bugün
- gocu'nun 2 günde unutulması10
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi23
- hepinizi yazdım bir kenara8
- abberline ın yeni hesabı12
- yasak cinsel ilişkiler4
- judas'ın ölmesi6
- yasaları çiğneyip içeri tıkanınca ağlayan zevat4
- gusl abdestinin kokeni tanah tır4
- nihayet bitti çaylaklık3
- sözlükte kavga edecek birini bulamamak3
- allah'ın yeryüzündeki halifesi imam mehdi3
- s'i l v'e r m'i s t17
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis15
- ipkis'in güzel entryler girmesi4
- yilan hikayesindeki kursat7
- nasıl faydalı olunur4
- deniz göktaş5
- ortada bir yolsuzluk olmaması26
- kendini mesih ve mehdi olarak görmek3
- ismet dur allasen zaten ortalık karışık5
- 2003 model seymbol alınır mı9
- queen taverna3
- silvermistin nefes kesen fotoğrafı4
- bugün türkiye italya maçını izleyecek misiniz3
- 28 eylül dünya kuduz günü5
- bana onu sormayin6
- galatasaray amedspor maçı kaç kaç biter2
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı8
- from gold from dust5
- yağmur adına yapılmış şarkılar5
- fikir2
- hangi canlının eti ne zaman helal olur2
- melih gökçek soruşturması ne oldu22
- futbola aykırı bir fikrini yaz8
- akp'li birine laf anlatmak4
- lahmacun diyeti2
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- kurban bayramının kokeni2
- sözlük yazarı sevgilinin yatağa sıçması5
- cem yılmaz vs deniz göktaş5
- romanya53
- almanya saati2
- kemal kılıçdaroğlu4
- albea var mı abi düşük kilometreli10
- günün sözü6
- fon krizi2
- sözlükte olgun insan var mı4
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- bir şey söyle14
- tematik mod eski özellikleri gelsin2
(#20406264)
adam haklı beyler.
adam haklı beyler.
ırkçı yazar.
(#25285949) sözlük mod 'larınca silik yemeyi hakediyor.
(#25285949) sözlük mod 'larınca silik yemeyi hakediyor.
pekakalı zerdüşt, ırkçı barzolar tarafından ırkçıklıkla suçlanan yazar.
lan gidin siz eşeklerinize ot verin. benim afrika'da yaşayan siyah derili hiç kimseyle bir alıp veremediğim yok. aborjinlerle de yok. japonlarla; ya da hintlilerle de yok. bu ülkenin anasını ağlatan pekakalı zerdüşt, dinsizleri sevmiyorum o kadar. ne kadar küçük bir beyne sahipsiniz ki bütün dünyanın terör örgütü olarak kabul ettiği, eli kanlı bir terör örgütünü sevmeyeni şak diye ırkçılıkla itham ediyorsunuz.
lan gidin siz eşeklerinize ot verin. benim afrika'da yaşayan siyah derili hiç kimseyle bir alıp veremediğim yok. aborjinlerle de yok. japonlarla; ya da hintlilerle de yok. bu ülkenin anasını ağlatan pekakalı zerdüşt, dinsizleri sevmiyorum o kadar. ne kadar küçük bir beyne sahipsiniz ki bütün dünyanın terör örgütü olarak kabul ettiği, eli kanlı bir terör örgütünü sevmeyeni şak diye ırkçılıkla itham ediyorsunuz.
dünya üzerindeki en kanlı terör örgütünü destekleyen ırkçı yazar. (bkz: #25294901)
ışid ile savaşan kendi ülkesinin askeri olmadığından savaşan unsurları ve örgütleri içlerinde kürtler de var diye savunan ırkçı kafa tasçı büyük ihtimalle ayyaş ve iktidarsız yazardır. bir insanın bu kadar kompleksli bir şekilde kürtler hakkında atıp tutmasının başka bir açıklaması olamaz.
moderatörlerce silinmesi gerekmektedir. entryleri ayrıca kişisel çıkarımlar ve şiddet içeriklidir. iğrenerek izliyoruz.
ışid ile savaşan kendi ülkesinin askeri olmadığından savaşan unsurları ve örgütleri içlerinde kürtler de var diye savunan ırkçı kafa tasçı büyük ihtimalle ayyaş ve iktidarsız yazardır. bir insanın bu kadar kompleksli bir şekilde kürtler hakkında atıp tutmasının başka bir açıklaması olamaz.
moderatörlerce silinmesi gerekmektedir. entryleri ayrıca kişisel çıkarımlar ve şiddet içeriklidir. iğrenerek izliyoruz.
pekakalı eşek severler zerdüştleri çok ama çok rahatsız etmiş olan yazardır.
oğlum belki bin kere söyledim ama bazı eşekler anlamıyor: türküm, türkçüyüm, atatürkçüyüm, laikim, demokratım ve müslümanım. şeriat gibi bir sisteme hiç bir zaman ilgi duymadım. ırkçı değilim; yalnızca pekakalı zerdüşt piçlerden nefret ediyorum o kadar. ışid'e sırf pekakalı zerdüşt piçleri domalttığı için helal olsun diyorum. "dinsizin hakkından imansız gelirmiş." sizin o eli kanlı terör örgütünüzün hakkından başka bir örgüt geliyor. çok da güzel oluyor.
sanki analarını ve bacılarını yatakta yüzüstü bırakmışım gibi iktidarsız olduğumu ileri sürenlere bir çift sözüm var; lan gidin yengenizle ilgilenin, eşeğinizin otunu verin.
oğlum belki bin kere söyledim ama bazı eşekler anlamıyor: türküm, türkçüyüm, atatürkçüyüm, laikim, demokratım ve müslümanım. şeriat gibi bir sisteme hiç bir zaman ilgi duymadım. ırkçı değilim; yalnızca pekakalı zerdüşt piçlerden nefret ediyorum o kadar. ışid'e sırf pekakalı zerdüşt piçleri domalttığı için helal olsun diyorum. "dinsizin hakkından imansız gelirmiş." sizin o eli kanlı terör örgütünüzün hakkından başka bir örgüt geliyor. çok da güzel oluyor.
sanki analarını ve bacılarını yatakta yüzüstü bırakmışım gibi iktidarsız olduğumu ileri sürenlere bir çift sözüm var; lan gidin yengenizle ilgilenin, eşeğinizin otunu verin.
nicki nedeniyle eleştirilen yazar.
nickimi seviyorum. oğlumm, evladım o eleştirin nickimde bile değil.
hiç bir zaman kemalist olmadım. kemalist değil; türkçüyüm. atatürk'ü seven herkesi kemalist sanan andaval tayfa başta şunu öğrensin. atatürk'ü seviyorum, saygı duyuyorum ve türk tarihindeki en büyük kahramanlardan birisi olarak görüyorum. haydi şimdi gidip seccadenize tapmaya devam edin.
nickimi seviyorum. oğlumm, evladım o eleştirin nickimde bile değil.
hiç bir zaman kemalist olmadım. kemalist değil; türkçüyüm. atatürk'ü seven herkesi kemalist sanan andaval tayfa başta şunu öğrensin. atatürk'ü seviyorum, saygı duyuyorum ve türk tarihindeki en büyük kahramanlardan birisi olarak görüyorum. haydi şimdi gidip seccadenize tapmaya devam edin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar