bugün
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini16
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey3
- iran'ın bahreyn'deki abd donanmasını vurması2
- kaçak elektrik kullanan doğulu vatan haini9
- chp'nin hali ne olacak33
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
- cinsel taciz5
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük6
- başarılı sigara bırakma teknikleri10
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak12
- kimseye borç vermeyen insan11
- babam ve oğlum filmindeki saçma duygusallık8
- onca zorluğun arasında mağaraya resim yapan tip3
- yalnızlık4
- sözlük kızlarının favori sözlük erkekleri6
- m r e r e c t o20
- en sevdiğiniz müzik türü10
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- iran'dan israil'e tehdit3
- koca bulmak5
- sedat pekmez24
- 9 haziran 2026 akit tv'ye el hareketi yapan dayı7
- diamond bosphoruss denen yazar22
- uysaljakoben buraya bak aslanım6
- belfastta cihatçının kafa kesmesi4
- önemli olan eğitim mi yoksa karakter mi6
- klozet neden bu kadar ses çıkarıyor3
- kendini çirkin bulan yazarlar4
- mount and blade ii bannerlord2
- gocu27
- ilgi manyağı olmak5
- her gün içsem bıkmam içecekleri3
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler6
- türkiyenin en yakışıklı erkeği4
- süt gibi bembeyaz tenli kızlar3
- x men2
- beyazsemsiyeliyabanci48
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- başbiraderin profilinin halen gizli olması4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle61
- twilight2
- sözlük erkeklerinin evlenme şartları5
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste9
- 5 ayda 84.114 suriyeli'nin ülkesine dönmesi2
- tai lung11
- hoşlanılan kızın ittihatçı çıkması5
- günün şiiri8
- kayyum kemal8
- zayıflamanın en güzel yanı5
- normal sözlükten gelenler için çalışma kampı2
cahil ve saygısız bir yazardır. mustafa kemal atatürk e kemoş diye hitap etmektedir. bu kadar sığ bir düşünce ile mensubu olduğu görüş grubuna dahi zarar vermektedir. allah ıslah etsin.
güzel düşünceleri olan ama biraz sert bir yazar.
arkadan doldurmalı kalem.
starbucks'a gıdım para vermez yazarı. ıhlamur içer, türk kahvesi içer ve hatta bilimum bitki çayları içer; yalnız ve kat'a kesinlikle starbucks'a ayak basmaz.
çünkü kimi kezbanlar gibi sonradan görmelik hastalığına yakalanmamıştır.
çünkü kimi kezbanlar gibi sonradan görmelik hastalığına yakalanmamıştır.
ekonomiden kastırmayıp kabaca fikir edinebilmeleri için yazarlara kitap tavsiye eden yazar;
(#22341754)
okuyup gelin, öyle konuşalım.
(#22341754)
okuyup gelin, öyle konuşalım.
cehaletin vücut bulmuş hali. akpli troll. karması yerin dibinde olması bir şeylerin göstergesi zaten. siklememek en mantıklısı. yazık..
hiç birine aldırmaz yazarı.
doğrular tektir ve doğrulara alerjisi olan hainleri kuduz etmiş gibi kaşındırır.
doğrular tektir ve doğrulara alerjisi olan hainleri kuduz etmiş gibi kaşındırır.
kendisine sövülmesinden, hakaret edilmesinden hoşlanan yazar. adam resmen orgazm oluyor böyle durumlarda. sanırım en önemli kusuru yvş'lık ile troll lük arasında ki ince çizgiyi bilmiyor. kısaca iki unsur arasına sıkışmış baştan kıçtan dalıyor işte...
sonunda çaylak olmuş yazar.
nerelerdesin len.
ortalık çok fena gerildi. şu noelli, yılbaşılı başlıklarını canlandırda neşemizi bulalım amk!
ortalık çok fena gerildi. şu noelli, yılbaşılı başlıklarını canlandırda neşemizi bulalım amk!
ekonominin büyümesiyle dış borcun'da artacağını düşünüp düz mantıkçılık taslayan yazar.
henüz cari açığın ne olduğunu son yıllarda açılan cari açığın hangi kaynaklarla kapatıldığını bilmeyen ve keşfetmesine uzun yıllar olan yazar.
henüz cari açığın ne olduğunu son yıllarda açılan cari açığın hangi kaynaklarla kapatıldığını bilmeyen ve keşfetmesine uzun yıllar olan yazar.
geçen seneden beri çaylak troll. * çok bedbahtım laaa.
Bir uçlu kalemi vardir ki sizden iyi olmasin çok iyidir.
Plastik ancak sanki kadifemsi bir plastikle kaplanmis. Boyle... Şey gibi Nokia 520 modelinin arka kapagi gibi evet.
Plastik ancak sanki kadifemsi bir plastikle kaplanmis. Boyle... Şey gibi Nokia 520 modelinin arka kapagi gibi evet.
ünlü yüzlerden biri.
artık itiraf etmeli ama gizemi bozmak istemiyor.
on parmak editi: düzeltildi
artık itiraf etmeli ama gizemi bozmak istemiyor.
on parmak editi: düzeltildi
(#22472817)
Yiğit Bulut veya Ertem Şener olmasın da kim olursa olsun yazarı. Belki Nazlı Ilıcak'tır.*
Yiğit Bulut veya Ertem Şener olmasın da kim olursa olsun yazarı. Belki Nazlı Ilıcak'tır.*
itiraf eden ünlü yüzlerden biri. yüzsüzlerden olmadığına sevindim kendi adıma. zira onlardan fazlasıyla mevcut ülkemde.
yaramaz çocuk. ağzını bozmadan , hakaret etmeden düşüncelerini ifade etmeyi öğrenemedi bir türlü.
anında edep dairesine çektiğim yazar. bakın nasıl da toparlandı, üslup değiştirdi. aferin, olacak.
no edep dayre, yes istihza, zeka kokan entrylerrr...
boşunma direnme güzelim, edep dairesine gireceksin tabii ki. istihza sözcüğünü sözlükten bir şekilde öğrenmiş olmak seni bundan muaf yapmıyor. *
nickaltına girilenlere cevap vermekten bıkmış yazar.
he lan tamam, ben girdim edep dairesine. sen üstüne rahat bişeyler al, hemen geliyorum*.
he lan tamam, ben girdim edep dairesine. sen üstüne rahat bişeyler al, hemen geliyorum*.
başkasının nick altına saldırıp saldırıp sonra da kendi nick altı konusunda atıp tutan bir yazardır. er-geç o da biraz makul olmayı ve edep dairesi içinde davranmayı, diyalog kurmayı öğrenecektir diye umuyoruz.
her lafa cevap vermemesi gerektiğini öğrenmesi gereken sıpa. gerçi bunun yaşında eşek oluyor ama bastırma sucuk neyim yapmaya kalkarlar yazık olar o zaman. *
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar