bugün

ayy beni takip etmek zorunda kalmış. vah canım takip et et. dedirtir efenim .
özel mesajda bana "o yüzden mi: avrupalılar: bizans sarığı görmektense osmanlı külahı görmeye razıyız dediler." şeklinde bir soru yöneltmiş yazar. beynim takla attı bu cümleyi görünce.
moderasyon'un müthiş yazar alım kampanyasının bize hediyesi olan bir adet kullanıcı.
halısahaya bile adam çağırırken bi kriter vardır yahu, bu adam nasıl yazar oldu?
Akpli arapçı ümmetçi bir yobazdır.
Türkçülere hakaret ediyor bu kanı bozuk suriyeli arap. anası büyük ihtimal kara çarşaflıdır.
adam harbiden zeka geriliği yaşıyor, üzülüyorum.

türkçülerin hepsini dindar sanıyor. hiçbir dine inanmayan türk milliyetçilerini de aforoz ediyor. yazık la kimin sığırıysa.
(bkz: afedersın çomar)

araplıkla türklüğü ayırması gereken zat. sanırım haci şakir ile yıkanan bir sosyalist kürt. cehalet kokusu alır gibiyim.
galiba malatyalı.
Yalnızca "ateist, pkk, Müslümanlık" kelimelerini kullanan yazarımsı.
Adam gibi yazardır. Hemşerim kalemin keskin olsun.
görsel
görsel
görsel
açtığı başlıklarda '' açılan başlığın ilk entrysi tanım içermelidir '' kuralını sık sık unutan yazar. iyi niyetle hatırlatır, saygılarımı sunarım.
çok fazla kez yaptığını görünce artık dayanamadım, kusura bakmasın.
(bkz: ateizmin demografik düzlemde tek örnekle çöküşü/#39065256) tezi (bkz: gusül abdesti almasını bilmeyen biriyle evlenmek) tutumunun doğuracağı iddia edilen sonucun aslında, "gusül abdesti almayı bilen biriyle evlenmek" hatasını işleyenler için geçerli olduğunu düşündüren komedyendir.
Formata uymadığı için sevmediğim yazar. Sevemedim.
her yobaz gibi tam bir "zeka küpü"dür!...

yazdığı: (bkz: hindistan da inek yüzünden linç edilen müslüman/#39890126)

cevabı: (bkz: hindistan da inek yüzünden linç edilen müslüman/#39890144)
Iphone u marka sanan cahil bir yazar. Üzgünüm.
kendisine hediye verdiğim yazar.

https://www.google.com/se...TF-8#imgrc=EpJ4s4nivsZcBM:
vasat altında akp'li troll. nickaltıma organize saldırırken, çaylak olmamla dalga geçerken çaylak olması güldürdü. geçer geçer sıkmasın canını.
Cehaleti acınası seviyededir

(bkz: 2020 ve ateistler/#43115658)
her ne kadar kendisine ideolojik olarak zıt olsam da hemşehrimdir. severim. kendisine selam olsun.
Kendisi mi silmiş silinmiş mi bilmiyorum.
© copyright 2005 - 2026