bugün
- taşaklardan birinin kayıp olması9
- çay içen kız13
- aklınıza gelen şarkı sözü9
- arıların biraz mallaşmış olması2
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek6
- iş hayatı3
- erdal beşikçioğlu11
- 03 ağustos 2026 abd iran müzakereleri3
- isana2
- doruklara sevdalanmak2
- bir şeyler söyle5
- galatasaray9
- bennu gerede'nin boynunda taktığı vibratörlü kolye4
- 45 defa kürtaj oldum bebek öldürmeyi seviyorum3
- sözlükler arası savaş çıksa11
- ütü13
- anın fotoğrafı14
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- atatürk düşmanlarının ortak özellikleri3
- uludağ sözlük çeteleri9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- dönmek istenilen yıl2
- duyulan en ilginç isim5
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- oralet içen erkek5
- yediği restoranda kirlileri mutfağa götüren kişi2
- çaya şeker atan erkek5
- evde yapılabilecek aktiviteler4
- en boktan on yıl7
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- kalem4
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- red flag erkek listesi9
- menemen9
- mutsuz olmak3
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- yıkık yazarlar4
- yunanistan29
- hırvatistan14
- latte içen erkek4
- gocu bak bi5
- patates kızartması4
- ona bir şey söyle13
- galatasaray 3 rennes 33
- 2 ağustos 2026 galatasaray rennes maçı3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- ayrılık8
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- yerinde dur3
- türk müsün türkiyeli misin12
gerceklesmesi icin gozu donmus siyahlar icerisinde birkac kisiye, tercihen bakire bir kiza, bulunamiyorsa tekinsiz bir kediye ihtiyac duyulan kanli ayin.
satanistlerin düzenlediği ayindir. 21. yüzyılda, halen böyle saçma işlerle uğraşan kişiler var mıdır bilmiyorum ama, eğer varsa şuna ihtiyaçları olabilir.
http://www.facepaint.ws/f...rige-katt-konst-leigh.jpg
http://www.facepaint.ws/f...rige-katt-konst-leigh.jpg
çoğunlukla kedilerin kurban edildiği ayin biçimidir. türkiye'de öyle bilinir. ancak ben tavşan kesenlerine de rastladım.
bizim evin altında bir cafe vardı. sahiplerinin satanist olduğundan şüphe ediyordum. bir gün apartımanın arka bahçesinde beş altı tane parçalanmış tavşan ölüsü gördüm. cafe sahipleri tavaşanlarının kendilerine ait olduğunu, gece yarısından sonra bahçeye hava aslınlar diye bıraktıklarını ama tavşanların sokak köpeklerinin saldırısına uğradığını söylediler. ama bu söyledikleri inandırıcı değildi benim için. çünkü köpek öldürmüş olsa hayvancıkları boğazlardı, o şekilde parçalamazdı. hayvancıkların kolları bacakları ve kafaları gövdelerinden ayrılmış ve bahçede rast gele atılmıştı.
amacım tabi ki bu pis ayinin nasıl yapıldığını öğretmek değil. bu ve benzeri rezillikler karşısında yedikleri haltı gizlemek isteyenlere karşı insanları uyanık olmaya davet ediyorum. unutmayalım ki kusursuz cinayet yoktur. iş o kusuru fark edebilmekte. bu iş çok da zor değil tabi.
yazık ki bu cafenin adını veremiyorum. ama yerini söyleyebilirim herhalde. ankara'da ve bestekar sokak üzerinde sota bir köşedeydi. bir apartıman katının giriş katındaki bir dairede yuvalanmışlardı. artık yoklar, kapatıp gittiler. sanırım orada su gibi uyuşturucu da kullanılıyordu. çünkü şu an daire boş olmasına rağmen hala leş gibi esrarlı sigara kokusu var ortalıkta. sanırım uyuşturucu da bu rezil ayinin bir parçası olmalı.
bizim evin altında bir cafe vardı. sahiplerinin satanist olduğundan şüphe ediyordum. bir gün apartımanın arka bahçesinde beş altı tane parçalanmış tavşan ölüsü gördüm. cafe sahipleri tavaşanlarının kendilerine ait olduğunu, gece yarısından sonra bahçeye hava aslınlar diye bıraktıklarını ama tavşanların sokak köpeklerinin saldırısına uğradığını söylediler. ama bu söyledikleri inandırıcı değildi benim için. çünkü köpek öldürmüş olsa hayvancıkları boğazlardı, o şekilde parçalamazdı. hayvancıkların kolları bacakları ve kafaları gövdelerinden ayrılmış ve bahçede rast gele atılmıştı.
amacım tabi ki bu pis ayinin nasıl yapıldığını öğretmek değil. bu ve benzeri rezillikler karşısında yedikleri haltı gizlemek isteyenlere karşı insanları uyanık olmaya davet ediyorum. unutmayalım ki kusursuz cinayet yoktur. iş o kusuru fark edebilmekte. bu iş çok da zor değil tabi.
yazık ki bu cafenin adını veremiyorum. ama yerini söyleyebilirim herhalde. ankara'da ve bestekar sokak üzerinde sota bir köşedeydi. bir apartıman katının giriş katındaki bir dairede yuvalanmışlardı. artık yoklar, kapatıp gittiler. sanırım orada su gibi uyuşturucu da kullanılıyordu. çünkü şu an daire boş olmasına rağmen hala leş gibi esrarlı sigara kokusu var ortalıkta. sanırım uyuşturucu da bu rezil ayinin bir parçası olmalı.
Şebnem Ferah'ın Fırtına şarkısında rahatlıkla izleyebileceğiniz ayindir .
https://www.youtube.com/watch?v=y7Lby2zUzRE
https://www.youtube.com/watch?v=y7Lby2zUzRE
Kurban bayramında hayvan katliamı yapanların eleştirdiği ayinlerdir. Bütün dinler saçmadır. Doğaya ve insana zarar verir.
Milli olmak isteyen gençlerin uğraması gereken ayinler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar