bugün
- türk kızlarına yürüyen turistin dayak yemesi6
- 5 litrelik suyla sınava giren öğrenci5
- anne ve babayı çocukları önünde vuran maganda2
- kimseyle tanışamamak8
- milli takımın gruptan 3 çıkması senaryosu3
- bir insana sonradan öğretilebilecek en zor şey2
- okulda felsefe dersinin kaldırılması7
- 26 haziran 2026 türkiye'nin abd'ye döşeyeceği boru2
- milli takıma isim koyalım kampanyası4
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- güzellik merkezi2
- ciddi ilişki istemiyorum takılalım diyen kadın3
- yuzırların süper güçleri11
- iran'ın hürmüz boğazı nı kapatması2
- telegram vs whatsapp4
- enteresan beddualar9
- bugün ne yaptın2
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- 33 yaşında emekli hayatı yaşamak5
- seni hayata bağlayan şey8
- türkiye a milli futbol takımı14
- dövmesi olan yazarlar6
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- 20 haziran 2026 almanya fildişi sahili maçı5
- ankara mı istanbul mu9
- yks'ye 30 saniye geç kalan öğrenci2
- bizim çocuklar'a alternatif slogan önerileri2
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- göğsüne dilan polat yazdıran başörtülü bacı2
- erkeklerin akılsızlıkları9
- cumartesi gecesi intihar etmek5
- nervio'nun kedi kumu5
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek5
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek5
- berberlere zam gelmesi7
- didem soydan2
- yeni bir kitaba başlama sorunu2
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız4
- treni kaçırmak5
- köyde gece tuvalete gitmek5
- 13 seçim kaybetmedim7
- ankara4
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak5
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz4
- aslan burcunun karakteristik özellikleri6
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı18
ingiliz dizisi her 2 sezonda bi kadro değişiyor 17 18 yaşındaki gençlerin sıkıntıları ve maceralarını anlatan bi dizi her bölümde bi karaktere yoğunlaşıyor.
Şuan 5.sezonda olduğum dizi her kadro için ayrı yorum yapacağım
1.kadro sid cassie tony chris jal chellein olduğu kadro iki günde izledim ve çok sürükleyiciydi izlediğim kadarıyla bok çukurunda en çok yüzen karakterler bu kadroda ve oldukça gerçekçi karakterlerin sorunlarının ailesiyle bağlantılı olduğunu gösterme şekilleri falan harikaydı favori karakterim chris öldüğü bölüm ağlamıştım ayrıca kafanızı dağıtmanızda çok yardımcı oluyo farklı düşüncelerle yaşamlarla karşılaşıyorsunuz.
2.kadro tonynin kız kardeşi effy cook jj freddie pandora(kullanıcı adımı esinlendiğim karakter) emily katienin olduğu kadro bu ailevi değil de daha çok iç bunalımlara bağlı sorunları olan karakterlerin olduğu bölüm ve birbiriyle yaşadıkları sıkıntı bu kadroda effy canımı çok sıktı oldukça şımarık ve kendini üstün gören bi kız ve kendine sorunlar yaratıyor bu yönüyle 3 4.sezonlarda beni rahatsız etti cook ve jj ise favorim
3.kadro standart skins amerikavari gençlik dizisine dönmüş üzüldüm ama yine de izlettiriyor ayrıca şu sarılın kız ve bedensel takıntıları çok can sıkıcı
Dizide uyuşturucu alkol sigara kullanımı küfür seks oldukça ön planda bu daha gerçekçi olması için mi yoksa başka bi amaç için mi bilmiyorum ama şahsi fikrim gerçekçi olduğundan yana.
Şuan 5.sezonda olduğum dizi her kadro için ayrı yorum yapacağım
1.kadro sid cassie tony chris jal chellein olduğu kadro iki günde izledim ve çok sürükleyiciydi izlediğim kadarıyla bok çukurunda en çok yüzen karakterler bu kadroda ve oldukça gerçekçi karakterlerin sorunlarının ailesiyle bağlantılı olduğunu gösterme şekilleri falan harikaydı favori karakterim chris öldüğü bölüm ağlamıştım ayrıca kafanızı dağıtmanızda çok yardımcı oluyo farklı düşüncelerle yaşamlarla karşılaşıyorsunuz.
2.kadro tonynin kız kardeşi effy cook jj freddie pandora(kullanıcı adımı esinlendiğim karakter) emily katienin olduğu kadro bu ailevi değil de daha çok iç bunalımlara bağlı sorunları olan karakterlerin olduğu bölüm ve birbiriyle yaşadıkları sıkıntı bu kadroda effy canımı çok sıktı oldukça şımarık ve kendini üstün gören bi kız ve kendine sorunlar yaratıyor bu yönüyle 3 4.sezonlarda beni rahatsız etti cook ve jj ise favorim
3.kadro standart skins amerikavari gençlik dizisine dönmüş üzüldüm ama yine de izlettiriyor ayrıca şu sarılın kız ve bedensel takıntıları çok can sıkıcı
Dizide uyuşturucu alkol sigara kullanımı küfür seks oldukça ön planda bu daha gerçekçi olması için mi yoksa başka bi amaç için mi bilmiyorum ama şahsi fikrim gerçekçi olduğundan yana.
ilk jenerasyonu gerçekten iyi olan özellikle sid cass chris tony ve hiç konuşmasa da ikinci jenerasyonda can yakacak effy mükemmel olan dizi.
Niyeyse bir turlu sevemedigim ingiliz dizisi.
ilk jenerasyonu kusursuz, ikinci jenerasyonu oldukça iyi ama üçüncü jenerasyonu iğrenç. özellikle ilk jenerasyon benim gibi 60 yabancı dizi bitirip yarısı kadarını da yarıda bırakan bir adama bile hiçbir dizide hissettiremediklerini hissettirmiştir. ayrıca özel bölümlerden oluşan 7. sezonu da vasatın altında kalmıştır maalesef. ilk jenerasyonu öyle özledim ki anlatamam.
en iyi soundtrack'lere sahip ingiliz dizisi.
hala sürüyomu bu dizi ya.ben bi ara heveslenmiştim izleyeceğim diye.
Ve seninleyken, daha iyi biriymişim gibi hissettim. Daha mutlu. Daha az yalnız. Daha az kimsesiz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar