bugün
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu25
- dövme yaptıran erkeklerin genelde gay olması9
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar6
- boyumun 2 cm kısalması21
- dövmeli küpeli bi erkeği damat getirmek9
- uzun saçlı küpeli dövmeli hukuk okuyan erkek4
- bugün elini paylaşan yarın neresini paylaşır7
- sözlük yazarlarına güvenmek13
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı23
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler7
- kocanızın kulağını deldirir misiniz4
- otelde sevişmek8
- geçmişe takılıp kalmak4
- kulak memesi delik bir erkeği ciddiye almak4
- küpe takan adama kız vermem diyen baba3
- fazla samimiyet6
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler18
- her şeyin mizahı yapılmalı mı14
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı13
- sözlüğe elini ayağını atan tipler3
- bilinçaltı internet ve yapay zeka etkileşimi6
- nev10
- chatgpt'ye kötü özelliklerimi söyle demek7
- teoman'ın 60 yaşına girmesi5
- mal mıyım sorunsalı13
- karınız için çamaşırları elinizde yıkar mısınız8
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz10
- hiçbir zaman gönlü alınan biri olmamak4
- fazla düşünceli olmak4
- gece gece gelen kaşarlı sucuklu tost kokusu3
- küt saçlı hatun12
- arkadaşlar hoşçakalın sizi terk ediyorum2
- arkadaşlar bakar mısınız6
- midye tava4
- kiraz cicegi kolonyasi41
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- sözlük kızlarının meme savaşı7
- afet hoca geliyo afet hoca geliyo ihihihi6
- didem madak2
- elidor3
- beni sevdiniz mi4
- 65 yaş üstü yazarlar3
- sözlük yazarlarının doğum tarihleri3
- ona bir şey söyle8
- sözlük yazarlarının saatleri8
- online listesi7
- açgözlü bencil ikiyüzlü kibirli insan5
- ilk türettigim sözcük3
- mandalina8
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri12
'Kendi kendinin fotoğrafını çekmek' anlamıyla TDK sözlüklerinde yerini alan, dilimize yeni giren (girmesini tasvip etmediğim) yabancı kelimedir. Hatta yılın en çok kullanılan kelimesi olduğu için yılın kelimesi seçilmiştir. Ey sosyal medya sen nelere kadirsin?!
sosyal ağlarda paylaşılmak için insanın kendisini çektiği fotograflara selfie adı verilmiş artık. isim verildiğine göre rahatlayabiriz artık. evet bayağı görüntüler oluşuyor selfieyle artık son veriyoruz. bu ispatlamalar bitmeli artık ama demi * iddalı bir örnek https://twitter.com/TheWo...us/404527399695835136null
bir kişinin telefon kullanarak kendi fotoğrafını çekmesi ve daha sonra internette paylaşması durumu. 2002 yılında ilk kez Avustralya'da düzenlenen çevrimiçi bir forum sırasında kullanılan selfie, Flickr ile yaygınlaşarak diğer sosyal ağlara da sıçramıştı.
kendi kendininin fotoğrafını çekmek demektir.
istersen kendini kıyafetlerinle çekersin, dudaklarını ördek gibi büzüştürüp çekersin, çıplak çekersin, ki amerika'da kendini çıplak şekilde çekip bunu kız ya da erkek arkadaşına göndermek çok yaygın. bir talk show da görmüştüm. spiker hiç selfie yapar mısınız diyor sokaktan amerikalılara, onlarda yapıyoruz diyorlar. peki kendinizi çıplak şekilde çeker misiniz diyorlar. ona da, allahın tek bir amerikalısı bile, ''bababababa- ben - çıplak *- tövbe allam'' gibi şeyler demiyor. hatta kendinden emin bir zenci ağabeyde, kendini nasıl en iyi şekilde çıplak çekmenin püf noktalarını açıklıyordu.
istersen kendini kıyafetlerinle çekersin, dudaklarını ördek gibi büzüştürüp çekersin, çıplak çekersin, ki amerika'da kendini çıplak şekilde çekip bunu kız ya da erkek arkadaşına göndermek çok yaygın. bir talk show da görmüştüm. spiker hiç selfie yapar mısınız diyor sokaktan amerikalılara, onlarda yapıyoruz diyorlar. peki kendinizi çıplak şekilde çeker misiniz diyorlar. ona da, allahın tek bir amerikalısı bile, ''bababababa- ben - çıplak *- tövbe allam'' gibi şeyler demiyor. hatta kendinden emin bir zenci ağabeyde, kendini nasıl en iyi şekilde çıplak çekmenin püf noktalarını açıklıyordu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar