bugün
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı21
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek14
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- evrene bir mesaj bırak7
- bir daha doğmayacak olmak5
- linkedin6
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler10
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj5
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- kızla konuşmaya çalışmak2
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak2
- yunan kültürü vs türk kültürü2
- uzun bir yolculuğa çıkma isteği2
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- ismail kartal10
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- şu anda ne yapıyorsun19
- muhafazeküler4
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- 17 haziran 2026 erhan karaal'ın kaçırılması2
- bugün ne yedin10
- abd iran mutabakatındaki 5 madde2
- macbook neo2
- kilo verdiren gıda4
- kılıçdaroğlu'nun aradığı desteği bulamaması3
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi4
- 2026 dünya kupası13
- org vs synthesizer4
- 30 lu yaşlar14
- nagihan'a üzülmek2
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- yusuf tekin'in öğrencinin bağcığını bağlaması2
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- bir gün ölecek olmak6
- kendi rızasıyla kabak tatlısı yiyen insan2
- zeki ve cool biriyle sohbet etmek2
- kemal derviş5
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş3
- en iyi terapi6
- güne bir şarkı bırak14
- azizlik neden ispanyollara mahsus4
- en iyi yanık kremi5
- izmir'in yıllar sonra chp den kurtulması2
- arkadaşlar uyudunuz mu6
- hocalı katliamı2
- yıllık yazısı3
ıspartanın bir ilçesi.
(bkz: semerkant)
küçücük ilin küçücük ilçesi.
ısparta'nın ilçelerinden biri. bünyesinde bulundurduğu meslek yüksek okulu kesinlikle tercih edilmemesi gereken yerler listesinde üst sıradadır. eğer öğrenci olarak senirkent'e gitmeyi düşünüyorsanız; kararınızdan vazgeçmeniz ruh sağlığınız açısından iyi olacaktır.
tarihini net olarak hatırlamadığım sel felaketiyle aklıma kazınmış ilçe.
ısparta'nın ilçe sıfatlı köyü.
evet gezip görmüş biri olarak anlatayım
2001 de sel felekati yaşamıştır ve o koca heybetli dağa sel felakatinden sonra set yapılmıştır. süleyman demirel konutları yapılmış felaketzedeler o konutlara yerleştirilmiştir. eskilerden 80 lere kadar o kasabadan yüzlerce mühendis ,emniyet mensubu , doktor , mimar ,öğretmen çıkarmıştır okur yazar oranı fazladır fakat göç etmişlerdir. kirazı ve elması ile meşhurdur. ıspartaya 1 saat sürer 2 yıllık okulun önünden geçtim arkadaşların dediği gibi sıkıcı gelebilir büyükşehirden gelenlere . ayrıca kasabada eskilerden kalma cezaevi vardır karşında da mezarlık.
2001 de sel felekati yaşamıştır ve o koca heybetli dağa sel felakatinden sonra set yapılmıştır. süleyman demirel konutları yapılmış felaketzedeler o konutlara yerleştirilmiştir. eskilerden 80 lere kadar o kasabadan yüzlerce mühendis ,emniyet mensubu , doktor , mimar ,öğretmen çıkarmıştır okur yazar oranı fazladır fakat göç etmişlerdir. kirazı ve elması ile meşhurdur. ıspartaya 1 saat sürer 2 yıllık okulun önünden geçtim arkadaşların dediği gibi sıkıcı gelebilir büyükşehirden gelenlere . ayrıca kasabada eskilerden kalma cezaevi vardır karşında da mezarlık.
(bkz: allahın unuttuğu yer)
kutupsuz ayı bolluğu öğrenci düşmanı konum.
kutupsuz ayı bolluğu öğrenci düşmanı konum.
arkadaşlık dışında hiçbir kazanımı olmayan bir çakma üniversiteye sahip, insanı ve esnafı öğrenciden para kazandığı halde zombi muamelesi yapan halka sahip, sıfatı ilçe konulmuş kasaba..
tortoplar,tolalar,alanlar şeklinde sıralanan soyadları vardır.küçük bir semt(köy) garip insanlardır çözemezsiniz,öğrenciler için iyi fırsatlar sunar.tarlada kiraz toplamak gibi.bizi bir seferinde domuz kovalamıştı o ayrı.
ısparta nın çok küçük bir ilçesi. bir söylentiye göre nufus sayısı az çıkıp tekrardan kasaba olmamak için nufus sayımlarında mezar taşlarındaki isimler de kayda geçiriliyormuş.
5-6 tane basketbol potasi olmasına karşın, bir tane basketbol topu satan yeri olmayan ilçe.
üniversitede yüksekokulunda okuduğum, eğlenceli vakitler geçirdiğim sengent. okul tercihi yaptığımda haritada yerini bilmediğim ilçeydi kendisi. kazandım okulu, düştüm yollara. araba 2 gün boyunca gitti gitti... bir dağın dibinde durdu. "burası yolun bittiği yer." dedim kendi kendime. yüksekokulu eski binasından yeni binasına taşıyan tayfa arasındaydım. eğlenceli zamanlardı vesselam. iyi anılar bırakabiliyor insanda.
16 yıl önce büyük bir felaket atlatmıştır.
felakette 74 kişi hayatını kaybetmiştir....
dağ yamacındaki bir ilçe olan senirkent'de dağın aşağı bakan kısımları zamanla yollaşmış ve kazınmıştır.dağa yağan müthiş yağmur dağın yamaçlarından birikerek o yollarla ilçeye akmıştır.önünde ne varsa yerle bir etmiştir...
Bu felaketten sonra heyelan alanına beton bentler yapıldı...
böyle bir sel türkiye'nin önemli bi yerinde olsaydı herkes meşhur sel diye anardı...
felakette 74 kişi hayatını kaybetmiştir....
dağ yamacındaki bir ilçe olan senirkent'de dağın aşağı bakan kısımları zamanla yollaşmış ve kazınmıştır.dağa yağan müthiş yağmur dağın yamaçlarından birikerek o yollarla ilçeye akmıştır.önünde ne varsa yerle bir etmiştir...
Bu felaketten sonra heyelan alanına beton bentler yapıldı...
böyle bir sel türkiye'nin önemli bi yerinde olsaydı herkes meşhur sel diye anardı...
Bir Isparta ilçesi.
görsel
görsel
Eski manita buralıydıkddkxmdk.
Yok yok ben nervio.
Yok yok ben nervio.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar