bugün
- kaslı ve yakışıklı mahalle bakkalı5
- tayt vs mini etek5
- birini unutmak için başkasıyla birliktelik yaşamak6
- yazarların anlık durumları8
- çocuklar niye sünnet edilir5
- avokado yiyen insan7
- burcunun yükselenini bilen erkek4
- sözlükdaşlarım beni seviyor musunuz4
- venüs retrosu4
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi12
- insanlara kibirle bakmak3
- hayatını renklendirmek isteyenlere tavsiyeler6
- boğaz ağrısı6
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum15
- bol sucuklu tereyağlı çift yumurta6
- kalabalığı seviyor musunuz5
- torpilsiz iş bulmak3
- bahçeli den fon krizi açıklaması4
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz10
- olgun karizmatik erkek vs genç erkek3
- feminen erkek davranışları5
- sabah 11 akşam 16 haftada 4 gün iş2
- yazarlara sözlükten gelen son mesaj6
- sonbaharda yapılacaklar4
- afrikada bir ülkede yaşasaydınız nerde yaşardınız2
- son aylarda çok fazla şey kaybettim2
- nick vermeden bir yazara seslen13
- 3 ekim 2026 hırvatistan ingiltere maçı7
- gereksiz bakanlıklar3
- kedilerin yedigi ilginc seyler16
- kürt bedo2
- kova ve oğlak burçlarını sözlükten atmak7
- torpille ünlü olanlar3
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar18
- torpil2
- burcunun burcu2
- kaslı yakışıklı sert mizaçlı memur erkekler2
- bürokrasi gerçeği2
- şeker hastalığı9
- özel sektör de çalışmak11
- işkembe çorbası seven kız6
- yazarların sözlükte attığı son mesaj3
- küçük park3
- çamaşır makinesinde yorgan yıkamak7
- akmerkez3
- liseliler için uyku vakti2
- hırvatistan 0 ingiltere 73
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- pul biberli pilav6
- nickini bir görselle anlat3
şimdi efenim bu şekil kaşındı;
(#21852976)
biz de bu şekil kaşıdık;
(#21852991)
ve tabi hırsını alamayıp şu minvalde saçmaladı;
(#22035683)
daha da yetinmedi, özelden bir sürü şımarık şımarık ukalanmalar, yellenmeler ve dahi liseli edebiyatından seçmeler...
birincisi, ben vitrinin camından yalana yalana baktığın telefonu sırf hava olsun diye masanın üstünde unutur, "sktiret yeaa" diyerek havamı atarım. ama benim için o telefonu almak bile gereksiz.
ikincisi; seninle uğraşmak zaman kaybı çocuk. o nükleer santraller, zike zike bu ülkeye gelecek. şimdi olmazsa sonra. beğenmiyorsun git mozambik'te yaşa.
üçüncüsü; ha gitmiyor musun; o zaman yol kenarlarında bir sürü boş su şişesi var, bu kadar konuşacağına zaman kaybetmeden onları toplamaya başla.
(#21852976)
biz de bu şekil kaşıdık;
(#21852991)
ve tabi hırsını alamayıp şu minvalde saçmaladı;
(#22035683)
daha da yetinmedi, özelden bir sürü şımarık şımarık ukalanmalar, yellenmeler ve dahi liseli edebiyatından seçmeler...
birincisi, ben vitrinin camından yalana yalana baktığın telefonu sırf hava olsun diye masanın üstünde unutur, "sktiret yeaa" diyerek havamı atarım. ama benim için o telefonu almak bile gereksiz.
ikincisi; seninle uğraşmak zaman kaybı çocuk. o nükleer santraller, zike zike bu ülkeye gelecek. şimdi olmazsa sonra. beğenmiyorsun git mozambik'te yaşa.
üçüncüsü; ha gitmiyor musun; o zaman yol kenarlarında bir sürü boş su şişesi var, bu kadar konuşacağına zaman kaybetmeden onları toplamaya başla.
(#22046252) Aslında fena fikir değil hani... Bu arada bu dediğini yapan var sevgili bıyıklı akp bürokratı zihniyetli arkadaşım...
mükemmel bir entellektüeldir, takdir ettim. nutuk okumuştur ayrıca.
Gercekten ugrasilmis yazar. Annesinden, annesinin mesleginden, inancindan, ideolojisinden, babasindan her seryinden bahsedilmis zamaninda, onlara neyse..
Takip edilesi gordum. Entryleri de mantiklidir ayni zamanda.
Takip edilesi gordum. Entryleri de mantiklidir ayni zamanda.
gizli sakirt.
senin muhammedi özlediğinden daha çok atatürk'ü özledim diyerek atatürk'ün kemiklerini sızlatmıştır..Kendisine Atatürk'ün Hz.Muhammed SAV ile ilgili sözlerini okumasını tavsiye ederim..
Kendisini seri eksiye bağladım..o derece.
am olsa sikilmez,kurban olsa kesilmez, evlat olsa sevilmez...
Kendisini seri eksiye bağladım..o derece.
am olsa sikilmez,kurban olsa kesilmez, evlat olsa sevilmez...
(#15466947) melo nun acıttığı yazar.
Neden sadece şakirtler çemkirir bana (?)
Şaka şaka...
Şaka şaka...
Süper bir insan. Öyle güçlü bir stili var, öyle ayar veriyor ki hayran olmamak elde değil. Dinci, yobaz, akpci takımına ağzının payını veriyor, karşısında kimse duramıyor. Ne diyordum; Hayranıyım.
Evet, böylece kendisine istediğini vermiş olduk. Bu hayal dünyasında yaşasın gitsin.
Evet, böylece kendisine istediğini vermiş olduk. Bu hayal dünyasında yaşasın gitsin.
2011 yılında tekerlek icat edilmiş diyola.
kuran ı kerim in ortaçağda yazıldığını zanneden arkadaş. be... şe..
la neyse bir şey demiyorum ben sana.
(#13586756)
la neyse bir şey demiyorum ben sana.
(#13586756)
(#11581718) o dediğin kesim ülkenin kurumlarını elegeçirmesinden kaynaklıdır.
dp, anap ve refah partisinden tek farkı olan akp bu kadroları tek tek boşaltmaktadır.
bütün kıyamette bundan kopmaktadır.
dp, anap ve refah partisinden tek farkı olan akp bu kadroları tek tek boşaltmaktadır.
bütün kıyamette bundan kopmaktadır.
(#11105070)
agnostikmiş de pehhh. yozgatın bilmemne köyünde doğsa da agnostik olabilecek miydi? ya da obsesif kompülsif bozukluk bla bla mümkün olacak mıydı kendisinde? yok işte eline bir klavye almış dünyayı eleştiriyor lavu.. ama sadece müslümanlara karşı agnostik, hristiyanlara ya da yahudilere değil.
agnostikmiş de pehhh. yozgatın bilmemne köyünde doğsa da agnostik olabilecek miydi? ya da obsesif kompülsif bozukluk bla bla mümkün olacak mıydı kendisinde? yok işte eline bir klavye almış dünyayı eleştiriyor lavu.. ama sadece müslümanlara karşı agnostik, hristiyanlara ya da yahudilere değil.
"çünkü, değil benim bütün sözlük yazarlarının edebiyatı nasıl bir mal olduğunu betimlemeye edebiyatı yetmez" demiş ayrıca. varın yaşını siz hesap edin. halbuki annesi onu okutmak için nelere katlanıyor, bizim oğlan kantır oynuyor internet cafelerde.
kendisinin de dediği gibi annesi devlet dairesinde hademe olan yazar. aynı zamanda chp kadın kollarında aktif ve pasif olarak görev alıyor. akp geldi geleli kadrolaşma yüzünden bunlar oldu.
son gelen duyumlara göre babası ergenekondan içeri girmiş.
yaşının 14 civarında olduğunu tahmin ettiğim, sivilceli, annesi chp kadın kolları mensubu yazar.
(bkz: liseli)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar