bugün
- baba ile içki içmek4
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı8
- dinlerle geçen dört beş bin yıl3
- hoşlanılan kızın çiğköfte yoğurdum gelsene demesi4
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması3
- rusya ukrayna savaşı3
- yunan kültürü vs türk kültürü6
- koala akıllı olsun akıllı2
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı23
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek17
- zeki biriyle sohbet etmek3
- kendini zeki sanan biriyle sohbet etmek2
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler14
- kamyoncuların durduğu mola yeri iyidir goygoyu3
- asansörde kalmak5
- abd ve iran'ın bugün masaya oturmaması2
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak3
- evrenin simülasyon olduğunun kanıtı3
- milli takım'ın paraguay maçı hazırlığı3
- vedat muriqi4
- anın görüntüsü16
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak3
- uyku ilacı içip deniz yatağına binmek2
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı8
- deliler2
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- beşar esad vs kemal kılıçdaroğlu4
- erhan karaal'ın kurtarılması2
- ismail kartal11
- evrene bir mesaj bırak7
- grand theft auto vi2
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- linkedin6
- ona bir şey söyle17
- bir daha doğmayacak olmak5
- şu anda ne yapıyorsun19
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- kızla konuşmaya çalışmak3
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj5
- bugün ne yedin10
- 30 lu yaşlar14
- oğuz çetin2
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- 2026 dünya kupası13
- yanlışlıkla erkek sikmek8
ingiliz dizisi her 2 sezonda bi kadro değişiyor 17 18 yaşındaki gençlerin sıkıntıları ve maceralarını anlatan bi dizi her bölümde bi karaktere yoğunlaşıyor.
Şuan 5.sezonda olduğum dizi her kadro için ayrı yorum yapacağım
1.kadro sid cassie tony chris jal chellein olduğu kadro iki günde izledim ve çok sürükleyiciydi izlediğim kadarıyla bok çukurunda en çok yüzen karakterler bu kadroda ve oldukça gerçekçi karakterlerin sorunlarının ailesiyle bağlantılı olduğunu gösterme şekilleri falan harikaydı favori karakterim chris öldüğü bölüm ağlamıştım ayrıca kafanızı dağıtmanızda çok yardımcı oluyo farklı düşüncelerle yaşamlarla karşılaşıyorsunuz.
2.kadro tonynin kız kardeşi effy cook jj freddie pandora(kullanıcı adımı esinlendiğim karakter) emily katienin olduğu kadro bu ailevi değil de daha çok iç bunalımlara bağlı sorunları olan karakterlerin olduğu bölüm ve birbiriyle yaşadıkları sıkıntı bu kadroda effy canımı çok sıktı oldukça şımarık ve kendini üstün gören bi kız ve kendine sorunlar yaratıyor bu yönüyle 3 4.sezonlarda beni rahatsız etti cook ve jj ise favorim
3.kadro standart skins amerikavari gençlik dizisine dönmüş üzüldüm ama yine de izlettiriyor ayrıca şu sarılın kız ve bedensel takıntıları çok can sıkıcı
Dizide uyuşturucu alkol sigara kullanımı küfür seks oldukça ön planda bu daha gerçekçi olması için mi yoksa başka bi amaç için mi bilmiyorum ama şahsi fikrim gerçekçi olduğundan yana.
Şuan 5.sezonda olduğum dizi her kadro için ayrı yorum yapacağım
1.kadro sid cassie tony chris jal chellein olduğu kadro iki günde izledim ve çok sürükleyiciydi izlediğim kadarıyla bok çukurunda en çok yüzen karakterler bu kadroda ve oldukça gerçekçi karakterlerin sorunlarının ailesiyle bağlantılı olduğunu gösterme şekilleri falan harikaydı favori karakterim chris öldüğü bölüm ağlamıştım ayrıca kafanızı dağıtmanızda çok yardımcı oluyo farklı düşüncelerle yaşamlarla karşılaşıyorsunuz.
2.kadro tonynin kız kardeşi effy cook jj freddie pandora(kullanıcı adımı esinlendiğim karakter) emily katienin olduğu kadro bu ailevi değil de daha çok iç bunalımlara bağlı sorunları olan karakterlerin olduğu bölüm ve birbiriyle yaşadıkları sıkıntı bu kadroda effy canımı çok sıktı oldukça şımarık ve kendini üstün gören bi kız ve kendine sorunlar yaratıyor bu yönüyle 3 4.sezonlarda beni rahatsız etti cook ve jj ise favorim
3.kadro standart skins amerikavari gençlik dizisine dönmüş üzüldüm ama yine de izlettiriyor ayrıca şu sarılın kız ve bedensel takıntıları çok can sıkıcı
Dizide uyuşturucu alkol sigara kullanımı küfür seks oldukça ön planda bu daha gerçekçi olması için mi yoksa başka bi amaç için mi bilmiyorum ama şahsi fikrim gerçekçi olduğundan yana.
ilk jenerasyonu gerçekten iyi olan özellikle sid cass chris tony ve hiç konuşmasa da ikinci jenerasyonda can yakacak effy mükemmel olan dizi.
Niyeyse bir turlu sevemedigim ingiliz dizisi.
ilk jenerasyonu kusursuz, ikinci jenerasyonu oldukça iyi ama üçüncü jenerasyonu iğrenç. özellikle ilk jenerasyon benim gibi 60 yabancı dizi bitirip yarısı kadarını da yarıda bırakan bir adama bile hiçbir dizide hissettiremediklerini hissettirmiştir. ayrıca özel bölümlerden oluşan 7. sezonu da vasatın altında kalmıştır maalesef. ilk jenerasyonu öyle özledim ki anlatamam.
en iyi soundtrack'lere sahip ingiliz dizisi.
hala sürüyomu bu dizi ya.ben bi ara heveslenmiştim izleyeceğim diye.
Ve seninleyken, daha iyi biriymişim gibi hissettim. Daha mutlu. Daha az yalnız. Daha az kimsesiz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar