’nın sitesinin farkı ne?
tolga aldığı komisyonu, haytap, unicef ve wwf türkiye’ye bağışlıyor.elde edilen gelirleri ve bu yardım kuruluşlarına yapılan bağışları da, price waterhouse coopers her üç ayda bir denetliyor."
http://www.hurriyet.com.t...asp?yazarid=12&gid=61
sitede ise şöyle bir yazı var; "sokak köpeklerinin durumu beni her zaman üzmüştür, ve onlar için bir çiftlik alarak onlara sağlıklı ve mutlu bir ortam sunmak uzun süredir hayalim. affiliate programını duyduktan sonra, "neden bir web sitesi oluşturarak kazandığım parayı köpeklere yardım etmek için kullanmıyorum ki?" diye düşündüm. beyin fırtınası yaptıktan sonra da projeyi üç tane yardım kuruluşunu içerecek şekilde geliştirdim; hayvanlar, çocuklar ve doğa için çalışan yardım kuruluşları. bu projenin güzelliği ise bu yardım kuruluşlarına, hiç bir zahmete girmeden yardım edebilecek olmanız."
tolga aldığı komisyonu, haytap, unicef ve wwf türkiye’ye bağışlıyor.elde edilen gelirleri ve bu yardım kuruluşlarına yapılan bağışları da, price waterhouse coopers her üç ayda bir denetliyor."
http://www.hurriyet.com.t...asp?yazarid=12&gid=61
sitede ise şöyle bir yazı var; "sokak köpeklerinin durumu beni her zaman üzmüştür, ve onlar için bir çiftlik alarak onlara sağlıklı ve mutlu bir ortam sunmak uzun süredir hayalim. affiliate programını duyduktan sonra, "neden bir web sitesi oluşturarak kazandığım parayı köpeklere yardım etmek için kullanmıyorum ki?" diye düşündüm. beyin fırtınası yaptıktan sonra da projeyi üç tane yardım kuruluşunu içerecek şekilde geliştirdim; hayvanlar, çocuklar ve doğa için çalışan yardım kuruluşları. bu projenin güzelliği ise bu yardım kuruluşlarına, hiç bir zahmete girmeden yardım edebilecek olmanız."
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar