bugün
- en gey özelliğiniz10
- en son alınan hediye7
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler7
- bir gün öleceğini unutmak11
- burçlara inanan erkek14
- türklerin ileri olduğu konular20
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- sözlük kavgalarındaki avamlık5
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak3
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- sevgili olmuyorsak arkadaş da kalmayalım erkeği3
- arkadaşlar bakar mısınız11
- abd vizesi5
- deri ceketli serseri5
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- eski seni özlüyor musun6
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- bir kadının en güzel bölgesi8
- ayak sevecek kadar abaza olmak3
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- film izlerken ağlayanlara gülmek3
- caner taslaman7
- dünyanın en güzel tatlısı8
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- sevgiliyle karşılıklı ağlamak3
- kültürün bireyi boğması4
- vantilatörü kendine çevirmek6
- gocu pandela barışı4
- kişinin tipine yakıştırdığı meslek3
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- seninle şurada olabilirdik5
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- dinsize inanır mısın17
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- geceye bir şarkı bırak23
- ioçke'nin elleri4
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- bir kadının kalitesiz oldugunu gösteren detaylar3
- gocu31
- bir insanda en sevilen özellik3
- düşün ki o bunu okuyor4
- dövmeli erkek2
- fethiye2
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- fransa ingilte üçüncülük maçı3
bana kalırsa şu an için türkiye ligindeki en iyi defans oyuncusudur.
maicon ve pepe bu ligte şuan için kendisini ispatlayamadı. oynasınlar bakalım tekrar yorum yaparız.
ama efendiliği yönünden şu an için en iyisi diyebilirim.
maicon ve pepe bu ligte şuan için kendisini ispatlayamadı. oynasınlar bakalım tekrar yorum yaparız.
ama efendiliği yönünden şu an için en iyisi diyebilirim.
şu adamın satıp ben arfayı almak tek kelimeyle aymazlık. bu sezon fener defans saç baş yoldururken müzmin sakat ben arfadan medet umarlar artık.
Rvp wiell ozan Alper aatıf Stoch falan varken satılan takımın açık ara en iyi performans gösteren oyuncusu.
Gelen paralar ile lens gibi iki tane 30+ adam alınacaksa Fenerbahçe'ye geçmiş olsun diyorum.
Gelen paralar ile lens gibi iki tane 30+ adam alınacaksa Fenerbahçe'ye geçmiş olsun diyorum.
satıldığı haberi doğruysa üzüldüğüm kişidir. ben arfa'nın alındığı doğruysa durum daha vahim. bu gidişle ligin yaş ortalaması, bizim muhtarın ihtiyar heyetiyle yarışacak.
ucuza gitmiş,ersan gülüm bile 8 milyona gitti aq. bunlar gelen para ile transfer yapacağına gider arsa falan alır kesin aq. neyse yolun açık olsun sarı çocuk.
görsel
dön bir bak isterim kimi gönderdin sayın fb yönetimi ahah.
geldiği günden beri güzel işler yapmıştı 13 milyon € ya satılmış. hayırlı olsun az paraya gitti diye arkasından küfürler savurmayız umut ediyorum.
aslolan fenerbahçedir fb başarısıdır, futbolcular gelir gider, yolun açık olsun kjaer.
dön bir bak isterim kimi gönderdin sayın fb yönetimi ahah.
geldiği günden beri güzel işler yapmıştı 13 milyon € ya satılmış. hayırlı olsun az paraya gitti diye arkasından küfürler savurmayız umut ediyorum.
aslolan fenerbahçedir fb başarısıdır, futbolcular gelir gider, yolun açık olsun kjaer.
fenerbahçe'ye şampiyonlar liginde oynarım hayaliyle gelip bu hayalini gerçekleştiremeden giden bilmem kaçıncı bahtsız futbolcu. *
http://fs5.directupload.n...mages/170728/krx9sxcg.jpg
http://fs5.directupload.n...mages/170728/krx9sxcg.jpg
muhtemelen yerine kimseyi bulamayacaklar.
Yahu amlamadıgım sen 1 ay once hull citynin 12 million € teklifi redet
Gel 10 millona eyvallah de
Kafani zikiyim.
aziz kafanı
Gel 10 millona eyvallah de
Kafani zikiyim.
aziz kafanı
fenerbahçe'ye şampiyonlar liginde oynarım hayaliyle gelip bu hayalini gerçekleştiremeden giden bilmem kaçıncı bahtsız futbolcu.
Fenerbahcenin biricik sari kulesiydi ama sevillaya imza atti zorunluluktan. Kimi sevdiysek gitti anasini satayim..
Satılması gayet normal olandır. Değerini bulunca satacaksın arkadaş bu kadar basit. iyi futbolcu güzel değerli bir insan hizmetleri için teşekkür ederiz. Evet.
galatasaraylı olarak çok ama çok sevdiğim bir oyuncuydu, Yolu açık olsun.
Sen üzgün, biz üzgün. Olmasaydı sonumuz böyle...
Oyun anlamında ve karakter olarak fenerbahçe'ye fazla bir futbolcuydu. Yolu açık olsun.
görsel
" Verdikleri muhteşem destekten dolayı Fenerbahçe taraftarına minnettarım. Fenerbahçe, her zaman kalbimde kalacak. "
" Verdikleri muhteşem destekten dolayı Fenerbahçe taraftarına minnettarım. Fenerbahçe, her zaman kalbimde kalacak. "
"Yours simon kjaer" sözü ile tekrar gömüklerimizi fethetmiş bizim kjaer'imiz. Yolu da bahtı da açık olsun bu güzel insanın.
Maaşımın yarısını ödediğiniz için teşekkürler demeye getiriyor.
Luganodan sonra gelen en iyi defans forvete koysan bile oynayacak potansiyele sahip.
bir beşiktaş lı olarak keşke bize gelse demek istediğim nadir futbolcudurr.
(bkz: keşke benim olsa)
(bkz: keşke benim olsa)
fenerbahçe de oynamayacağı için mutlu olduğum futbolcu. tabiki daha iyilerine layıktı.
gidişi ile fenerbahçe defansının ölümü gerçekleşmiştir. zira topla çıkabilen topu aktarabilen bir oyuncu olmadıkça topal'ı oraya aktarıyorlar.
'aga bana para ödüyorlar, çıkayım adam gibi oynayayım, aldığım paranın hakkını vereyim' diyen nadir oyunculardan biriydi fenerde.
şimdi valbuena var ama bir-iki kişiyle olmuyor bu işler.
şimdi valbuena var ama bir-iki kişiyle olmuyor bu işler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar