bugün
- kürdü sevin18
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya8
- mazotun yarım litresi 50 tl11
- güne almanca bir cümle bırak10
- karmamın bir gecede 15 puan birden düşmesi4
- eksi karmalara meslek isimleri verilmesi3
- gecenin korkunç yaratıkları7
- bakan gürlek borsa soruşturmasında dört tutuklama4
- grup yorum uğurlama2
- noldu bize sözlük2
- yazarların öğle yemekleri2
- vermio vs nervio2
- çağla idi22
- iblis'in sesini duymak14
- 28 bine çalışmak9
- hava muhalefeti5
- borsa faciasının ertesi günü ünlüler operasyonu3
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- cb külliyesinde türk bayrağı olmaması8
- amerika5
- saddam hüseyin6
- arkadaşlar nasılsınız3
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı9
- kanadalı ünlüler10
- aslan burcu6
- pipinin ortasında kıllar çıkması5
- sabahları nefret edilen şeyler20
- vermio5
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı15
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz46
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- mazotun litresi 101 lira35
- arkadaşlar bir şey danışacağım11
- hoslanilan kızın adının makbule olması5
- kendini gerçekleştiren kehanet2
- bal tereyağ kaşar peynir ve çay4
- beni kaybettin diyen erkek14
- gagavuzları çok seviyorum ne yapmalıyım4
- bilinçaltı kontrolü nasıl alır3
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- sözlüğün kalitesinin bu aralar düşmesi4
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- sevilen hitap şekilleri5
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler26
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- alarmı kapatıp beş dakika daha uyuma3
- allah7
- bir sevgiliden beklenen şeyler11
- herkese garip size normal gelen şeyler4
- iç sıkıntısı7
çok haklı entryler giren yazar.
Kadınımsı.orospu.
yasi kac bilmem ama zihin yasi 12 13. bana gelmis tv8de survivor elestiricisi olan -artik bu nasi bi meslekse- sabahattin alinin kitabini gercek popcu madonna sanan kadini savunup isci haklarindan bahsediyor.
arkadas iscinin tdk manasini bile bilmiyor anlasilan.
gel taseron isciler icin hak istiyoruz protesto var desen o ne yhaa trafik tikiyosunuz mal mal bagriyosunuz terorist misiniz der. gelmis burda sik sik konusuyo.
daha kotusu sandalyeye otursa ayagi yere degmeyecek haliyle gelmis hakaret ediyor. liseli diyor. vallahi yazik. sana harcadigim telefon sarjina yazik. kılaş royal oynasaydim keske amk.
sana tlevizyon iscileriyle mutlu yarinlar diliyorum ezik kardesim. medya seni kutsasin.
arkadas iscinin tdk manasini bile bilmiyor anlasilan.
gel taseron isciler icin hak istiyoruz protesto var desen o ne yhaa trafik tikiyosunuz mal mal bagriyosunuz terorist misiniz der. gelmis burda sik sik konusuyo.
daha kotusu sandalyeye otursa ayagi yere degmeyecek haliyle gelmis hakaret ediyor. liseli diyor. vallahi yazik. sana harcadigim telefon sarjina yazik. kılaş royal oynasaydim keske amk.
sana tlevizyon iscileriyle mutlu yarinlar diliyorum ezik kardesim. medya seni kutsasin.
ulan entrylerini okuyorum da hep bi hakaret etme uğraşı.yaşın kaç senin allah aşkına. bazen yasin 15-16 arasi diye tahmin ediyorum. anlik fevri cikislarin felab çok acayip. inşallah 15-16 zeka yasin değildir.
Insanlarin hayatina karismayi kendine hak gören bir yobaz. Ciddi bir yobaz. Haddini bilmesi gerekiyor. Vasfini bilmesi gerekiyor. Ne yazik cahillere ve cahil kalanlara. At gozluklerini cikarmasi ve sadece kendi hayatina karismasi dileklerimle.
resurrection olanı makbuldür. En azından nebula uo shard da öyle idi..
(bkz: #13191874) nolu entry'i ile beni yarmış yazardır bu mutsuz günümde. hoşgelmiştir. bundan sonra takip edilesidir.
hoşgelmiş sekizinci nesil yazar. (bkz: sözlük yazarlarının itirafları/#13208196) nolu entryde içerlenmiş kendisi. üzülmesin bu sözlüğün geneli böyle. hem nickaltı dolu olupta hiç bir şey üretmeyen popüler bir çok yazar var. sadece şöhret uğruna çöpten başka bir şey yazdıkları yok. sıkmasın canını.
yeni bir yazar. hoşgelmiş.
bildiğin parşömen.
inscription skilli sayesinde ultima online isimli oyunda scrolllara büyüler yazılır ve bu sayede para kasılabilir *.
(bkz: scroll up)
(bkz: inscription)
1. tomar şeklinde süs; scroll saw şerit testere, tomar gibi sarılmak; tomar şeklinde sarmak; tarife, liste; tomar, i; parşömen tomarı; tomar şeklinde süslerle tezyin etmek; makinalı oyma testeresi; taslak; kemamn kıvrık ucu; tomara kaydetmek.
2. uzun ve kıvrımlı kağıt belge.
3. kaydırmak. sarma. uzun ve kivrimli kâgit belge. bezeme kivrimi. (ekranda) görüntü kaydirmak. *
2. uzun ve kıvrımlı kağıt belge.
3. kaydırmak. sarma. uzun ve kivrimli kâgit belge. bezeme kivrimi. (ekranda) görüntü kaydirmak. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar