bugün
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz9
- sözlüğün en yakışıklı erkek listesi6
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri23
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım9
- sinirlenince yaptığınız şeyler9
- yaşlandıkça ölüme yaklaşmak6
- kendin gibi biriyle olmak5
- seyyid kutub4
- günün en güzel kızı3
- yaşar dinleyen erkek8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri10
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- ak partililerin apoya villa yaptırması3
- avm gezme kültürü7
- gocu28
- sevilmek3
- ince belli kızlar bakar mısınız6
- göbeklitepe de dikilen ilk sütunlar4
- gocu kaç yaşında7
- boya teknolojisi2
- 2 maça evi arabayı basmak2
- güne bir şarkı bırak5
- nakit para taşımamak4
- moğol cb'nın 100 kg ağırlıkla 20 tekrar yapması3
- tabağındaki yemeği bitiremeyen erkek5
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- ezginin günlüğü açıp tek başına uzun yola çıkmak6
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak6
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu27
- atatürk diyor ki3
- masterchef türkiye2
- kahvaltı9
- yeni parti tüzüğü5
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- güne bir tespit bırak3
- yaprak sarması seven insan2
- balık etli kızlar bakar mısınız3
- claude'un savaş ve casuslukta kullanılması5
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
- muhafazakar eşcinsel4
- öcalan için bahçeli ve konforlu bir ev yapılması6
- boyumun 2 cm kısalması22
- tissot la loche4
- çirkin insanlara acımasızca davranmak2
- küpe takan adama kız vermem diyen baba10
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar12
- pizzanın kenarlarını yemeyen erkek4
- nişantaşı nda 36 lı tuvalet kağıdıyla yürümek4
- çocuğunu bir proje olarak gören ebeveyn2
- insanın kendisine benzeyen kişiden hoşlanmaması6
plağı ileri geri ittirerek yapılan hede
Fedakar, duyarlı, hoş sohbet yazar. Eleştirirken dahi tatlı dille eleştiriyor, kırmamak adına özen gösteriyor. Böyle insanlardan kaç tane kaldı ya hu!?
azı karar , çoğu kafanı fena siker mantığıyla yapılırsa güzel olan olay .
bu iş için ayrı mikserler vardır , vestax kullanmıştım ben , gayet de memnundum . ama benim param bok , afrikadaki aç çocuklar sikimde bile değil derseniz , rane alın efendim , mm'lik curve control ayarı var .
bu iş için ayrı mikserler vardır , vestax kullanmıştım ben , gayet de memnundum . ama benim param bok , afrikadaki aç çocuklar sikimde bile değil derseniz , rane alın efendim , mm'lik curve control ayarı var .
En Üstteki entryden yola çıkarak kadın olduğunu düşümdüğüm yazar.
2001 yapımı, yönetmenliğini doug pray'in yaptığı, hiphop dünyasında dj'lerin pikaplarıyla birlikte nasıl bir etkiye sahip oldularını anlatan belgesel niteliğindeki film.
oyun vb yapmaya yarayan program. aynı zamanda yedinci nesil yazar.
yedinci nesil yazar.
Nick ime ilham olan dj lerin plakla yaptığı olay.bir gitarist için solo atmak neyse dj ler icinde scratch atmakta odur.
sadece plağı ileri geri ittirerek atılmaz scratch, plak çizilirken aynı zamanda turntable'a bağlantılı olan mixer de kullanılır, göründüğü kadar da basit değildir, hiç bilmeyen kişinin hatasız bi scratch atabilecek seviyeye gelmesi için baya bi kasması gerekir. bi çok hikaye vardır scratch'in bulunmasıyla ilgili, hip hop kültürünün bi parçasıdır, ama bu anlatılan hikayelerin hiç biri doğru değildir, yok plağa bira dökülmüş dj plağı aceleyle alayım derken eliyle kaydırmış çizdirmiş scratch bulunmuş, külliyen yalan.
2002 yılında abd'deki mit üniversitesi tarafından geliştirilmiş bir görsel programlama dili.
sekiz yaş üzerindeki çocukların kullanması için tasarlanmış scratch yetmişin üzerinde dile tercüme edilmiştir. bugün tüm dünyada yaygın bir şekilde kullanılmaktadır.
scratch'de hazır kod parçaları bir araya getirilir. böylece hızlı ve kolay bir şekilde kodlar yazılabilir. görselleri hareket ettirmek ya da konuşturmak bu programlama diliyle çok kolaydır. bu nedenle genellikle öykü anlatma, oxun yaratma, müziknya da klip yapma, en yaygın olarak da resim yapma amacıyla kullanılır.
sekiz yaş üzerindeki çocukların kullanması için tasarlanmış scratch yetmişin üzerinde dile tercüme edilmiştir. bugün tüm dünyada yaygın bir şekilde kullanılmaktadır.
scratch'de hazır kod parçaları bir araya getirilir. böylece hızlı ve kolay bir şekilde kodlar yazılabilir. görselleri hareket ettirmek ya da konuşturmak bu programlama diliyle çok kolaydır. bu nedenle genellikle öykü anlatma, oxun yaratma, müziknya da klip yapma, en yaygın olarak da resim yapma amacıyla kullanılır.
kaşımak anlamına gelmekle birlikte dj lerin plakları çevirmekle yaptıkları iştir. turntablistler tarafından sıkça yapılır. Türkiye'de en iyi yapan sagopa kajmerdir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar