bugün
- nickten isim tahmini yapmak69
- gocunun nerede olması13
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler13
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor4
- hikayeyi devam ettir30
- insana kendini güvende hissettiren şeyler3
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi5
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- temiz nevresimler içinde uyumak3
- başlık altında laf sokmaya çalışan tipler3
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- türk kızlarına bir öğüt bırak3
- mesajlaşılan kızın silik yemesi3
- biber dolması olsa da yesek5
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- cioran neden intihar etmedi3
- yeşilçam filmi izlemek6
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- çağımızın hastalığı2
- jackie chan2
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- sıla'nın uyuşturucu testi açıklaması2
- cinsel hikaye yazıyoruz3
- uysaljakoben16
- aziz nikola3
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- aylık 100 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- hayattan zevk alamamak10
- önüne gelene ayar verebileceğini zanneden insan3
- aylık 497 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- sen true yu savundun2
- penisi en uzun yazar hangisi sorunsalı2
- cem küçük5
- bal porsuğu3
- yeni parti50
- sözlüğün kızlık zarı ile imtihanı4
- finike2
- 11 kişilik kılıçdaroğlu destek yürüyüşü4
- dizel araç devrinin bitmesi3
- nick vermeden bir yazara seslen16
- sözlükçülerin zeka seviyeleri4
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- yazarların zeka seviyeleri7
üniversitede okunabilecek en güzel ve zevkli bölümdür.
dizilerimizin çoğu zaman ya başka ülkelerden devşirme ya da kitaplardan uyarlama falan olduğu düşünüldüğünde boşuna var gibi düşünülen bölüm.
Boş yere çırpınışlar, tavsiye etmiyorum kesinlikle. TRT'ye girildiği taktirde 2 bin liranın altında alınmayacaktır. Ulusal kanallara girerseniz hepten boku yediniz. Sabahınız akşamınız yok. 1 senedir uzman işsizim..
(bkz: sen git simit sat)
(bkz: sen git simit sat)
insanların size yönetmen gözüyle bakmalarına sebep olan bölüm. halbuki yönetmenlik bu bölümde doktorluğa denktir.
Kazanmak istediğim bölüm. Puanları yüksek midir? Eşit ağırlık çıkışlıyım sözelden girsem kazanma şansım nedir diye kafayı yiyorum. Bilen biri varsa bana yardım etsin insanlık adına.
mezunu olduğum bölümdür.
tanım: yönetmen, görüntü yönetmeni, senarist, kameraman gibi mesleklerin öğretildiği bölümdür.
tanım: yönetmen, görüntü yönetmeni, senarist, kameraman gibi mesleklerin öğretildiği bölümdür.
beni radyo televizyon ve sinema bölümü ile arasındaki farklar nedir? diye düşündüren bölüm.
işsizlik korkusu olan bölüm, okuyupta pişman olan varmı acaba?
bölümümdür çokta güzel bölümdür. sabır gerektirir.
çok fena sikişler döndürdüğüm bölümdür. tavsiye ederim. iki hitchcock, biraz godard, biraz bergman, biraz fransız yeni dalga akımı... tamamdır, pompa başlasın.
okudugum 2.üniversite kapsamında bölümdür.
iş bulurmuyum korkusuyla yazmakta çelişkiye düşeceğim bölüm...
okumayı düşündüğüm 2. bölümdür.
Bi bok olamayan gerizekalıların okuduğu bölümdür.
ileride güzel bir konumda çalışıcaklarını sanırlar filan.
bu vb bölümler 2.üniversite olarak zevkine okunması gereken bölümlerdir.
edit:kız düşürmeye çalışan pis ibnelerin okuduğu bölümdür. Puanı anca buna yeter bu tipsiz ibnelerin.
ileride güzel bir konumda çalışıcaklarını sanırlar filan.
bu vb bölümler 2.üniversite olarak zevkine okunması gereken bölümlerdir.
edit:kız düşürmeye çalışan pis ibnelerin okuduğu bölümdür. Puanı anca buna yeter bu tipsiz ibnelerin.
Okumak istediğim nacizane bölümdür.
Okuduğum bölümdür. Buyrun vize odevimiz
görsel
3 saat once de baska bi dersin sinavindan ciktim. Kopya serbest idi.
görsel
3 saat once de baska bi dersin sinavindan ciktim. Kopya serbest idi.
okumayı düşündüğüm bölüm.
bir numarası, dokuz eylül üniversitesi güzel sanatlar fakültesi film tasarım bölümü'dür.
özellikle ragıp taranç, ertan yılmaz, oğuz adanır gibi hocalardan alacağınız 1 yıllık ders bile 4 yıllık mezun bilgisine sahip olmanıza sebep olacaktır.
ayrıntılı bilgi isteyene kapımız açık.
özellikle ragıp taranç, ertan yılmaz, oğuz adanır gibi hocalardan alacağınız 1 yıllık ders bile 4 yıllık mezun bilgisine sahip olmanıza sebep olacaktır.
ayrıntılı bilgi isteyene kapımız açık.
Bu yıl mezun olduğum bölüm. istanbul Avrupa yakasında ikamet etmekteyim ve iş aramaktayım. Sektörde fazla tanışım olmadığı için iş bulmakta oldukça zorlanıyorum. Yardımcı olabilecek olan varsa mesaj göndersin. Cv de yollayabilirim.
güzel sanatlar fakültesi kapsamına giren kimi bölümler açısından ciddi karmaşanın olduğunu düşünüyorum. Hadi "Resim" "Heykel" "tasarım" falan bunlara "sanat" diyebiliriz. Fakat "Sinema Televizyon" ne kardeşim? Televizyon zaten sanat değil. Sinema sanat mı? Sinema da sanat değil. (bkz: sinema/#40513462) Yani bir görüntüyü çekip televizyonda/ internette koyduğunda sanat olmuyor da perdede (sinemada) gösterdiğinde mi sanat oluyor?
Bence bu işe acilen bir el atılmalı. Sinema televizyon bölümleri, Güzel sanatlar fakültelerinden kaldırılmalı. Kaldı ki bir alanın, bir faaliyetin "sanat" olmaması ayıp değil günah değil. Artık bu parodi son bulmalı.
(bkz: sinemanın öyle pek de sanat olmaması/#40521567)
Bence bu işe acilen bir el atılmalı. Sinema televizyon bölümleri, Güzel sanatlar fakültelerinden kaldırılmalı. Kaldı ki bir alanın, bir faaliyetin "sanat" olmaması ayıp değil günah değil. Artık bu parodi son bulmalı.
(bkz: sinemanın öyle pek de sanat olmaması/#40521567)
iLETiŞiM FAKÜLTELERiNDEKi FARKLARI GÖSTEREREK, BU alanların ciddi ciddi "sanat" olduğunu savunanlar var. Uygulama ya da pratik fark etmez. siNEMA TELEViZYON KiTLE iLETiŞiM ARAÇLARIDIR. o YÜZDEN iLETiŞiM FAKÜLTESiNDE OLMASI NORMAL. fAKAT SANAT DEĞiLLER. o ZAMAN NEDEN gÜZEL SANATLAR FAKÜLTESiNDE VARLAR? O MANTIKLA BAKARSAN GAZETEDEKi KÖŞELERDE EDEBiYAT DA YAPABiLiYORSUN. fOTOROMAN DA BASABiLiYORSUN. o zaman gazetecilik de bir sanat! kOMiK OLMAYIN. aRTIK GERÇEKLER ORTAYA ÇIKSIN: siNEMA SANAT DEĞiLDiR! oLMADI. hiÇ BiR ZAMAN DA OLAMAYACAK.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar