bugün
- ben geldim naneler14
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek11
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması16
- pandela tarzı entry gir6
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak5
- sözlükte flörtleşmek18
- kaçak bey kullanmayan elektrik3
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması5
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- mmm pandela poposu kocaman5
- tai lung ile revani yemek4
- wednesdayin annesi9
- devlet kim lan3
- kaçak elektrik kullanmayan enby2
- annenin ölmesi5
- kuş ölür sen uçuşu hatırla2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- alain delon vs cüneyt arkın5
- nelson pandela2
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- eskişehir barlar sokağı2
- pandela43
- fuckbuddy3
- what will happen if'i m from this village2
- izlenmiş en kusursuz film8
- khk ile devletten şutlanan cemaatciler3
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- alev isimli kızların genel özellikleri3
- pandela'nın allah'tan tövbe alması2
- tayyib i allah bile indiremez2
- 19 cm damarlı penis2
- yerim seni2
- gece sıcağı2
- azgın türbanlı10
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz3
- erkekleri taciz eden kadın3
- ferdi özbeğen2
- türk müsün6
- mavi gözlü erkek5
- sözlüğün kahve olması13
- kızların çabuk büyümesi2
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz4
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- ismet bin şerh'i çağmini vel astronomi el öklidevi2
- üç beş kitap okumakla münşi olunmaz2
- uludağ sözlükte herkes birader yazardır4
- evlenmekten korkmak10
- arkadaşlar hoşçakalın galiba silik yiyeceğim3
- özlü sözler4
https://www.youtube.com/watch?v=yG9GYx_wwzY&feature=share
ben kimdim single'ı yayınlamış old school abimiz. süper olmuş.
ben kimdim single'ı yayınlamış old school abimiz. süper olmuş.
rap muziğe geri dönen productor, muzisyen, besteci, aranjör, rapci. üstaddır.
cezayyı sagopa eğitti diyenlere buradan kısa bir bilgilendirme: cezanın ve sagopanın hocasıdır. sagonun sert vokallerinin bok gibi oldugunu soyleyip sagonun şu anki muziginin temelini atan ustadır sirhot. cezanında hocası ve eski dostudur cezayı ünlü yapan adamdır.
cezayyı sagopa eğitti diyenlere buradan kısa bir bilgilendirme: cezanın ve sagopanın hocasıdır. sagonun sert vokallerinin bok gibi oldugunu soyleyip sagonun şu anki muziginin temelini atan ustadır sirhot. cezanında hocası ve eski dostudur cezayı ünlü yapan adamdır.
ben kimdim klibiyle aslında o kaba saba adamın altında çocuk yürekli kocaman bi dünya olduğunu bize gösteren türkiye'nin en eski rapperlerinden.
herkes değişir, zamanla olgunlaşır. bu abimizde bu bariz belli oluyor. umarım bu klibi hak ettiği dinlenme sayısına ulaşır.
herkes değişir, zamanla olgunlaşır. bu abimizde bu bariz belli oluyor. umarım bu klibi hak ettiği dinlenme sayısına ulaşır.
Ben Kimdim gibi bir şarkıyla geri dönmüş mc'dir.
http://m.youtube.com/watch?v=MZKhCzHu-u0
bu efsane parçanın sahibidir. adamın hasıdır dibidir. sago ekinoks, buralarda ayaz var gibi şaheserler çıkartırken, sirhotta ıslak ateşle şaheserin babasını çıkartmıştır. türkce rap dinleyipte sirhotu tanımayan sadece velettir.
bu efsane parçanın sahibidir. adamın hasıdır dibidir. sago ekinoks, buralarda ayaz var gibi şaheserler çıkartırken, sirhotta ıslak ateşle şaheserin babasını çıkartmıştır. türkce rap dinleyipte sirhotu tanımayan sadece velettir.
2015'te yeniden piyasada gördüğümüz MC. Umarım tekrar ara vermez.
2000'li yılların başında fırtına gibi esen, benim gibi rap'le alakası olmayan bir kişiye bile rapi dinletebilmiş old school rapçi. Ortaokul zamanlarımda giderken bu adamın doğultan katil 2 isimli parçasını günde 500 defa dinleye dinleye tamamen ezberlemiştim. (halen de baştan sona ezberimdedir) Demin de dinleyerek ortaokul yıllarıma gidip nostaljik duygular yaşadım. Bir de ıslak ateş isimli parçası var. O da güzeldir. Dinlenesidir. Anahtar isimli parçası anlatılmaz yaşanır zaten. Dediğim gibi rap müzik sevmem ama kendisi alemin en kral rapçilerindendi. Aynı zamanda kendisi meşhur ceza sagopa fotoğrafının kırpılmamış halindeki solda oturan 3. kişidir. Ceza ve sagopa'nın ders aldığı adamdır.
sirhot, ceza, kuvvetmira, erci-e... türkiye'ye repi sevdiren 2000'li yıllar efsanesi nefret grubunun neferlerindendir.
Arkadaşlar, işte sirhot adamı haşlar şeklinde nefret'in 2.şok parçasına eşlik eden eski rapçi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar