bugün

geçen gün instagram reels'da kaydırırken tesadüfen karşıma çıkan, kadın sağlığına odaklanmış butik klinik. özellikle genital siğil (hpv) gibi toplumda pek konuşulmayan ama aslında çok yaygın olan bir mevzuda hazırladıkları içerikler aşırı aydınlatıcıydı. insan böyle hassas konularda internette arama yapınca direkt felaket senaryoları okuyup panik oluyor malum. ama soft care clinic'in hesabındaki o sakin, bilimsel ve "bu çok normal, çözülebilir bir durum" yaklaşımı bana çok güven verdi. henüz yolum düşmedi ama sırf iletişim dillerindeki bu şeffaflık ve tabuları yıkan tavırları için bile takibe aldım.
instagram algoritmasının son zamanlarda karşıma çıkardığı en faydalı sayfalardan biri olan butik kadın sağlığı kliniği.

özellikle genital siğil ve hpv gibi insanın adını duyunca bile ufaktan paniklediği, google'da araştırma yapıp felaket senaryoları okudukça anksiyete krizlerine girdiği o meşhur konuları inanılmaz sakin bir dille işliyorlar. hazırladıkları reels videolarını izlerken "paniğe gerek yok, bu çok insani ve çözülebilir bir durum" hissiyatı size anında geçiyor.

https://softcareclinic.com/saglik-haberleri

henüz hastaları olma fırsatım olmadı ama internetin o korkunç bilgi kirliliği içinde tabuları yıkan, şeffaf ve insanı gerçekten rahatlatan bu iletişim dillerine hayran kalıp takibe aldım. hastalık araştırırken moral bozucu forum köşelerinde kaybolmak yerine, güvenilir ve bilimsel içerikler arayanlar için sağlık haberleri sayfaları tam bir kurtarıcı. keşke her sağlık kurumu hastasına böyle özenli ve paniği dindiren bir üslupla yaklaşabilse.
© copyright 2005 - 2026